Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде со среќа нека му е на Милер ебаго млад се заебал :pos2:
И Пато се жена, ама крш праии сега. Ај да се надеваме дека и на Милер бракот ќе му донеси спокојсто и мир, и ќе игра уште подобро.

Ај со среќа на Милер средил работа :smir:

Сега концентрација - утре во 20:30 Бор. М’гладбах-Баерн. Робен веројатно ќе одигра 30тина минути.

Значи утре вечер ќе си барам стримче... Не знам зошто ама имам добро претчуство пред овие клучни два натпревари за Баерн сезонава :tv:

:fcb2:
:fcb: AUF GEHT'S IHR ROTTEN !!! :fcb:

:fcb3:​

Дома утре со Менхенгладбах, ќе ја има на телевизија. Едвај чекам да ја гледам, тука уште повеќе ќе се зајакне екипата, Робен немора да се форсира премногу, нека биде спремен за со Јуве. Некој да не има ново инфо за Рибери? Ќе може барем крајот со Јуве да го изигра?

Дома утре со Менхенгладбах, ќе ја има на телевизија. Едвај чекам да ја гледам, тука уште повеќе ќе се зајакне екипата, Робен немора да се форсира премногу, нека биде спремен за со Јуве. Некој да не има ново инфо за Рибери? Ќе може барем крајот со Јуве да го изигра?

На која телевизија ќе ја даваат?
Иначе околу Рибери,во најдобар случај ќе може да изигра едно 15тина минути со Јуве,што значи дека ќе биде на клупа,а Робен ќе игра од прва минута!

На која телевизија ќе ја даваат?
Иначе околу Рибери,во најдобар случај ќе може да изигра едно 15тина минути со Јуве,што значи дека ќе биде на клупа,а Робен ќе игра од прва минута!
Незнам дали има Скопје, во Тетово има. СуперСпорт, албански се!

Сите утакмици од Баерн ги има, и сите лиги ги даваат. На кабловска.

кај сакаат нека даваат важното за нас е победата и ништо фазла..и 1-0 нека е само победа да е....:bayern:

Незнам дали има Скопје, во Тетово има. СуперСпорт, албански се!

Сите утакмици од Баерн ги има, и сите лиги ги даваат. На кабловска.

Блазе тебе... Еуроспорт2 знам даваат ама повеќето тука ни тоа немаат.

Како и да е... 10 гига нет имам за трошење на стримови :toe: одиме на победа! :fcb2:

денеска нема да можам ни да гледам ни да следам шо како е упм се нека оди со ваа 2 смена на работа кој ќе чека да си дојдам па да видам шо било аман...како и да е очекувам продолжување на серијата победи па да му одиме на Јуве јачи него икад :fcb: :bayern:

Bayern ce ga davaat na super sport 1 (kablovska (albanski program e)
A za Ribery kako kaza i QENTO poslednite 10 ili pa 15 min ce moze da gi izigra,no ako ne ni odi bas kako so treba (nedajboze) ne e cudo da go stae i porano.No sepak so Roben i Miler po strane mozeme da busime

За пола саат :fcb:

Инаку во италијански медиуми се шпекулирало дека ќе ги трампаме Тони + 15тина милиони за Диего... Премногу добро да е вистина... ваљда не се толку глупи овие од Јуве :toe:

bayern.bmp

Еве ги официјалните состави, Робен е на клупата . :wink: Очекувам победа вечерва, 3 во серија севкупно, 2 во Бундеслигата и време да се направи некоја добра серија .

п.с: Ќе ја даваат на Еуроспорт ? :smir:

Мислам дека не... барем не можам да најдам стрим од еуроспорт

За пола саат :fcb:

Инаку во италијански медиуми се шпекулирало дека ќе ги трампаме Тони + 15тина милиони за Диего... Премногу добро да е вистина... ваљда не се толку глупи овие од Јуве :toe:
kollku razbiram jas Toni + 20milioni (no teski i nikako)
http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...geruechte-um-bayern-juve-tauschgeschaeft.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom