Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
епа брат ти го начна прашањето за платите кое го постирав прво јас :helou: никој не рече дека роман утре ќе си оди ама вечно сигурно нема да е тука. он е тука за пари и пред да изгуби роман интерес челзи ќе мора да стане сам по себе профитабилен. ама за тоа во вашиот фан клуб и веројатно од утре сеа ми се спие :smir:

за лусио и мене ми е ептен криво зашто беше лојален и пожртвуван и кога беше на врв одби понуди на реал, барса и компанија да остане а ние го шитнавме сега. в гаал не го сакаше зашто не е доволно дисциплиниран назад и секогаш истрчува напред а нема место за тоа во новава формација која сама по себе е доста офанзивна со крилни беков исфрлени до шеснаесетник противнички... сепак требаше да го задржат по мене ама тоа е... суров бизнис е :nesum:

Da bas mi e krivi i se qudim kako moze da go izgubime komandantot na odbranata na Brazil do edno vreme bese i na Bayern.I go dadofme za 8 miliona evra no to e to.Najvise so sum se iznerviral ovaja sezona e zo ne go zedofme Fantazistot Diego lele puknaf ot nervoza .Go zema Juve za 24.5miliona lele sho igrac smo propushtile.No to proshllo sega treba da gledame za idnina da ne izgubime igraci ot sfecka klasa i so eftina cena:nesvest:

Идеме даље во купот,очекувано.Против Некларец 3:1,малце тешка утакмица,сооглед на заморот на играчите од преходните дополнителни натпревари,ама целта е постигната,и во вакви дуели тоа е најважно!
Иначе и догодина Ренсинг ќе биде број 1,освен ако не купат некој до крај,а Ван Бомел ќе биде капитен.

Мислам дека се тоа две многу далекусежни одлуки - дека ни треба нов голман ни треба, Ренсе пак направи грешка при голот вчера едноставно не е константен и крајно несигурно интервенира на нафрлувања. Бар во Германија стално имало избор на голмани - Адлер, Ноер, Висе - нека одврзат ќесето више еднаш пошто стварно треба...

А во врска со вБомел вГаал милион пати изјави дека неговиот капитен секогаш игра во прва постава - сега па се поставува прашањето што со Тимо? Сигурно не дојде за да грее клупа. Од една страна се радувам зашто имаме две супер алтернативи кои сигурно се потребни во една долга сезона ама од друга мислам ќе има конфликти во тимов. Има и варијанта Тимо во дефанзивна а вБомел полудесно ама сега за сега Алтинтоп супер игра на таа полудесна позиција па чисто се сомневам дека вГаал би жртвувал него...

Мислам дека се тоа две многу далекусежни одлуки - дека ни треба нов голман ни треба, Ренсе пак направи грешка при голот вчера едноставно не е константен и крајно несигурно интервенира на нафрлувања. Бар во Германија стално имало избор на голмани - Адлер, Ноер, Висе - нека одврзат ќесето више еднаш пошто стварно треба...

А во врска со вБомел вГаал милион пати изјави дека неговиот капитен секогаш игра во прва постава - сега па се поставува прашањето што со Тимо? Сигурно не дојде за да грее клупа. Од една страна се радувам зашто имаме две супер алтернативи кои сигурно се потребни во една долга сезона ама од друга мислам ќе има конфликти во тимов. Има и варијанта Тимо во дефанзивна а вБомел полудесно ама сега за сега Алтинтоп супер игра на таа полудесна позиција па чисто се сомневам дека вГаал би жртвувал него...

Епа нека си ја смени изјавата,пошто Тимошчук е реално далеку подобар,и помлад е.
Околу голман,баш пред некој ден гледав на јутуб дел од сезоната 2000/2001 во Лига на Шампиони,да се потсетам малце на тој период.Уствари да не ни беше Кан тогаш,сега ќе молевме за титула во ЛШ.Реално тешка е ситуацијата со голманот.Тука мора да се пресече.Или ќе идеме со Ренсинг до крај,или да си оди дечкото,да се донесе цврстина на таа позиција.Неможе од сезона во сезона да се дискутира прашањето на голман.Тоа само ја влошува ситуацијата.
И уште нешто......Ван дер Ваарт сака да си оди од Реал!!!(пуста желба,не верувам дека ке дојде)

И уште нешто......Ван дер Ваарт сака да си оди од Реал!!!(пуста желба,не верувам дека ке дојде)
Да бе проценет бил на некои 5 мил евра. А Интер е заинтересиран за него.

ваљда бар 15 :uvo: зашто знам дека хамбург сакаа да го вратат ама се откажаа поради тоа што го бараше реал + сегашните примања на вд ваарт кои се повисоки од времето кога играше за нив.

како и да е сигурен сум ако го сакаме може да го земеме ако си оди порадо би се вратил во германија откколку пак да се прилагодува... само хенес мислам дека не го цени ама баш ич како играч така да тешко дека нешто интересно ќе се случи околу вд ваарт :toe:

Уште 4 дена до стартот на сезоната....Против Хофенхајм во 18:30!
Само уште незнам точно на која телевизија ќе се пренесува бундес,и дали уопште ќе се пренесува на некоја,пошто на еруоспорт страната не пишува ништо....

Еве малце да се потсетиме на убавите моменти пред две сезони....Еден од најинтересните клипови според мене....

Alsat m neba da dava izgleda Bindesliga no se nadevam deka ce dava nekoja ot nasive programi ako znae nekoj neshto neka pise barem da sedim raat:pos2:

Ја викам 5че ќе им дадеме за ланската 2:2
А? Вие шо викате?

Lele be Golmannnnnnnnnn ni treba tollku li neznaa be ce ostaneme i ovaja sezona so but i rensing i sakaa shampioni da stana ncncncncnncncncn:nerv::nerv::nerv::tapp::nerv::uvo::nesvest::nerv:

Бундеслигава ќе ја даваат ли на некоја од телевизииве?
Ич не ми е мерак на интернет да гледам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom