Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ЧЕНТО напиша:
1.КАКОВ УСПЕХ ИМААТ ОСВЕН ШАМПИОНИ НА ГЕРМАНИЈА 2005,2006?ДА НЕ ОСВОИЛЕ ЛИГА НА ШАМПИОНИ,ИЛИ БАР СТИГНАЛЕ ДО ПОЛУФИНАЛЕ?:tapp:

so ballack i so top sreden red koja igrase golem udel vo defenzivata, bas toa sto ja ti zborev i bas toa so ova godina ne go vidovme.....

ЧЕНТО напиша:
2.КОЈ Е БЕ ПЛЕЈМЕЈКЕР?ШТО ХАРГРИВС ДА НЕ Е ПЛЕЈМЕЈКЕР.КОА ЌЕ ГО ВИДАМ ПИРЛО,ИЛИ РОБЕН ТОГАШ НЕМА НИЕДЕН.:tapp:

ete bayern fan a ne znae koj e vo sostavot........se utepav smeja.......
ЧЕНТО напиша:
3.ТИ ЗНАЕШ НА КОЈА ПОЗИЦИЈА ИГРА БАЛАК?КОЈА ВРСКА ИМА ОН СО ДЕФАНЗИВА.ОН БЕШЕ ОДЛИЧЕН ЛИДЕР:tapp:

epa izgleda deka nemas vrska od fudbal, leader e edno a drugoto e koja pozicija i koj zadaci gi vrsel na terenot....ebati glupiot bayern fan ali ne me iznenaduva gi znam dosta od niv a ne takvi pseudo fanovi kako tebe koj sedat na 2000km i tresat zeleni

ЧЕНТО напиша:
Klose-Abschied von Werder auf der Bank

Von CHRISTOPH SONNENBERG

mfb-6812309-klose-bank-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=263.jpg
Klose erlebte die 2. Halbzeit nach seiner Auswechslung von der Bank

Bei Werders 2:0-Sieg in Wolfsburg war für Miroslav Klose (28) nach der ersten Halbzeit Schluss.
Alles spricht jetzt für vorzeitige Trennung und Wechsel nach München.
Werder-Trainer Thomas Schaaf wechselte Krisen-Klose (nur drei Tore in der Rückrunde) aus: „Uns fehlte im Sturm die Durchschlagskraft. In der zweiten Halbzeit war es besser.”
Da saß Klose auf der Bank und musste mit ansehen, wie ausgerechnet der für ihn eingewechselte Markus Rosenberg (24) per Doppelpack zum Sieg traf.
Für Klose dürfte sein 89. Spiel (53 Tore) für Werder das letzte gewesen sein.
Mit dem FC Bayern ist er sich einig.
Bei rund 15 Millionen Ablöse wird ihn Werder wohl aus dem Vertrag (bis 2008) entlassen.
Zwischen Werder und Klose ist viel kaputt gegangen...

Klose vorzeitig zu Bayern: Bringt das die Formwende bei beiden? Sagen Sie uns Ihre Meinung und diskutieren Sie mit in unserem Forum!

Anzeige: Trikots Ihres Lieblingsvereins finden Sie hier bei Ebay!

Според ова што прочитав и малку разбрав Клосе изглеа се одлучил за Баерн.Ако знае некој добро германски нека преведе

линк:http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bundesliga/2007/05/21/bremen-klose-abschied/werder-miro-bank.html

e nema, neka ve kopka uste malce.......:zlo::zlo:

2
LouWeed напиша:
so ballack i so top sreden red koja igrase golem udel vo defenzivata, bas toa sto ja ti zborev i bas toa so ova godina ne go vidovme.....

ete bayern fan a ne znae koj e vo sostavot........se utepav smeja.......

epa izgleda deka nemas vrska od fudbal, leader e edno a drugoto e koja pozicija i koj zadaci gi vrsel na terenot....ebati glupiot bayern fan ali ne me iznenaduva gi znam dosta od niv a ne takvi pseudo fanovi kako tebe koj sedat na 2000km i tresat zeleni

Ќе повторам пошто изгледа тешко разбираш:tapp: .
1.КОЈ Е УСПЕХОТ НА БАЕРН СО БАЛАК ОСВЕН ШАМПИОНИ НА ГЕРМАНИЈА.ДА НЕ СТИГНАЛЕ ДО ПОЛУФИНАЛЕ НА ЛИГА НА ШАМПИОНИ!!!!!!!!!??????ТОЧНО Е ДЕКА Е ЕКСТРА ИГРАЧ АМА СО НЕГО НЕМААА НЕКОЈ ФАНТАСТИЧЕН РЕЗУЛТАТ

2.КАЖИ БЕ КОЈ Е ПЛЕЈМЕЈКЕР?ШТО ЌУТИШ И НЕ СЕ СМЕЈ КО БЛЕСАВ КОГА НЕМАШ ШТО ДА КАЖЕШ

ЈА ТЕ ПРАШУВАМ ДИРЕКТНИ ПРАШАЊА АМА ИЗГЛЕА ОВА СЕ ОДГОВОРИТЕ КОГА НЕМАШ ШТО ДА КАЖЕШ:kesa: :
ДРОБЕЊЕ ЕДНО ПА ИСТО

ИЗГЛЕА ГО ИМАШ ЗГРЕШЕНО СПОРТОТ ШТО ГО ПРАТИШ

Абе готово! Лошите сезони поминаа! Сега верувам со парите што ги има Баерн ќе купи и одбрана и напад и среден ред! Сега во Баерн може да оди само на подобро! Нема потреба од расправии за минатото! Треба да ја гледаме иднината каде што сум сигурен дека Баерн ќе освои се живо и диво, следнава сезона!

п.с. ЛуВид ти глуп си, или глуп се правиш? Ај не замарај, не се обидувај да ги нервираш другите! Ова е фан клуб за Баерн! Така да не јади бурек, ако знаеш што значи пораката со Клосе кажи, ако не ......... не ЗАМАРАЈ!

Vlatko_Rusin напиша:
Абе готово! Лошите сезони поминаа! Сега верувам со парите што ги има Баерн ќе купи и одбрана и напад и среден ред! Сега во Баерн може да оди само на подобро! Нема потреба од расправии за минатото! Треба да ја гледаме иднината каде што сум сигурен дека Баерн ќе освои се живо и диво, следнава сезона!

п.с. ЛуВид ти глуп си, или глуп се правиш? Ај не замарај, не се обидувај да ги нервираш другите! Ова е фан клуб за Баерн! Така да не јади бурек, ако знаеш што значи пораката со Клосе кажи, ако не ......... не ЗАМАРАЈ!

БРАТ СОСЕМА СИ ВО ПРАВО.Иначе прочитав на официјалниот сајт на Баерн дека освен трите објавени трансфери(Алтинтоп,Шлаудраф,Соса) имаат комплетирано уште два веројатно многу позвучни имиња само нема да ги објават се додека не ги завршат и останатите преговори па целосно како паќет ќе биде објавено.
НОВА ВЕСТ:
Баварците заедно со Милан се во трка за потписот на ЕМЕРСОН кој не се снајде во Реал.:helou:

ЧЕНТО напиша:
2

Ќе повторам пошто изгледа тешко разбираш:tapp: .
1.КОЈ Е УСПЕХОТ НА БАЕРН СО БАЛАК ОСВЕН ШАМПИОНИ НА ГЕРМАНИЈА.ДА НЕ СТИГНАЛЕ ДО ПОЛУФИНАЛЕ НА ЛИГА НА ШАМПИОНИ!!!!!!!!!??????ТОЧНО Е ДЕКА Е ЕКСТРА ИГРАЧ АМА СО НЕГО НЕМААА НЕКОЈ ФАНТАСТИЧЕН РЕЗУЛТАТ

2.КАЖИ БЕ КОЈ Е ПЛЕЈМЕЈКЕР?ШТО ЌУТИШ И НЕ СЕ СМЕЈ КО БЛЕСАВ КОГА НЕМАШ ШТО ДА КАЖЕШ

ЈА ТЕ ПРАШУВАМ ДИРЕКТНИ ПРАШАЊА АМА ИЗГЛЕА ОВА СЕ ОДГОВОРИТЕ КОГА НЕМАШ ШТО ДА КАЖЕШ:kesa: :
ДРОБЕЊЕ ЕДНО ПА ИСТО

ИЗГЛЕА ГО ИМАШ ЗГРЕШЕНО СПОРТОТ ШТО ГО ПРАТИШ

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

se primetuva deka si BAYERN FAN!!doakdepp gratliger......:drk:

LouWeed напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

se primetuva deka si BAYERN FAN!!doakdepp gratliger......:drk:

АБЕ НЕ ТИ Е ЛЕСНО!АМА ШТО ДА ПРАВИШ,ПЛАНЕТАВА Е ПОЛНА СО ГЛУПИ ЛУЃЕ КАО ТЕБЕ.И ВИШЕ НЕ САКАМ ДА СЕ ЗАМАРАМ СО АМАТЕРИ.

ИНАЧЕ ОВА Е НОВИОТ ОФИЦИЈАЛЕН ДРЕС НА БАЕРН МИНХЕН:

7900.jpg
7900_1.jpg
7900_2.jpg

ШТО МИСЛИТЕ?

Баерн треба да купи нови играчи само проблем е како ќе се вклопат. Се надевам дека ќе бидат екстра засилувања кои лесно ќе се вклопат и в година ДВОЈНА КРУНА ЗА БАЕРН:zlo:

Новите дресови на Барен мислам дека се топ! Инаку сигурно веќе ги знаете, ама ајде да кажам кои играчи сигурно ќе го носат дресот на Баерн за идната сезона .......... Шлаудрауф од Ахен, Алтинтоп од Шалке и Соса од Естудиантес:zver:

сигурно имаат уште некои имиња, ама ќе ги држат во тајност се до нивниот потпис за клубот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom