Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Аааааа, Баерн се дефинитивно светска сила!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Кога сме кај неиграњето во лига на Шампиони, оваа сезона ќе биде добра шанса, да се одморат играчите од тешките напори во лигата на Шампионите, и добра шанса да се уигра тимот, новите играчи да се прилагодат и уиграат меѓу себе, така да јас мислам неиграњето во лига на Шампиони, воопштпо не е штета, напротив предност е! Следната сезона ќе биде бомбастично!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Vlatko_Rusin напиша:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Аааааа, Баерн се дефинитивно светска сила!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Кога сме кај неиграњето во лига на Шампиони, оваа сезона ќе биде добра шанса, да се одморат играчите од тешките напори во лигата на Шампионите, и добра шанса да се уигра тимот, новите играчи да се прилагодат и уиграат меѓу себе, така да јас мислам неиграњето во лига на Шампиони, воопштпо не е штета, напротив предност е! Следната сезона ќе биде бомбастично!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ТОТАЛНО СЕ СОГЛАСУВАМ!!!!!
ПОЗДРАВ!!!!:helou:

ЧЕНТО напиша:
ЕПА ДА ТИ КАЖАМ И ЗА ТРИЕЊЕ Е!!!!! АААА,ДОСТА БЕШЕ ВИШЕ САМО ЧЕЛЗИ,БАРСЕЛОНА ДА СЕ ЗАСИЛУВААТ.ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА ПОКАЖЕМЕ ЗАБИ.ЌЕ НАГЛАСАМ САМО ДЕКА Е ОГРОМНА ШТЕТА ШТО НЕ ИГРАМЕ У ЛИГА НА ШАМПИОНИ БИДЕЈЌИ ФИНАЛЕ НЕМАШЕ ДА НИ БЕГА.АМА МОЖЕ Е И ПОДОБРО ВАКА ПОШТО СЛЕДНОТО ЛЕТО ЌЕ ИМА СИГУРНО УШТЕ НЕКОЕ ЗАСИЛУВАЊЕ,ПОДОЛСКИ ЌЕ СЕ РАЗИГРА,СОСА ЌЕ РАСТУРА,ШЛАУДРАФ ИСТО ПА ЌЕ БИДЕМЕ УШТЕ ПОЈАЌИ.

ПОЗДРАВ ДО ФАНОВИТЕ НА БАЕРН МИНХЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДА НАПОМЕНАМ ДЕКА КОЈ ИМА САТЕЛИТСКА ИЛИ МОЖЕ ПРЕКУ САЈТОТ НА БАЕРН УТРЕ НА БАЕРН ТВ ДА ЈА ГЛЕДА ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА НА НОВИТЕ ИГРАЧИ НА БАЕРН НА МЕДИУМИТЕ!!!!!!!!

za baerntv se plakja a isto i za arena- mislam samo oni kje go davaat presot vo zivo. edino moze ntv da go dava na free tv vo germanija ama toa mislam dekoa nikoj ne go dava na kabelska kaj nas :(

ALI NEMA VEZE BITNO RIBERRRRRRRRRY E TUKA :vozbud:

Браво браво има ли шанси за Робен?

nikogas ne veli nikogas ;)

ali i mene ne mi se veruva. levo sega vise gi imame schweini, jansen a najverojatno vo krizna situacija i ze roberto moze levo taka da i nekoja golema potreba nema... i premnogu konkurencija ne cini :)

Bavarec напиша:
nikogas ne veli nikogas ;)

Никогаш не реков никогаш бе! Ама мислам и Робен да дојде ќе биде премногу! Ќе се укрца тимот, ќе нема место, а ќе има незадоволни играчи, со што доаѓа и неуспех:helou:

Vlatko_Rusin напиша:
Никогаш не реков никогаш бе! Ама мислам и Робен да дојде ќе биде премногу! Ќе се укрца тимот, ќе нема место, а ќе има незадоволни играчи, со што доаѓа и неуспех:helou:

ТОЧНО!ЌЕ БИДЕ ПРЕМНОГУ.КАНДИДАТИ ЗА СРЕДЕН РЕД ИМА МНОГУ:В.БОМЕЛ,ШВЈНШТАЈГЕР,АЛТИНТОП,РИБЕРИ,ЗЕ РОБЕРТО,СОСА И МИСЛАМ ДЕКА И РОБЕН ЌЕ БИДЕ НАВИСТИНА ПРЕМНОГУ ПОШТО ЌЕ СЕ БУНАТ ДРУЃИТЕ КАКО НА ПР. АЛТИНТОП ИЛИ СОСА ИЛИ В.БОМЕЛ

СЕПАК КАКО ШТО РЕКОВТЕ:НИКОГАШ НЕ ВИКАЈ НИКОГАШ!СЕ МОЖЕ ДА БИДЕ!

ЕДИТ:СЕ ВРТАТ ИНФОРМАЦИИ ДЕКА ВОЛФСБУРГ САКА ДА ГО ПОЗАЈМИ ЛУКАС ПОДОСЛКИ НА ЕДНА ГОДИНА.ГЛЕДАЈЌИ ЌИ ГИГАНТСКИТЕ ТРАНСФЕРИ НА БАЕРН СМЕТААТ ДЕКА НЕМА ДА ИМА МЕСТО ЗА НЕГО.СПОРЕД МЕНЕ АКО БАЕРН ГО ПУШТИ ПОДОСЛКИ ЌЕ БИДЕ ГОЛЕМА ГРЕШКА.МАКАЈ НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ СИ ИДЕ И ДОАЃА КЛОСЕ,ПА КАКО ПЛУС НАПАЃАЧ ГО ИМАМЕ ШЛАУДРАФ АМА СМЕТАМ ДЕКА НЕ Е ДОВОЛНО!МИСЛАМ ДЕКА ТРЕБА ДА ОСТАНЕ

ЕДИТ:ЕВЕ ПОТВРДА ДЕКА ПОДОЛСКИ НЕ ТРЕБА ДА ЗАМИНЕ НА ПОЗАЈМИЦА ВО ВОЛФСБУРГ.ШЛАУДРАФ Е ПОВРЕДЕН И ЌЕ ТРЕБА ДА ОДИ НА ОПЕРАЦИЈА.ТАКАДА НЕГОВАТА РЕХАБИЛИТАЦИЈА ЌЕ ПОТРАЕ И ОСТАНУВА ТОНИ И КЛОСЕ.СЕПАК КЛОСЕ СЕУШТЕ НЕ Е 100 ПОСТО СИГУРЕН.МИСЛАМ ДЕКА ХИТЦВЕЛД ЌЕ ПРЕФЕРИРА ТАКТИКА СО ЕДЕН ШПИЦ НАПРИМЕР ТОНИ А 5 ВО СРЕДИНАТА.СЕПАК ЌЕ БИДЕ ЕКСТРА И СО ДВАЈЦАТА ВО НАПАД.
ШТО МИСЛИТЕ?

me mrzi sea da listam nazad no na germansko radio sega slusav deka RYBERY e konecno vo redovite na bayern!!!

LouWeed напиша:
me mrzi sea da listam nazad no na germansko radio sega slusav deka RYBERY e konecno vo redovite na bayern!!!

Дај нешто повеќе инфо! Ако најдеш нешто официјално, пиши!

Vlatko_Rusin напиша:
Дај нешто повеќе инфо! Ако најдеш нешто официјално, пиши!

ДРУЖЕ АБЕ НЕ СЕ СЕЌИРАЈ ТРАНСФЕРОТ Е ЗАКЛУЧЕН!ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МАРСЕЈ ДЕНЕС ТОА ГО ОБЈАВИ ЗА ФРАНЦУСКИОТ ВЕСНИК ЛЕКИП ДЕКА РИБЕРИ УТРЕ ДОАЃА ВО МИНХЕН ДА ПОТПИШЕ 4 ГОДИШЕН ДОГОВОР ВРЕДЕН 4 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО.ГОТОВО Е!СИТЕ МЕДИУМИ ОБЈАВИЈА :

РИБЕРИ ВО БАЕРН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕВЕ ТИ И ОФИЦИЈАЛНО НА СТРАНАТА НА ОЛИМПИК МАРСЕЈ

http://www.om.net/fr/Saison/101002/Infos/31489/Transfert_Ribery_Conclusion_ce_jeudi

schlaudraff na operacija!!samo neznam kako se vika bandscheibe na nase (toa ispod dolnite prcleni)......:toe:

abe slusnav za schlaudraff ama mene poise me zagrizuva schweini :( kako sto citav go kasanala.. mmm.. kako kje bide "zecke" na makedonski neznam... lol voska :P... ama gadno mu se inficiralo neso kolenoto i e bajagi seriozno :'(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom