Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
1) jansen, ze roberto, ribery, toni i klose- 100% kje igraat. site go zaboraivte ze roberto. toa se 5 igraci ili pola tim.

2) fakt e deka hitzfeld saka da rotira, sekogas go pravel toa i pak kje go pravi- site kje igraat. i sosa i altintop i i i...

3)
LouWeed напиша:
no fakt e deka fundamentot na teamot na bayern e identicen so toj od poslednite sezoni
:uvo: :nesvest:

aj kje se citiram sam: "jansen, ze roberto, ribery, toni i klose- 100% kje igraat. site go zaboraivte ze roberto. toa se 5 igraci ili pola tim." abe identicen e timov u pm.

od vremeto na scholl vo top forma nemase vo baern kreativec- sega e tuka ribery. i sosa tuka moze da se stavi samo kje mu treba vreme. vo sredina nema vekje igraci kako effe ili lothar na vremeto pa v.bommel i ze roberto kje gi delat ofanzivnite i defanzivnite zadaci. napadot e 100% nov.

LOL ni klupata ne e identicna- altintop, jansen/sagnol(nekoj kje mora na klupa ko kje ozdravi willy), sosa/schweinsteiger(pak eden kje mora)...

kaj ja vide identicnosta stvarno me interesira :toe:

taman satrt. 3-0 bez neso posebno da se zamaraat. meraci :tv:

mislam deka vosreda ide edna super utakmica- prostalna na scholl so barcelona na allianz arena. bas kje bide ekstra za gledanje :)

Тони и Клосе добар тандем се , се докажаа денеска против Ханза 3-0

обично такви натпревари даваат на еуроспорт али ќе видиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom