Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
taka eshtedea i sea si go kazaja svoeto
ludnica ke bide!

ИНАЧЕ ДА НАПОМЕНАМ ДЕКА БАЕРН И ЧЕЛНИЦИТЕ НАПОМЕНАА НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЈАТА ДЕКА СЕУШТЕ НЕ СЕ ЗАВРШЕНИ СО РАБОТАТА НА ТРАНСФЕР ПАЗАРОТ.ЗЕ РОБЕРТО Е ПРИЛИЧНО СИГУРЕН,НО НЕГИРАА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ ЗА КАЛИД БУЛАРУЖ.ТАКАДА МОЖЕ ДА ОЧЕКУВАМЕ ЕВЕНТУАЛНО УШТЕ НЕКОЈ!

И МЕ ИНТЕРЕСИРА НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ НА КОЈА ТОЧНО ПОЗИЦИЈА ИГРА ЈАНСЕН.ГО ГЛЕАВ СО СЛОВАЧКА И ВО ЕДЕН МОМЕН НАПРАВИ СПРИНТ ПО ЛЕВАТА СТРАНА ИСФРЛИ ДВАЈЦА ИГРАЧИ ТОТАЛНО СТИГНА ОД КРАЈ ДО КРАЈ НА ТЕРЕН И АСИСТИРАШЕ ЗА ГОЛ. :zver: :zver: :zver: :zver: :zver:

ИСТОТАКА Е ДОСТАВЕНА КОНКРЕТНА ПОНУДА ДО ВЕРДЕР МИРОСЛАВ КЛОСЕ КОЈ ОТВОРЕНО ИЗЈАВИ ДЕКА ЌЕ СЕ ПРИКЛУЧИ ВО БАЕРН НАЈКАСНО ДО 2008 НО ПО СЕ ИЗГЛЕДА ЌЕ БИДЕ ТОА УШТЕ ОВА ЛЕТО.

cela leva strana moze da ja drzi :) prirodna pozicija mu e levo nazad ali komotno moze i vo sredina

Bavarec напиша:
cela leva strana moze da ja drzi :) prirodna pozicija mu e levo nazad ali komotno moze i vo sredina

Токму така! Лев крилен бек, поточно! Лев крилен бек со офанзивни задачи, играч кој поседува брзина, техника и чувство за добра асистенција.:zver:

ЕВЕ ОФИЦИЈАЛНИ ФОТОГРАФИИ ОД ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЈАТА:

image_fmabspic_0_0-1181233566.jpg

ЛУКА ТОНИ, ФРАНК РИБЕРИ, УЛИ ХЕНЕС

271346_jpeg-26rt3028-20070607-img_14804800_onlineBild.jpg
271347_jpeg-26rt4203-20070607-img_14804956_onlineBild.jpg

ЛУКА ТОНИ БРОЈ 9 ФРАНК РИБЕРИ БРОЈ 7

blitzgewitter_200.jpg
ОВАА СЛИКА ДОВОЛНО ЗБОРУВА

praesentation_137.jpg
НЕ Е ЛОШО А??????????

ОД ОВИЕ СЛИКИ ПРОЛИВ ЌЕ ЈА ФАЌА ЦЕЛА ЕВРОПА.ЕДВАЈ ГО ЧЕКАМ ПРВИОТ НА НАТПРЕВАР НА БАЕРН НА 11 АВГУСТ.НЕ СУМ СИГУРЕН САМО ПО ОВА,ДАЛИ ПРОТИВНИЦИТЕ ЌЕ ИСТРЧААТ НА ТЕРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧЕНТО напиша:
И МЕ ИНТЕРЕСИРА НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ НА КОЈА ТОЧНО ПОЗИЦИЈА ИГРА ЈАНСЕН.ГО ГЛЕАВ СО СЛОВАЧКА И ВО ЕДЕН МОМЕН НАПРАВИ СПРИНТ ПО ЛЕВАТА СТРАНА ИСФРЛИ ДВАЈЦА ИГРАЧИ ТОТАЛНО СТИГНА ОД КРАЈ ДО КРАЈ НА ТЕРЕН И АСИСТИРАШЕ ЗА ГОЛ. :zver:

daj be ne zaebavaj, znaci ne ni citas sto pisuvam...koga vi kazav deka jansen levata strana ke ja "raboti"!!:tapp:

ЧЕНТО напиша:
ЕВЕ ОФИЦИЈАЛНИ ФОТОГРАФИИ ОД ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЈАТА:

image_fmabspic_0_0-1181233566.jpg

ЛУКА ТОНИ, ФРАНК РИБЕРИ, УЛИ ХЕНЕС

271346_jpeg-26rt3028-20070607-img_14804800_onlineBild.jpg
271347_jpeg-26rt4203-20070607-img_14804956_onlineBild.jpg

ЛУКА ТОНИ БРОЈ 9 ФРАНК РИБЕРИ БРОЈ 7

blitzgewitter_200.jpg
ОВАА СЛИКА ДОВОЛНО ЗБОРУВА

praesentation_137.jpg
НЕ Е ЛОШО А??????????

ОД ОВИЕ СЛИКИ ПРОЛИВ ЌЕ ЈА ФАЌА ЦЕЛА ЕВРОПА.ЕДВАЈ ГО ЧЕКАМ ПРВИОТ НА НАТПРЕВАР НА БАЕРН НА 11 АВГУСТ.НЕ СУМ СИГУРЕН САМО ПО ОВА,ДАЛИ ПРОТИВНИЦИТЕ ЌЕ ИСТРЧААТ НА ТЕРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fala za slikive sto gi vidovme se nadevam na povolni rezultati.
CAO TUTI CAO ITALIA

И ЗЕ РОБЕРТО ДЕФИНИТИВНО ЌЕ МУ СЕ ПРИКЛУЧИ НА ТИМОТ НА БАЕРН СЛЕДНАТА НЕДЕЛА,ОТКАКО ВЧЕРА ЈА ЗАВРШИ СВОЈАТА КАРИЕРА ВО БРАЗИЛСКАТА РЕПЕРЕЗЕНТАЦИЈА БИДЕЈЌИ БАВАРЦИТЕ СМЕТАА ДЕКА НЕМА ДА БИДЕ ДОБРО ИГРАЧ НА НЕГОВИ ГОДИНИ 5-6 ВО ГОДИНАТА ДА ЛЕТА ПРЕКУ АТЛАНТИКОТ,И СЕ ОЧЕКУВА ДА ПОТПИШЕ СЛЕДЕНАТА НЕДЕЛА.ТОЈ Е 7 ЗАСИЛУВАЊЕ ЗА БАЕРН ДОСЕГА И ОСТАНУВА УШТЕ ПРАШАЊЕТО ЗА МИРОСЛАВ КЛОСЕ,ДАЛИ ЌЕ СЕ ПРИКЛУЧИ ОВАА ГОДИНИ ИЛИ ВО 2008!!!!!

`TENK` напиша:
abe baern ide u liga na sampioni do godina?

Дечки, слабо следиш фудбал а? Ај, нема врска. Баерн нема да игра во лига на Шампиони, бидејќи само првите три екипи во Германија играат во лига на Шампиони. Првите две директно, а третопласираниот мора преку квалификации. Баерн заврши на четвртото место во Германија, затоа ќе играат во УЕФА Купот, каде што Баерн се сметаат за фаворити број 1!

Влатко_Русин напиша:
Дечки, слабо следиш фудбал а? Ај, нема врска. Баерн нема да игра во лига на Шампиони, бидејќи само првите три екипи во Германија играат во лига на Шампиони. Првите две директно, а третопласираниот мора преку квалификации. Баерн заврши на четвртото место во Германија, затоа ќе играат во УЕФА Купот, каде што Баерн се сметаат за фаворити број 1!

e a ti poubavo da citas?? ide vo ls DO GODINA!!eve i za tebe procitaj tri posta nagore pa ke razberes.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom