Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво Баварци и полека тоа петардите се казнува со закон употребата на пиротехнички средства:):):vozbud:

ovaa e ekipata sto ja sakame!!!!!!!!!!!!!
akcii pasovi golovi borbenost,toa e toa!!!
a sto e najvazno igra ekipata a ne robben i ribery.konecno bayern se oslobodi od zavisnosta od poedinci,i toa ne pravi uste pojaki.pa zamislete so herta koa ke zaigraat i roben i ribery zaedno toa ima da bide umetnost!!!
edinstveno za zimskiot preoden rok,mora da se pojaca odbranata.tuka sme najranlivi momentalno.Demikelis aut.Ni treba cvrst centralen bek kako Van Bajten.

pozdrav do site bavarci i use ednas neka ni e cestito petardava denes!!!!

a sto e najvazno igra ekipata a ne robben i ribery.konecno bayern se oslobodi od zavisnosta od poedinci,i toa ne pravi uste pojaki.pa zamislete so herta koa ke zaigraat i roben i ribery zaedno toa ima da bide umetnost!!!
edinstveno za zimskiot preoden rok,mora da se pojaca odbranata.tuka sme najranlivi momentalno.Demikelis aut.Ni treba cvrst centralen bek kako Van Bajten.

pozdrav do site bavarci i use ednas neka ni e cestito petardava denes!!!![/quo
treba po desna strana da se pojacamo

pozdrav do site bavarci i use ednas neka ni e cestito petardava denes!!!!

da da Demikelis totalno se zagubi, dodeka Van Buyten igra kako nikoas do sea

гледам никој не спомна па ај ја....мислам дека сосема заслужено 3 пат по ред признанието за најкорисен играч на натпреварот треба да оди кај Олич...уште еднаш прикажа одлична игра со постигнати 2 гола...браво за човекот во невидена форма е....

Сега да се насочиме кон ждрепката. Јас ја сакам Фиорентина, лани ги тепавме во групите. Ќе ги тепаме пак, и ептен сакам со нив да паднеме, ќејф ќе ми се напрај со италијанска екипа да паднеме.

Сега да се насочиме кон ждрепката. Јас ја сакам Фиорентина, лани ги тепавме во групите. Ќе ги тепаме пак, и ептен сакам со нив да паднеме, ќејф ќе ми се напрај со италијанска екипа да паднеме.
МИ ТУ :):helou:

и уште една екипа од Италија да исфрлиме од натпреварувањето..како доказ дека треба да имаме 4 преставника

Херта :) ... Пак ми мириса на многу голови

ПС: Текстот од навивањево некој да го пише?? Моќно е!

Германски:
Aiaiaiaiiiii
FC Bayern Мünchen
Wir singen wir tanzen auf jedem Fussballplatzt
Ein Schuss - ein Tor - die Bayern

Буквално преведено:
Aиаиаиаиии
ФК Баерн Минхен
Играме, навиваме на секој терен
Шут - Гол - Баварците

Има многу јаки клипчиња од навивањето со Јуве.

За ждрепката јас ги сакам или Ман Ју (да се знае кај сме и ко ќе ги тепаме да нема „епа слаба форма епа кој е Јуве бла бла“) или Фиоре (заради петгодишната листа и заради 4тото место во ЛШ).

Fiorentina bi bilo super da ni padne no i Arsenal da ni padnea dobro bi bilo
Pozzz

Инаку што се однесува до македонските навивачи: :fcb: :fcb2: :fcb:

17178975.jpg

91339541.jpg

48992757.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/3530/48992757.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom