Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
wow, ебате голманот.
јас па не можев да најдам од Кан видеа..
Леле, човеков колку се жртвувал, дури и крв да има на натпревар..
никој нема да го замени овој голман.;)!

:smir: Како бе не можеше , пиши на youtube Oliver Kahn и одма најдува.:smir:
А за него јас немам зборови. Тој е мојот херој, заради него почнав да навивам за Баерн и заради него станав и голман.:hump:

Иначе, одвај чекам утре да ги гледам, да видиме дали си ја задржале формата, дали пак да очекуваме петарди, ако помина нова година.
Некој да знај дали е сигурна информацијата дека на Dsf ќе ја пренесуваат?

Чисто сумјам дека Крос ке се врати за следната сезона, за да биде играч како што се очекува од него му треба калење, а и Хенес даде една изјава мислам во тој контекст. А за Михо нема зборови, супер играше на позицијата на која сега игра Марк в Бомел, и на позицијата централен дефанзивец му иде катастрофално и жално.
Тони Крос ќе се врати во Баерн по завршувањето на сезоната

:)))

Дечки прочитав некаде, можно е Демикелис да го напушти Баерн. За Билд изјавил дека сеуште не можел да се навикне на животот во Германија, дека го фатила голема носталгија за дома, дека немал ниеден соиграч од Јужна Америка, и такви некои ствари..
Ако се случи ова, Ван Гал и Нерлингер мора да купат минимум еден одбранбен, иначе стварно ништо не правиме..

Дечки прочитав некаде, можно е Демикелис да го напушти Баерн. За Билд изјавил дека сеуште не можел да се навикне на животот во Германија, дека го фатила голема носталгија за дома, дека немал ниеден соиграч од Јужна Америка, и такви некои ствари..
Ако се случи ова, Ван Гал и Нерлингер мора да купат минимум еден одбранбен, иначе стварно ништо не правиме..

Тоа ќе биде супер за нас,во таков случај ќе мора да набавиме еден асален централен дефанзивец,а не киксер ко демикелис.Само напред,нека цепа дома!!!

Дечки прочитав некаде, можно е Демикелис да го напушти Баерн. За Билд изјавил дека сеуште не можел да се навикне на животот во Германија, дека го фатила голема носталгија за дома, дека немал ниеден соиграч од Јужна Америка, и такви некои ствари...

Е тек тогаш ќе не заебе... леле шо ќе праиме без него ауууууу :smir:

Исто прочитав и јас па ако сака да си оди - ГИТЛА! Неблагодарно копиле - ај што го оставија да одигра цела полусезона и после 10 пацери што ги направи уште мрчи.

Ако овој отиде ќе немаат каде Нерлингер и вГаал па ќе мора да купат некој за во одбрана.

http://atdhe.net/11637/watch-basel-vs-bayern-munchen
watch-basel-vs-bayern-munchen

Клосееееееее, го натскока голманот.:pos::pos: 1:2...

И тоа со осми состав играме...

Edit: Клосе 1:3...:vozbud:

:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:
Koga bese 1-1 otidov da jadam i gleda m 1-3 ...
bravo BAYERN !
o4ekuvam i vo petok isto !!!:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:

Не го фатив од почеток, не го видов нивниот гол. Добар беше?
Иначе Клосе ко Клосе, кога најмалку очекуваш ќе опне два гола:pos2:
А морам да кажам, многу сум импресиониран од тројцава млади, посебно Алаба. Ќе ги биде од година и тоа на големо.
Не знам зошто уште го држат Лел во тимот, не ми е јасно, човекон е камен.
Ајде, како и да е, добро загревање, од петок сериозно да си ја фатиме, и да продолжиме каде што застанавме и конечно да се искачиме каде што и припаѓаме, на врвот.:salut:

Не го фатив од почеток, не го видов нивниот гол. Добар беше?
Иначе Клосе ко Клосе, кога најмалку очекуваш ќе опне два гола:pos2:
А морам да кажам, многу сум импресиониран од тројцава млади, посебно Алаба. Ќе ги биде од година и тоа на големо.
Не знам зошто уште го држат Лел во тимот, не ми е јасно, човекон е камен.
Ајде, како и да е, добро загревање, од петок сериозно да си ја фатиме, и да продолжиме каде што застанавме и конечно да се искачиме каде што и припаѓаме, на врвот.:salut:
Алаба е 17 години, има дебитирано и игра за репрезентацијата на Австрија, Екици и Контенто се германци имаат 19 години двајцата. :)

Ќе видиме што ќе биде од нив, нашата школа се покажа добра последниве години.:)

а Екици и Контенто мислам дека настапуваат за вториот тим на Баерн

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom