I
IBIZA SOUND
Гостин
leleee kakvo debi na roben
sega mozam da pretpostavam deka zivi se jadat navivacite na zadrid
sega mozam da pretpostavam deka zivi se jadat navivacite na zadrid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс сум за Швајни, тој е млад и колку има покажано.Мене Гомез и Тимо кој вчера не знаеше да прими топка се промашени инвестиции.Подобро Милер отколку тие двајца.Не бе брат само малку :smir: Разлика се гледаше од ЈупитерЈбг тоа е - за играчи од таа класа нема замена а сега сум пресреќен што имаме двајца такви во екипа.
Ианку ако е вистина за Рафиња ќе е феноменално. Рафиња десно, Лам лево, Прањич полулево во средина и нема да мора да го глеам Шванштајгер во прва конечно...![]()

Jaс сум за Швајни, тој е млад и колку има покажано.Мене Гомез и Тимо кој вчера не знаеше да прими топка се промашени инвестиции.Подобро Милер отколку тие двајца.
Timoscuk e dobar za rezerva a Gomez koga ce ekksplodira togas ce zborim so tebe toj e igrac ot 1 klasa:smir:Jaс сум за Швајни, тој е млад и колку има покажано.Мене Гомез и Тимо кој вчера не знаеше да прими топка се промашени инвестиции.Подобро Милер отколку тие двајца.
Timoscuk e dobar za rezerva a Gomez koga ce ekksplodira togas ce zborim so tebe toj e igrac ot 1 klasa:smir:
Е така може - ако почне гзот да ги грее столчињата на клупа за резерви па му текне што е работава.
Тоа стално многу ми беше криво и за Подолски и за Швајнштајгер - за Германија гинат а за Баерн се на стара слава мислат... епа не бива бе така! Само на тие два гола против Португалија (СП 2006, меч за трето кој се сеќава се сеќава) да се живее и пет сезони после тоа нема дадено таков гол а се уби лани и преклани од трошење добри топки...
Инаку за Рафиња читам во ТЗ и Руминиге потврдил интерес и интензивни преговори... ај нешо нека биде денес и утре останува само...
На Википедиа, Рафиња веќе е играч на Баерн . Многу добар десен бек. линкНема више траснсфери во овој преоден рок.Сабајлево Хенес на СкајСпорт изјавил,по средбата со Румениге и Ван Гаал сабајлево,што значи остануваме со оваа екипа.
Одбраната вчера одлично се покажа мора да се признае,посебно Бардштубер и Прањиќ.Малце не ми се свиѓа кај Прањиќ што премногу оди напред,и мора спринтот после кога има контра,и малце касни,али вчера беше солиден.
Тимошчук исто беше екстра.Па првиот гол на Робен се деси откако Тимо пресече акција и украде топка на сред терен која ја собра Рибери.
Се на се,имаме и повеќе од солидна екипа.Искрено малце одбраната ме плаши како ќе се однесува до зимата,али ваљда Ван Гаал ќе поработи повеќе на тоа.Околу средина и напада,ич нека не се сеќира.
On 30 August, 2009 Bayern Munich signed Rafinha for a fee of £11mil. It was rumoured that he will be joining Juventus but eventually the German powerhouse Bayern Munich were able to snatch him up.
На Википедиа, Рафиња веќе е играч на Баерн . Многу добар десен бек. линк
Баш ми е криво што сега следи пауза од 2 недели таман мислам ќе влезевме во формаА и уплав имам за репрезентација да не им влезе некој копач од Узбекистан со трактор на Рибс или Роби па да ги прати 6 месеци у кома...