Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се деси што се деси ова со Котбус. Според мене едноставно слаба и неангажирана игра, а и бајги утакмици и се насобраа. Најбитно е што Вердер изгуби а и во слаба форма е. Не се секирајте ич за титулата во првенството гарантирана со глава дека е наша. А ова во среда со Волфсбург моја прогноза е 2-0 за Баерн( т.е за нас)

inace nova vest pisuva Allgemeine Zeitung_ (AZ) brazilskiot defanzivec vo redovite na bayern munchen veke imal dogovoreno transfer so fc. barcelona za suma od 20 milioni evra, poslem 7 god pominati vo germanija izjavi deka dosol krajot da se zboguva so bayern a i deka se zavisi od klincman i od ljugeto vo bayern munchen dali ke mu dadat zeleno svetlo za da si ode tolku sega za sega ...pozdrav

Да,за Лусио и ја слушнав,и ми е криво,зошто е одличен фудбалер,мотиватор,а и одлично се снаоѓаше со капитенската лента,сепак и тој изгледа сака промена,но за тоа не се сеќитам толку зошто речиси е 100% сигурно дека Клинсман ќе го донесе Пер Мертесакер од Вердер,најдобриот централен дефанзивез во Германија,за кого имам високо мислење!
Но да остаиме тоа сега,има време до лето!Сеа треба максимално да се сконцентрираме на утрешната утакмица со Волфсбург,од огромно значење,која може да не донесе само на чекор до титулата во Купот,која ќе значи прва титула за нас оваа сезона!Според мене треба да се влезе во натпреварот како да играат против Јувентус на пример!Волфсбург е екипа која во вториот дел од сезоната има освоено најмногу бодови-16,2 повеќе од Баерн.Плус ова ќе биде одлична шанса Магат да се одмазди,што го избркаа од Баерн.Сепак на чело со Рибери и компанија и максимална мотивација според мене Волфсбург ќе го каде ко еден и еден!Претпоставка 2:0(минимум).
Значи утре пред Баерн е екстремно значајна утакмица!А како што знаете нема реванш!

Мора да се пазиме од Волзбург.Одиграа добар натпревар против Вердер и им земаа бод.На овој натпревар треба да се одигра со првиот тим ако сакаме влез во финале и освојување на трофејот.Знам дека и вториот состав може да ги победи,но сепак се работи за титула.

Нема да ни биде прв трофеј годинава. На почетокот го освоивме Дојче покалот.

Абе добро,ама тој нема никакво големо значење!Тој е ко за загревање!Ама затоа Купот е од големо значење.Според мене тој а најмалку вреден од сите трофеи за кои се бориме годинава,но сепак трофеј си е троферј,што више то боље!Мора многу претпазливо утре,но сепак мислам дека ќе ги згазиме!Борбата за титули започнува!

Ајде нека ни е со среќа. Мада сум 100% сигурен дека ќе тепаме.
Конечен тип 2-0

dortmund e prviot finalist... a utre bayern ke bide mnogu tesko zavisi kolku hitzveld ke gi motivira samo napred

Ја сум 108,ипол% посто сигурен дека ќе тепаме,сепак мислам дека ќе биде тежок натпревар!На крај предвидувам минимум 2:0!Колку и да се Волфсбург во добра форма,сепак Баерн си е Баерн и полуфинале си е полуфинале,такада мислам дека ќе растурат,по после со Дортмунд у финале!

Абе забораив од колку саат играме вецерва?

Клосе и Подолски ќе даат голови за Баерн. Само прогнозирам.

Да се надеваме дека ке биде така!Ја сум сигурен во победа!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom