Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бооо и 1 - 4 . Тотално ги усрамивте сред Торино. :tv:

Честитки. Не надигравте тотално. БРАВО

Честитки, не посакувам да играме во 1/8 финале :helou:

Честитки за заслужената победа ... Да даде господ да ви се падне некој од италијанскиве екипи и пак парампарче да ги сторите !!!

Фала на честитките на сите...овој е тој Баерн шо сакаме да го гледаме,овоа е таа игра шо се чекаше од почетокот на сезоната,овоа е Баерн шо палеше насекаде...браос момци ми го исполнивте денот,тотално ги растурија на сите можни полиња а за тоа кажува и статистиката :bayern:

Честитки, се надевам нема пак против вас да играме (Барса), доколку одиме понатаму секако. Време е германскиот фудбал да се врати таму каде што му е местото, со 1-4 против Јуве во гости работите одат на подобро.

Браво дечки честитки за победата. Заслужено одите понатаму...
поззз

Чеситки, сосема заслужено. :smir:

Со среќа понатака.

ајде нека ви е честито победата,ги надигравте и заслужено идете во 1/8 финале

Aaaa... Денес беше добро, најдобар меч сезонава, успеаа да направат чудо :) Сепак слаба реализација... од 22 шута само 4 гола :pos: Буфон спаси многу топки...

ke ve rasturame da znaete aj dojdete da komentirate u fan club juventus nie sme vecerva domakini "mali ste za nas"
убаво не растуривте...ама пишав прееска дека нејќам провокации...жал ми е,стварно изненаден сум од играта ваша не очекував до волку очајна игра од Јувентус а богами и толкава надмоќност од страна на Баерн

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom