- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
Финтата е во шутот на Гомез:nesum: 95,3 км
а прв пат ја употребуваат топката шо треба на светско 2010 да се игра. се надевам ке му легне :smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa toa go zboram od pocetok na sezona But e zver od golman.:wink:Не бе зашто????Дрво е Гомез,врска нема он!!!
Глеаш Бобане што ти зборев.3 гола од 3 утакмици.Последниов гол фантазија.Тони или Клосе коа ќе даат таков гол ќе ми се јавиш!
Околу играта,доста отворено,затоа и примивме гол,ама важно играа за да победат,и успеаа.Така треба и против Јуве.Само храбро,да се напаѓа,да не се стегнати играчите.Имаме одличен напад,а играта со Робен е уште подобра.Уште и Рибери ако влезе да поигра,тешко на Јуве искрено!
п.с. Бут е најдобриот голман во Германија моментално!!!!Џабе бараме голман!!Ние сме имале ѕвер меѓу стативите!
![]()
neznam so ti e filmov znaci za tebe toni vredi 2miliona.LOL! 22 милиони евра за Диего?! :pos2:
Јбг тоа се знаеше горе доле
Ќе мора и без Рибс да стегнат заби и да изиграат како што треба. Се додека даваат 120% на теренот во ред ќе биде како и да заврши натпреварот! Кој не знае што значи да се носи дресот на Баерн може да крши глава што се однесува до мене.
Јуве тепаше синокќа што секако ќе им ја зголеми самодовербата ама нешто импресиониран или уплашен од играта нивна не сум. Мада и некој навивач на Јуве да ги гледал нашите последни 3 утакмици истото веројатно би го прокоментирал.
Како и да е - ранливи се, според мене послебно по крила. Лам, Милер, Робен и Олиќ тука ќе мора да бушат! Гомез не смее да си допушти киксови - таман е во форма сега. Секоја шанса мора да се искористи.
Мене ме плаши одбраната да не напраи некој гаф Михо... Бут е во супер форма ама сепак би играл со Тимо и вБомел во дефанзивна а четворкава напред и крилните бекови да креираат акции. Само да видам да не верувам дека Швајни ќе го остави на клупа...
:fcb: AUF GEHT'S IHR ROTTEN !!! :fcb:
:fcb2::fcb2::fcb2::fcb2::fcb2:
Ne bi bilo loso mesto Brajtstuber(Pranjic) Poberz e"............................Бут................... .............
Лам........В.Бајтен.....Демикелис.......Бадштубер
....................Ван Бомел..............................
.................................Швајни........... ..........
Робен............................................. .....Милер
................Гомез.............Олиќ............ ..........."
Тука негде си. Олиќ малку поповлечен, Гомез истурен. Во суштине не е битно дали ќе ја крстиш 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3... идејата позади тоа е битна и тука мислам дека е јасно дека мора да се искористи капитална предност што ја имаме по надворешните позиции.
Може само да спомнам дека има варијанта б) да се чува џокер на клупа. Еден од Милер, Олиќ или Робен на почеток на клупа (за Прањич веројатно) па во зависност од резултатот второ со сите сили напред.
Мислам дека е екстремно битно да се даде гол во првите 20 минути, ама да се нема резервен план ако не одат работите ко што сакаме од почеток е глупо.
Така е, немаме да можност на ТВ да ја гледиме, освен тие што имат сателитска.Овие од Канал 5 не се тачни на 5ка ќе оди Реал... :kesa:А на 5+ не би ме изненадило Волфсбург да го пуштат :uvo:
Сигурно се на тешка дрога жими се... Овие не на мара на хероин се!! Не можам да ги сватам бе!! Ц цц ц!!Така е, немаме да можност на ТВ да ја гледиме, освен тие што имат сателитска.
Сепак на стримови ќе се мачиме ....
Глупи се тие од Канал 5.