Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Честитки иако за мене натпреварот заврши реми, прво полувреме беше ваше, второ наше и така..............:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...

..Честито уше еднашКако и да е, голман МОРА да земете...ако се потпрете на овој Бут цела сезона, тешко вас. Нојер би бил супер решение.

Ја гледав на интернет со Милан во средата. 4:1. Супер играше Баерн.
Ваков турнир не е исто како првенство или ЛШ, сепак добри се. И лани вака почна Баерн па сите веќе го прогласија за шампион уште во септември, па видовме како излезе на крај. Се надевам Ван Гал ќе ја држи константна формата цела година.
Ја гледав на интернет со Милан во средата. 4:1. Супер играше Баерн.
Ваков турнир не е исто како првенство или ЛШ, сепак добри се. И лани вака почна Баерн па сите веќе го прогласија за шампион уште во септември, па видовме како излезе на крај. Се надевам Ван Гал ќе ја држи константна формата цела година.

Дечки право да ви кажам ангажманот на Ван Гал беше правата работа за Баерн. Глеам ги земал Тимошчук, Прањич, Гомез, одлична работа. Што бидна со Олич? Дојде или не? Инаку сезонава сигурно сме шампиони по мала пауза. Очекувајте повторно да го гледате Баерн како во времето на Ефенберг, конкурентен и во ЛШ, јас се надевам барем на 1/4 финале.
Поздрав!