Да,за Лусио и ја слушнав,и ми е криво,зошто е одличен фудбалер,мотиватор,а и одлично се снаоѓаше со капитенската лента,сепак и тој изгледа сака промена,но за тоа не се сеќитам толку зошто речиси е 100% сигурно дека Клинсман ќе го донесе Пер Мертесакер од Вердер,најдобриот централен дефанзивез во Германија,за кого имам високо мислење!
Но да остаиме тоа сега,има време до лето!Сеа треба максимално да се сконцентрираме на утрешната утакмица со Волфсбург,од огромно значење,која може да не донесе само на чекор до титулата во Купот,која ќе значи прва титула за нас оваа сезона!Според мене треба да се влезе во натпреварот како да играат против Јувентус на пример!Волфсбург е екипа која во вториот дел од сезоната има освоено најмногу бодови-16,2 повеќе од Баерн.Плус ова ќе биде одлична шанса Магат да се одмазди,што го избркаа од Баерн.Сепак на чело со Рибери и компанија и максимална мотивација според мене Волфсбург ќе го каде ко еден и еден!Претпоставка 2:0(минимум).
Значи утре пред Баерн е екстремно значајна утакмица!А како што знаете нема реванш!