Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти ја гледаше утакмицата Alcorcon-Real M?
Не ја гледав, ама ти како да сакаш да ми кажеш дека изиграле убава утакмица реал мадрид, или само така ми се чини?
Мислам дека резултатот сам си кажува за утакмицата.

Ти ја гледаше утакмицата Alcorcon-Real M?
Sakas da kazes deka igrale so 2 sostav. Neeee be druze igraa pojke od pola i od prv sostav,pa na kraj kraeva i so tret sostav da igrale mislam koi se tie Alcorcon ili kako i da se vikaat,pa zgora na se i 4 komada da primat.

Малку каснам али сепак честито победа и подвиг у сред Торино :smir:

thx :smir:

Бохум ќе е „прљав“ натпревар, ќе треба да го изораме теренот за три бода. После еуфоријата од Торино секако нема да е лесно да се вратиме во нормала ама три бода се обврска од овој натпревар.

Јас би му дал пауза на Олиќ дефинитивно ваљда нема дурацел турбо џет батерии :wink:

-------------Бут
Лам--вБајтен--Михо--Бади
------вБомел--Швајни
Милер---------------Прањич
-------Робен
--------------Гомез

Евентуално и на вБомел пауза па Тимо во прва. Швајни исто се уби од трчање прошлата ама он е млад и мора и тоа чуди да го видам да врзе две добри утакмици по ред.

:fcb:

hahahaha,citam komentari i se zgaziv od smeenje.fala na site za cestitkite!!!!Edna pobeda protiv juve i odma te lansira vo vrvot haha.uste pocnaa e prepukuvanje vo nas fan klub-fantasticno!!!
ja ne bi imal sto da dodadam za igrata.totalen masterpiece!!!epten mi e kejf sto imav prilika da ja pratam ovaa istoriska pobeda so bavarcite vo zivo zaedno,i ako ima nekoj slobodno moze da gi postira slikite od sobirot!!!

На сурат тефтер се брат :smir:

http://www.facebook.com/pages/Kocha...l#/album.php?aid=2042466&id=1040861904&ref=mf

Мислам дека има и од други собири слики, некој кај мене некој кај други членови па деновиве може да ги постираме сите на сурат тефтер профилот на навивачите на Баерн во Македонија :salut:

па стајте и тука нешто да видиме како шо било од натпреварот со Јуве

So Bohum ne veruvam deka ce bide teska utakmica ni se vraca Klose i ce imame mnogu opcii vo napat pa i vo sredina mislam deka Vam Bomell treba da odmori mallu

Некој да не има линк да ја симнам утакмицата со Јуве, за секогаш кога ќе бидам нерасположен да ја гледам?

:tv:

Херта поведе со Леверкузен 1-0 тоа е добро за нас...само до крај има многуу да се игра

Херта-Лверкузен 2-2 Одличен резултат е овоа поготово за нас со оглед на лесните 2 кола до крајот на полусезоната...утре т.е. денеска победа со Бохум и идеме на само 2 бода позади Леверкузен :vozbud::vozbud:

16 коло: Бохум-Баерн Минхен

Вовед за натпреварот, Клосе се враќа, ама по се изгледа Ван Гал нема да го промени составот од последните утакмици, ама Олиќ на полувреме ќе биде заменет со Робен. По ремито на Леверкузен ни се отвара патот да му се доближиме на само два бода. Па ако изиграме тимски ќе победиме.
baern

значи Баерн Минхен денеска настапува најверојатно со овој состав
22 Бут
21 Лам
28 Бадштубер
6 Демикелис
5 Ван Бујтен
17 Ван Бомел
23 Прањич
31 Швајнштајгер
25 Милер
11 Олич
33 Гомеж

Значи одиме со истиот состав шо испадна против Јувентус...очекувам сигурна победа.

МАРИОООООООООО ГГГООООООООООММММММММЕЕЕЕЕЕЕЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:0-1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom