Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Некако осеќам дека ќе се повреди некој од дефанзифците (недај Боже) и ќе инпровизираме во одбраната. Не знам со кој памет не купуваат одбранбен играч.

Пишав јас неколку постови погоре дека најбитно ми е Рибс да се интегрира и Михо да се врати во нормална форма на овој тренинг-камп. Факт е дека беше жива катастрофа овие 3 месеци.

Ова бидејќи Нерлингер не остави простор да правиме муабет за дефанзивец или какво било засилување - составот требаше само да се смали во Јануари и така и бидна. Затоа се крстам само Михо да почне да игра нормално (а ако успее да си ја врати формата од кога Хицфелд беше тренер ќе е закон).

А дали Михо и дефанзивата воопшто се стабилизирала и воиграла мислам ќе дознаеме веќе од првите 3-4 натпревари во Јануари...

Јас сум сигурен дека Ван Гал работел добро со него и така изјави, дека е задоволен од формата и од тоа што играчите до давале својот максимум, сигурен сум дека Демихелис ќе биде подобар од првиот дел од сезоната.:)

Кроос се радува на неговото враќање во Баерн, вика дека му е добро во Леверкузен но сака да игра за Баерн. Но прво да успее да заигра за Германија на претстојното светско првенство. Интервју со него.:)

Tрето, ако Рибери си замине тогаш може и вака да играме, Швајни ќе се врати на неговата природна лева позиција каде играше порано. А ние ќе играме вака.

............................................Гомез/Олиќ...................................................

......Швајни.......................Кроос.....................Милер.....................Робен......
............................................ВанБомел/Тимо..............................................

:) Одбраната сигурен сум дека летово ќе се среди.:)

Боби[Мкд];3247960 напиша:
Јас сум сигурен дека Ван Гал работел добро со него и така изјави, дека е задоволен од формата и од тоа што играчите до давале својот максимум, сигурен сум дека Демихелис ќе биде подобар од првиот дел од сезоната.:)

Кроос се радува на неговото враќање во Баерн, вика дека му е добро во Леверкузен но сака да игра за Баерн. Но прво да успее да заигра за Германија на претстојното светско првенство. Интервју со него.:)

Tрето, ако Рибери си замине тогаш може и вака да играме, Швајни ќе се врати на неговата природна лева позиција каде играше порано. А ние ќе играме вака.

............................................Гомез/Олиќ...................................................

......Швајни.......................Кроос.....................Милер.....................Робен......
............................................ВанБомел/Тимо..............................................

:) Одбраната сигурен сум дека летово ќе се среди.:)

Ама зашто би чекало до лето,кога имаме тековна сезона за играње.Нема логика.Работава,сезонава нека пропадне,па ќе чекаме на лето,и све ние чекаме на некое лето.

Сезонава ни оди одлично до сега.Играме атрактивен фудбал со многу голови.На 2 бода сме до 1 место,во ЛШ кога најмногу требаше растуривме,и играме екстра,во купот сме во 4 финале.

Зашто све ова да пропадне,и да чекаме до лето,кога може зимава со барем еден трансфер на екстра дефанизивец да решиме многу проблеми,и уште посигурни поподготвени да настапиме во вториот,па и да се надеваме на подобар успех во ЛШ од 4 финале на пример???

Затоа мислам дека ќе биде голема грешка ако не се појачаме во одбрана.

da ve pozdravam samo, ako ne vi se oporavat riberi i roben, ke bide lambada na alianz:pos2:, pozdravi

da ve pozdravam samo, ako ne vi se oporavat riberi i roben, ke bide lambada na alianz:pos2:, pozdravi

Прашајте ги колегите од Торино,што беше на нивен терен без Робен и Рибери.....

Гадно сте се заебале ако мислите дека зависиме од тие двајца играчи.Впрочем вие најдобро си знаете.Коа Клинсман со таа екипа тогаш можеше да ве растури 3-0,Ван Гал ќе ве закопа....
:helou:

abe ostaj gi tie pacientite od Torino, site gi slakaat :pos2:
roben koa e u forma, jaki ste mnogu, ali bez nego nema opasnost u napad, toj gomez ne odi

Чисто сумјам дека Крос ке се врати за следната сезона, за да биде играч како што се очекува од него му треба калење, а и Хенес даде една изјава мислам во тој контекст. А за Михо нема зборови, супер играше на позицијата на која сега игра Марк в Бомел, и на позицијата централен дефанзивец му иде катастрофално и жално.

Ribéry and Robben join squad in the snow

11.01.2010
ribery_get_110110.jpg

Робен и Рибери го завршиле целиот едночасовен тренинг на снег без никакви проблеми, утре сите играчи освен нив ќе патуваат во Базел на пријателски натпревар каде Ван Гал ќе тестира две различни формации во полувремињата.
Ова е како загревање за рестартот во бунделигата во петок со Хофенхајм на Алианз арената во Минхен.
Да се потсетиме лани ги победивме со голот на Лука Тони во последната минута и една добра работа е што е во петок и ќе го има на телевизија 100%.:)

И додека виолетовите летаат во облаци ја би ве потсетил на нашата легенда,незаменливиот меѓу стативите,вечниот број 1,капитен,лидер на Баерн Минхен....Оливер Кан и неговите феноменални одбрани и реакции

Е вакво нешто ни треба моментално,ваков некој шо ќе се изживува на теренот со играчите,ќе дели совети а воедно и ќе внесува страв кај противниците..ама вакво нешто еднаш се раѓа

ne utepavte togas, ali 300 raboti se smeneti od togas, ne se znae nisto
ke ve sljakame ne se zamaram:pos2:

Добро, со сиот ум мислите дека имате некаква шанса против Баерн???
Единствено по завршување на двомечот може да бидете среќни ако не го надминеме ланскиот рекорд против Спортинг Лисабон.:vozbud:

ај бе оставете ги нека си мислат по нивно,ние по наше,да не подлегнуваме на нивните провокации,дај да си коментираме за нашиот клуб и ништо фазла а кога ќе дојде денот и натпреварот тогаш може да коментираме околу тоа...сеа залудно е

И додека виолетовите летаат во облаци ја би ве потсетил на нашата легенда,незаменливиот меѓу стативите,вечниот број 1,капитен,лидер на Баерн Минхен....Оливер Кан и неговите феноменални одбрани и реакции

Е вакво нешто ни треба моментално,ваков некој шо ќе се изживува на теренот со играчите,ќе дели совети а воедно и ќе внесува страв кај противниците..ама вакво нешто еднаш се раѓа
wow, ебате голманот.
јас па не можев да најдам од Кан видеа..
Леле, човеков колку се жртвувал, дури и крв да има на натпревар..
никој нема да го замени овој голман.;)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom