Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На bild.de ко шо читам во баерн не се знај ни кој јади ни кој пија. Ван Гал е за Тони, Румениге за Гомез а Бекенбауер за Клосе. Робен че седи на клупа всабота можно е да влези 2 полувреме, Рибери 2 месеци нема да го видиме, а Тимошчук изгледа во јануари че се врајча во Зенит. Утре ако не победи Баерн замина на 10 место, со Бордо ако не победа че ода во УЕФА. На Ван Гал отказ и Рибери че си замини взимо .:pop:

Победа!!!!!!!!
Многу значајна победа,после се што се случуваше,ова е одлично за тимот.Посебно што се извадија од негатива,и што ја добиа утакмицата.
Околу играта,повторно имаше,буквално се беше како што треба,но немаше реализација.Милион шанси,и ништо.А Ајнтрахт од првата погодија.
Тони дефинитивно или да си оди,или да се зацементира на клупа.Времето негово за активно играње е поминато.Неможеш да се ослониш на него,пошто промашуваше од каде што и голман би погодил.Да не збориме колку ја кочи играта.Дефинитивно Гомез е нашиот најдобар шпиц!!!Прањиќ исто на клупа,дрво тотално,многу ме разочара.Тотално не го бива како лев бек.Тимошчук и вака и така,ама не придонесува многу.Тука фали Зе Роберто,некој визионер.Швајни Ван Бомел се топ.И нормално Робен коа влезе дополнително донесе на квалитет и работата се заврши одлично.
Иначе околу Рибери,нема да се оперира,има огромен напредок,и нешто како Робен ќе се врати неочекувано побрзо!!!!
Ако утре Хамбург не победи,ќе дојдеме од 8 на 4 бода до првото место.

На bild.de ко шо читам во баерн не се знај ни кој јади ни кој пија. Ван Гал е за Тони, Румениге за Гомез а Бекенбауер за Клосе. Робен че седи на клупа всабота можно е да влези 2 полувреме, Рибери 2 месеци нема да го видиме, а Тимошчук изгледа во јануари че се врајча во Зенит. Утре ако не победи Баерн замина на 10 место, со Бордо ако не победа че ода во УЕФА. На Ван Гал отказ и Рибери че си замини взимо .:pop:
ehe pa ti si bil dobar takticar.Nemoes da pisuvas nesto podobro pa se najlosi zborovi.
Bordo ce go jade loso da znaes makabi isto kako bordo.So juve ce bide tesko no ako igraa RobEry togas nisto ne se znae. Ne mi se sviga taktikata na van gal igra vo sredina so tomoscuk ncncncn... vo toa mesto fatasticno bi izigral Shfajn kako pllejmejker vam bomell e iskusen i fanasticno ja otfara igrata.Vo napad mislam deka treba da se igra so Gomez mlad igrac i malce mu treba vreme.Za transfer vo zimski preoden rok 100% zemamo eden desen ili lev bek ima nekoj iminja so se spominjaa za transfer kako Johan Capdevila igracon na Vilareal isto taka reprezentativec na Spania no i Fernando Navaro fudbaler na Sevila dvajcata se levi bekoi.No do kraj nisto ne se znae da ne go zaboravime i Rafinha :wink:
Da ne zaboravime nie sme Fanovi na Bayern Munchen eden od najgolemite klubovi vo svetot ne traba da se pradavame taka lesno ova e edna mala kriza ce dojdat dobrite rezultati no treba malce vreme Pozzzzzzzz.

Da ne zaboravime nie sme Fanovi na Bayern Munchen eden od najgolemite klubovi vo svetot ne traba da se pradavame taka lesno ova e edna mala kriza ce dojdat dobrite rezultati no treba malce vreme Pozzzzzzzz.

Убаво кажано :helou:

Инаку факт е дека сме целосно друг тим со Рибс и Робен. И тука нема ништо чудно и Ливерпул се друг тим со Жерард и Торес и Барса не е истата без Меси и Чави... Тоа се вонсериски играчи за кои нема замена. Она што ме здоболе против Бордо е тоа што имав впечаток дека не се ни трудат, како без душа играа.

Само едниот од Робери е доволен за најголем број екипи од Бундес а со двајцата сме конкуренти и за добар пласман во ЛШ. За освојување е малку рано, треба постабилна одбрана - како што кажа и Мбрет еден лев или десен бек, голман, по можност централен одбранбен и игарч ала Зе Роберто па ќе правиме муабет и за ЛШ.

За почеток не би било лошо да почнеме да си ги реализираме шансите и да заиграме со далеку поголема консктантност - вака топло ладно не оди. А константност во играта би требало да внесе в Гаал. Сега не следи и баксуз со повреди ама тоа е нешто со што сите екипи во тек на една сезона мора да се справат (Хамбург е болница во моментов па се први на табела).

Шалке-Хамбург гледам и реалчно Хамбург требаше да води до сега 3:0 - многу добро играат. Арно ама како што обично бидува во фудбалот кога не си користиш шансите доаѓа казна и сега Курањи даде гол за 1:2 па претпоставувам ќе е колеж до крај (по нафрлување од Рафиња бај де веј).

Како и да е нема да е лесно во БуЛи посебно со Хамбург...

Eве го 2-2!!!!!
Скративме 4 бода до врвот!!!
Иначе нема лесни тешки екипи.До Нова Година за сите мора да најдеме лек!Баерн си е Баерн,и мора да се справиме со сите.Крај на приказната!

Е така фала Магат :) Сега полесно се дише за 2-3 кола очекувам конечно после дооооооолга пауза да се искачиме на прво место во БуЛи каде и што ни е местото.

За ЛШ ќе биде густо, мора за почеток да се победи Бордо па после нека му ја мислат Французите и Јуве. Сигурен сум дека одиме понатаму само прво место би било далеку подобро заради реваншот на домашен терен...

Шпекулации

Со овие би бил задоволен.:vozbud:

Ако може и Рафиња.

luis_suarez.jpg
:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom