Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Финтата е во шутот на Гомез:nesum: 95,3 км :toe: а прв пат ја употребуваат топката шо треба на светско 2010 да се игра. се надевам ке му легне :smir:

Не бе зашто????Дрво е Гомез,врска нема он!!!
Глеаш Бобане што ти зборев.3 гола од 3 утакмици.Последниов гол фантазија.Тони или Клосе коа ќе даат таков гол ќе ми се јавиш!

Околу играта,доста отворено,затоа и примивме гол,ама важно играа за да победат,и успеаа.Така треба и против Јуве.Само храбро,да се напаѓа,да не се стегнати играчите.Имаме одличен напад,а играта со Робен е уште подобра.Уште и Рибери ако влезе да поигра,тешко на Јуве искрено!

п.с. Бут е најдобриот голман во Германија моментално!!!!Џабе бараме голман!!Ние сме имале ѕвер меѓу стативите!

564952118-bayern-gladbach-bilder-spiels.9.jpg
Pa toa go zboram od pocetok na sezona But e zver od golman.:wink:

моментално е ѕвер Бут....но шо ќе правиме наредната сезона...мора да се најде екстра квалитетен голман..

Јбг тоа се знаеше горе доле :toe:

Ќе мора и без Рибс да стегнат заби и да изиграат како што треба. Се додека даваат 120% на теренот во ред ќе биде како и да заврши натпреварот! Кој не знае што значи да се носи дресот на Баерн може да крши глава што се однесува до мене.

Јуве тепаше синокќа што секако ќе им ја зголеми самодовербата ама нешто импресиониран или уплашен од играта нивна не сум. Мада и некој навивач на Јуве да ги гледал нашите последни 3 утакмици истото веројатно би го прокоментирал.

Како и да е - ранливи се, според мене послебно по крила. Лам, Милер, Робен и Олиќ тука ќе мора да бушат! Гомез не смее да си допушти киксови - таман е во форма сега. Секоја шанса мора да се искористи.

Мене ме плаши одбраната да не напраи некој гаф Михо... Бут е во супер форма ама сепак би играл со Тимо и вБомел во дефанзивна а четворкава напред и крилните бекови да креираат акции. Само да видам да не верувам дека Швајни ќе го остави на клупа...

:fcb: AUF GEHT'S IHR ROTTEN !!! :fcb:
:fcb2::fcb2::fcb2::fcb2::fcb2:

Јбг тоа се знаеше горе доле :toe:

Ќе мора и без Рибс да стегнат заби и да изиграат како што треба. Се додека даваат 120% на теренот во ред ќе биде како и да заврши натпреварот! Кој не знае што значи да се носи дресот на Баерн може да крши глава што се однесува до мене.

Јуве тепаше синокќа што секако ќе им ја зголеми самодовербата ама нешто импресиониран или уплашен од играта нивна не сум. Мада и некој навивач на Јуве да ги гледал нашите последни 3 утакмици истото веројатно би го прокоментирал.

Како и да е - ранливи се, според мене послебно по крила. Лам, Милер, Робен и Олиќ тука ќе мора да бушат! Гомез не смее да си допушти киксови - таман е во форма сега. Секоја шанса мора да се искористи.

Мене ме плаши одбраната да не напраи некој гаф Михо... Бут е во супер форма ама сепак би играл со Тимо и вБомел во дефанзивна а четворкава напред и крилните бекови да креираат акции. Само да видам да не верувам дека Швајни ќе го остави на клупа...

:fcb: AUF GEHT'S IHR ROTTEN !!! :fcb:
:fcb2::fcb2::fcb2::fcb2::fcb2:

Они ќе одат со Мело и Сисоко веројатно во средина,ќе гледаат да зацврстат тука,само што опасно ќе се заебат.Тимо е добар,ама сега нас ни треба игра,ни треба пробиви,а помалце деструкција.Ван Бомел ќе заврши тука работа,а Швајни не верувам дека ќе оди на клупа,он има добро искуство со италијани,лани ја отвори фиорентина на Алианц.Голема дупка има Јуве по страничните бековски позиции.Така и примија вчера гол,а тука па нас ни е најсилното оружје.
Робен ќе игра од старт,Олиќ исто,Гомез е у форма,Милер исто....
Прашање е со каква формација ќе излезе Ван Гал? 4-4-2 или 4-3-3...

Ако е 4-3-3 отприлика знаеме како ќе иде тоа.

4-4-2:

............................Бут................................
Лам........В.Бајтен.....Демикелис.......Бадштубер
....................Ван Бомел..............................
.................................Швајни.....................
Робен..................................................Милер
................Гомез.............Олиќ.......................

Ја би нешто вакво.Со поповлечен малце Ван Бомел.Швајни централа,Робен и Милер странично.
Али знаеме па што им се дешаваше на Јуве при 4-3-3 кај нас на Алианц.....такада сега останува на Ван Гал тоа да одлучи.

Незнам до кога ќе игра со Бадштубер по лев бек. Тој освен прецизен шут нема ништо, ни пробив, ни брзина. Ако играме така Бадштубер и Милер по лево ќе бидеме многу слаби по таа страна, освен Олиќ ако надополнува со Милер горе, а Бадштубер да биде малце поповлечен. Нема да игра со Бомел и со Тимо во ист тим, затоа што ние не браниме резултат, туку треба да победиме. Без Рибери ќе биде многу тешко, ама ништо не се знае. Одбраната мора да биде спремна цело време и да не киксира.
alianzarena.jpg

redcartjuve.jpg

"............................Бут................... .............
.................................Швајни........... ..........
Робен............................................. .....Милер
................Гомез.............Олиќ............ ..........."

Тука негде си. Олиќ малку поповлечен, Гомез истурен. Во суштине не е битно дали ќе ја крстиш 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3... идејата позади тоа е битна и тука мислам дека е јасно дека мора да се искористи капитална предност што ја имаме по надворешните позиции.

Може само да спомнам дека има варијанта б) да се чува џокер на клупа. Еден од Милер, Олиќ или Робен на почеток на клупа (за Прањич веројатно) па во зависност од резултатот второ со сите сили напред.

Мислам дека е екстремно битно да се даде гол во првите 20 минути, ама да се нема резервен план ако не одат работите ко што сакаме од почеток е глупо.

"............................Бут................... .............
.................................Швајни........... ..........
Робен............................................. .....Милер
................Гомез.............Олиќ............ ..........."

Тука негде си. Олиќ малку поповлечен, Гомез истурен. Во суштине не е битно дали ќе ја крстиш 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3... идејата позади тоа е битна и тука мислам дека е јасно дека мора да се искористи капитална предност што ја имаме по надворешните позиции.

Може само да спомнам дека има варијанта б) да се чува џокер на клупа. Еден од Милер, Олиќ или Робен на почеток на клупа (за Прањич веројатно) па во зависност од резултатот второ со сите сили напред.

Мислам дека е екстремно битно да се даде гол во првите 20 минути, ама да се нема резервен план ако не одат работите ко што сакаме од почеток е глупо.
Ne bi bilo loso mesto Brajtstuber(Pranjic) Poberz e

Мислам дека како бек Прањич тапа одигра, многу посолиден е во средина така да не би го вратил назад.

Инаку Бремен одигра 0:0 - супер за нас ама Шалке тепаше. Овие Херта па не се ни за во 5та лига Исток не па за во прва како одиграа...

Се на се супер коло за нас. Табелата сега веќе подобро изгледа:

29259188.jpg

Наредно коло Бремен и Шалке играат меѓу себе па со побед во Бохум избиваме најмалку едно место погоре (ако Шалке и Бремен изиграат нерешено - 2 места погоре).

Ама прво најзначајниот натпревар сезонава - секако Јуве.

Se blizimo do maloto finale.
Komentari na Roben & Gomez za natprevarot protiv juve
Roben>odvaj go cekam natprevarot
Gomez>se custfuvam kako da igrame vo finale (torino)
Sporet ovja izjavi motivirani se igracite i odvaj go cekaat natprevarot mislam deka ima so da im kazeme :smir:
Chelini nema da im igra ova e plus za nas

Овие од Канал 5 не се тачни на 5ка ќе оди Реал... :kesa:А на 5+ не би ме изненадило Волфсбург да го пуштат :uvo:

Овие од Канал 5 не се тачни на 5ка ќе оди Реал... :kesa:А на 5+ не би ме изненадило Волфсбург да го пуштат :uvo:
Така е, немаме да можност на ТВ да ја гледиме, освен тие што имат сателитска.
Сепак на стримови ќе се мачиме ....

Глупи се тие од Канал 5.

Така е, немаме да можност на ТВ да ја гледиме, освен тие што имат сателитска.
Сепак на стримови ќе се мачиме ....

Глупи се тие од Канал 5.
Сигурно се на тешка дрога жими се... Овие не на мара на хероин се!! Не можам да ги сватам бе!! Ц цц ц!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom