tose_cesc
Oh Arsenal we love you!
Шо правите вие бе даа како ватерполо резултат беше воа
И ајде сега во 1/4 финалето посакувам да се сретнеме со вас..позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
убаво шо сакаш ама да не ве снајде и вас турбуленција....бај д веј шта се десило побеснеа нашине сакаат да докажат кај му е местото на Спортинг...Шо правите вие бе даа како ватерполо резултат беше воа
И на вас ви го стегна убаво МутињоTomas Miler ......секој стаса да им го стегне!
оти викаш немаме јак состав....баш составов барем мене ми е таман,плус тоа денеска виде со кој состав играа....
Butt - Lell, Lucio (Breno 46), van Buyten, Lahm - van Bommel, Ottl - Schweinsteiger (Müller 72), Zé Roberto (Sosa 46) - Klose, Podolski....пола втор состав така да мислам дека имаме супер состав за финале
И на вас ви го стегна убаво Мутињо![]()
ама мислам дека во вакви натпревари неможеш секогаш со индивидуалци...затоа и се надевам на финале...јес дека и нашине некогаш чекаат од Рибери ама знаат и цел тим да изиграат на ниво не да се чека на индивидуалци...тука ни е предностаПа спореди го со составот на Ливерпул Челзи Манчестер или Барса па ке видиш.Индивидуално имаме доста послаб состав со чест на исклучоци,но како екипа, колективно сме далеку подобри и тука ја гледам шансата.
ама мислам дека во вакви натпревари неможеш секогаш со индивидуалци...затоа и се надевам на финале...јес дека и нашине некогаш чекаат од Рибери ама знаат и цел тим да изиграат на ниво не да се чека на индивидуалци...тука ни е предноста
аман бее шооо им напраивтееее?!?!?!?
луѓето више нема да сакаат да играат у ЛШ..мислам на спортинг
ги уништивте
и кој ги дае головите...ак сака некој да каже:smir: