Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се спуштиме на земја па ќе видиме со Волфзбург каква формација ќе игра, јас сум за 4-4-2 да се вклучи и Швајни во средината.Инако крилата се:drk::drk:Робен,Рибери, Лам и Прањич, кој од кој побрз.Олич и тој брз а добиваме и на креативност иако Робен е себичњак.

п.с Да не станеме само како Реал Мадрид, 10 нови играчи ќе треба големи нерви и напор на Ван Гал да се уиграат.

Епа да не сакаше за 10 милиони, плус Касиљас да ви го дадат ?
Реал го купи Робен од Челзи за 36 милиони, а Робен минатата сезона беше главниот кој ги водеше Реал во битката за Примера со Барса, и цел товар паѓаше на него. Смешно е што е проценет на 25 милиони, а Рибери е дупло поскап од него...
36 мил еура е договорен. Ти изгледа не си разбрал што сакав да кажам.Реал веке не сметаа на него па тоа ми беше поентата, можеле да направат за помалку.

Број 10, нека е со среќа и ај да го демолираме Волфзбург во сабота.

Честито, добивте фантастичен играч.

Да се надеваме дека догодина ке го земеме Рибери во Реал, иако ако ме прашува неој мене супер беше и со Робен ама ајде тоа е...

Робен + Рибери по крилата = перверзии - точно така.

Бушимееееее. Замисли утре и Ван дер Варт доаѓа.:vozbud::vozbud::vozbud: Абе мора одбранбен играч вака џабе доаѓаат напаѓачи.
Во секој случај 10-чето ќе буши по лево :vozbud:

Лелеееееееееееееее што ќе правиме со нападов:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.Штета што не дојде некој квалитетен дефанзивец.

Зделката е одлична,ама нашиот менаџер Хенес изјави дека Рибери нема никаква врска со траснферот на Робен,односно дека ги сака и двајцата.И плус голема еуфорија се направи кај баварците од замислата Робен и Рибери да играат заедно.Малце ќе биде шок на 3 дена пред траснфер периодот да си отиде.А за другото лето има големи шанси,па ќе видиме.
И да бидеме реални имате и сувише добри играчи,Рибери е само желба на Зидан и ништо повеќе.
Да те прашам само нешто, Мислиш дека после обидите на Перез и инатот на вашиот менаџер да не го даде Рибери под 100мил, дека коа ке го побарате Робен ке ви рече 25мил ? Едноставно логички е да има пред договор, оваа сезона ке изгазите се пред себе али за возврат наредната сезона Рибери оди во Мадрид, и ние добиваме пак совршено крило, а исто такво останува и кај вас. Просто...:pipi:

Честито нов играч! Зедовте едно од најдобрите крила во светот, со среќа нека му е. поз

Значи една работа ми покажуа трансеров: ако стварно сакаме (да не речам ако Хенес и Румениге стварно сакаат) можеме да имаме, повеќе или помалку, кого сакаме (нормално не зборувам за сулуди 50мил+ трансфери туку за нормални во регионот до 30тина па ваљда и 40 милиони).

Е сега зашто на пример не сметаа Хенес и Румениге дека вреди да се дадат 20тина милиони за еден Срна, Жирков, Рафиња, Адлер, Нојер, централен бек после Лусио а се заебаваме со Браафхајди, Соси, Дос Сантоси, Каримовци за 5-10 милиони во последниве 5-6 сезони (:kesa:), ... е тоа СТВАРНО не ми е јасно...

Како и да е - сезонава ги имаме Рибс (трансферот на Робен во Баерн ова лето би немал смисла ако одма си оди Рибс) и Роби по крилни така да очекувам диви оргии сезонава во домашно и добра претстава и во ЛШ!

Со таа одбрана диви оргии ? Пфф, ова не дека се ситам, разочаран сум што тим ко Баерн има одбрана налик на аматерските клубови во регионалните германски лиги .
Мислам, после еден Кан, на гол веќе втора година да седи дрво ко Рајзинг, ваква грешка ни Морати не би направил . :toe:
Сетете се кој к*рташак лани го изигра Графите со таа третокласна одбрана и јасно ке ви биде .

robben_fcb_trikot_468x345.jpg

Со таа одбрана диви оргии ? Пфф, ова не дека се ситам, разочаран сум што тим ко Баерн има одбрана налик на аматерските клубови во регионалните германски лиги .
Мислам, после еден Кан, на гол веќе втора година да седи дрво ко Рајзинг, ваква грешка ни Морати не би направил . :toe:
Сетете се кој к*рташак лани го изигра Графите со таа третокласна одбрана и јасно ке ви биде .

Што да кажам освен дека си во право за одбраната :toe: Под Хицфелд Кан, Лусио и Демикелис поставија рекорд за најмалку примени голови во една сезона а сега веќе втора сезона е жива срамота.

Арно ама за домашно овој напад мора да е доволен за титула и се друго освен тоа би било крајно разочарување. Рибери, Робен, Клосе, Гомез, Олиќ па и Тони еве... Милер и Баумјохан како солидни таленти на клупа... како што реков - за домашно ова мора да е повеќе од доволно а ако сакаме враќање на стара слава во ЛШ одбраната мора да се засили нема дискусија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom