Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
article-0-02E7D839000005DC-47_306x454.jpg

ЧОВЕКОВ ДА СЕ КУПИ ПОД ИТНО!!!!

Незнам дали имаше скаути на натпреварот Србија-Франција што заврши пред малце,али Бранислав Ивановиќ е феноменален,еден од најдобрите десни бекови што сум ги гледал.Изигра без грешка,пиле неможеше да прелета по неговата страна.Се надевам дека некој од Баерн го пратеше,сум го гледал и во Челзи,и секогаш бил врв,како и денес.Мислам дека може да ни реши многу проблеми во одбраната сооглед дека може да игра и како централен дефанзивец.

Иванович умало поломио пречку :):) Тој шут му беше врв, ама и Анри не писна од него :) Него после ова денеска, а и претходните утакмици што ги играше Бане...тешко дека Челзи ќе го даде така лесно. Не го дадоа лани кога не беше ништо во споредба со сега, сега па нема шанси.

Иванович умало поломио пречку :):) Тој шут му беше врв, ама и Анри не писна од него :) Него после ова денеска, а и претходните утакмици што ги играше Бане...тешко дека Челзи ќе го даде така лесно. Не го дадоа лани кога не беше ништо во споредба со сега, сега па нема шанси.

Знам,ама Иванович па во Челзи е во втор план поради Босингва.Кај нас би бил стартер постојано,такада има шанси ако се даде солидна понуда...

Знам,ама Иванович па во Челзи е во втор план поради Босингва.Кај нас би бил стартер постојано,такада има шанси ако се даде солидна понуда...
Како шо стојат работите, побрзо Алекс ќе си замини од Челзи, него Иванович. Карло Анчелоти (за тој шо не гледал) применува нешто шо се вика ротација, а за сестран одбранбен играч како Бранислав ќе има доста често место во таков случај, особено кај Анчелоти, кој според Владо Борозан, бил многу заинтересиран за Бранислав во Милан, и токму затоа Бранислав летово не беше воопшто разгледуван за заминување, иако Фиорентина од зимоска притискаше.
Иднината не знајме шо носи, но работите сега засега се такви. :toe:

Да можеби е во втор план ама не заборавај дека е 20тина години, и дека кариерата е пред него.
А за голман, подобро решение би бил Neuer, или Adler, и двајцата се ептен добри, ама повеќе би сакал Adler да дојде, веќе се наметна како прв голман за германската репрезентација :smir:

P.S. клосе даде два за германија

P.S. клосе даде два за германија

Toa го зборам две недели, Гомеж може вода секој ден на Клосе да му носи, никогаш нема да биде како него.:pos:

Oва е најјакиот тим во последните 3 децении според Хицвилд

Ribery повторно има желба за зафрканции, откако лани го поли со вода на Оли и возеше автобус во Дубаи со што испокрши неколку знаци изјави дека негова следна жртва ќе биде Ван Гал, со што ќе се обиде да ги придобие неговите симпатии.

Извор

п.с Ќе му ебам матер на Ван Гал ако не го стави Клосе прв тим, во каква форма е ѕверот.

2.п.с Каков играч има добиено Германија во Озил, баш ја гледав утакмицата, и тоа само што се префрли од младинците.

2.п.с Каков играч има добиено Германија во Озил, баш ја гледав утакмицата, и тоа само што се префрли од младинците.
Го имам неколку пати гледан Озил и во Германија младите и во Вердер... Дечково е одличен играч.. Уште ми се вртат во глава потезите што ги праеше со Милан.. Само колку пати Замброта го прати и сончоглед, со одбраната си играше како со мали деца.. Ги претрчуваше кога сакаше.. Мислам кој ќе го земи овај играч, ќе добие едно од најдобрите крила(мислам крило играше) во светов за 1 до 2 години!!

Го имам неколку пати гледан Озил и во Германија младите и во Вердер... Дечково е одличен играч.. Уште ми се вртат во глава потезите што ги праеше со Милан.. Само колку пати Замброта го прати и сончоглед, со одбраната си играше како со мали деца.. Ги претрчуваше кога сакаше.. Мислам кој ќе го земи овај играч, ќе добие едно од најдобрите крила(мислам крило играше) во светов за 1 до 2 години!!

Го памтам јас убаво Озил со неговиот гол лани на алианз арената, кога Вердер не победи 2-5. Мислам дека Баерн ќе се потруди да го земе, како идеална замена за Рибери.Ако си оди се разбира.

п.с Ќе му ебам матер на Ван Гал ако не го стави Клосе прв тим, во каква форма е ѕверот.
Клосе може даде два гола ама тоа е само една утакмица, и неможеш туку така да кажеш дека е во форма, сепак пред овеи два гола немаше дадено гол 5 месеци. Јас мислам дека шанса треба да му се даде на Тони, изгорен е за да се врати на теренот и да даде гол.

Клосе може даде два гола ама тоа е само една утакмица, и неможеш туку така да кажеш дека е во форма, сепак пред овеи два гола немаше дадено гол 5 месеци. Јас мислам дека шанса треба да му се даде на Тони, изгорен е за да се врати на теренот и да даде гол.
Ne se soglasuvam so tebe Klose e fenomenalen igrac toj e masina za goloi tipicen Germanski napagac i mislam deka so Gomez ce bidat strasna dvojka vo napat.
Za Toni ne mislam deka treba da igra vo perviot tim toj e golem igrac o mnogu spor a Klose moze mnogu podobro da izigra so Ribery i Roben:smir:

Ne se soglasuvam so tebe Klose e fenomenalen igrac toj e masina za goloi tipicen Germanski napagac i mislam deka so Gomez ce bidat strasna dvojka vo napat.
За што не се согласуваш, дека немаше дадено гол 5 месеци? Ја не реков ништо лошо за клосе, него само му треба некое време да ја поврати формата.
А тони гледам почнавте сите да го омаловажувте демек послаб играч е, а знаеме што покажа последните две сезони во Баерн. Тони не игра оваа сезона затоа што не е германец, а не дека е којзнае колку се појаки клосе и гомез.

Значи полека малце,тек 4 кола се поминати,сезоната не е ни почната ко што треба.Реално првите 3 кола ние немавме игра,а не па да гледаме кој колку голови дал.Имаме 4 одлични напаѓачи,сезоната е многу долга,играме на 3 фронта,и бидете сигурни дека секој ќе добие шанса.Кој ќе ја искористи тоа ќе видиме.Моментално според последната тактичка поставеност на екипата,Гомез и Олиќ најмногу одговараат,сооглед дека далеку побрзи и технички подобри играчи од Клосе и Тони.Но тоа не значи дека ние постојано ќе играме вака.Во зависност од противникот ќе има промени на такткиката и така ќе има шанса за Тони и Клосе.Битно е дека со нив 4 сме целосно обезбедени во нападот,и спремни да ја издржиме целата сезона на високо ниво.

За што не се согласуваш, дека немаше дадено гол 5 месеци? Ја не реков ништо лошо за клосе, него само му треба некое време да ја поврати формата.
А тони гледам почнавте сите да го омаловажувте демек послаб играч е, а знаеме што покажа последните две сезони во Баерн. Тони не игра оваа сезона затоа што не е германец, а не дека е којзнае колку се појаки клосе и гомез.
Ako nema dadeno Klose 5 meseci gol (i ova sega go slusam) a Luka toni ima 6 meseci so ne cepnal topka sve povreden i plus proslata sezona go vidofme kako izigra:smir:

Значи полека малце,тек 4 кола се поминати,сезоната не е ни почната ко што треба.Реално првите 3 кола ние немавме игра,а не па да гледаме кој колку голови дал.Имаме 4 одлични напаѓачи,сезоната е многу долга,играме на 3 фронта,и бидете сигурни дека секој ќе добие шанса.Кој ќе ја искористи тоа ќе видиме.Моментално според последната тактичка поставеност на екипата,Гомез и Олиќ најмногу одговараат,сооглед дека далеку побрзи и технички подобри играчи од Клосе и Тони.Но тоа не значи дека ние постојано ќе играме вака.Во зависност од противникот ќе има промени на такткиката и така ќе има шанса за Тони и Клосе.Битно е дека со нив 4 сме целосно обезбедени во нападот,и спремни да ја издржиме целата сезона на високо ниво.
Jas mislam nemame vreme da praeme eksperimenti (da menjavame sekoj natprevar pola ekipa):smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom