Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ЧЕНТО напиша:
Па на Баерн не ни им треба да игра добро во дефанзива.Нив им треба организатор,лидер плејмејкер и некој што знае дава голови.Баерн не го папаше зашто немаа некој што знае да игра во дефанзива,него го јадеа зашто немаа организатор на игра,некој кој ќе ги поведе во напад,ќе организира акција.Фалеше ЛИДЕР.Мисли малце:tapp: . Не те бива за анализа на фудбал

izgleda tebe ne te biva, aj sprotivstavi gi poslednite tri sezoni so ballack so ova sezona pa mozda ke ti tekne......playmaker imat i toa ne samo eden se praete fanovi a ne ni go znaete sostafot.........:nenene:

ЧЕНТО напиша:
Зошто? Прочитај прво што си напишал пред да пратиш,не треси глупости.:tapp:

epa eve druze cim nemas fakti samiot se izdade.......hast halt kein plan du bayern schwuchtel

ФАНТАСТИЧНА ВЕСТ ЗА БАВАРЦИТЕ:

И АРИЈЕН РОБЕН Е МНОГУ БЛИСКУ ДО ПОТПИС СО БАЕРН СПОРЕД АНГЛИСКИОТ ДНЕВЕН ВЕСНИК ГАРДИЈАН.ТРАНСФЕРОТ ЌЕ ЧИНИ 18 МИЛИОНИ ЕВРА

линк:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=307862
349719oi4.png
zlochko.gif

- лелеле брат, не да ме возбуди сега ......АААААААУУУУУ!!!!!!! Абе ќе видиме кого ќе купи Баерн!!!!!! Лелеле какви имиња се поврзуваат со клубот. ТОООООПППП!!!!!!

LouWeed напиша:
izgleda tebe ne te biva, aj sprotivstavi gi poslednite tri sezoni so ballack so ova sezona pa mozda ke ti tekne......playmaker imat i toa ne samo eden se praete fanovi a ne ni go znaete sostafot.........:nenene:

1.КАКОВ УСПЕХ ИМААТ ОСВЕН ШАМПИОНИ НА ГЕРМАНИЈА 2005,2006?ДА НЕ ОСВОИЛЕ ЛИГА НА ШАМПИОНИ,ИЛИ БАР СТИГНАЛЕ ДО ПОЛУФИНАЛЕ?:tapp:
2.КОЈ Е БЕ ПЛЕЈМЕЈКЕР?ШТО ХАРГРИВС ДА НЕ Е ПЛЕЈМЕЈКЕР.КОА ЌЕ ГО ВИДАМ ПИРЛО,ИЛИ РОБЕН ТОГАШ НЕМА НИЕДЕН.:tapp:
3.ТИ ЗНАЕШ НА КОЈА ПОЗИЦИЈА ИГРА БАЛАК?КОЈА ВРСКА ИМА ОН СО ДЕФАНЗИВА.ОН БЕШЕ ОДЛИЧЕН ЛИДЕР:tapp:

lele lugje sto ke pravime slednata sezona .ke gi mackame site pred nas.
pozdrav do site navivaci na BAYERN

читав вчера во весник изјава на весли шнајдер дека деновиве најверојатно ќе потпише за валенсија,а ова за робен е топ ако дојде во баерн

DoolroX напиша:
читав вчера во весник изјава на весли шнајдер дека деновиве најверојатно ќе потпише за валенсија,а ова за робен е топ ако дојде во баерн

Да бе стварно. Инаку стварно ми е криво за Шнајдер, Валенсиа не е тим како за него ја мислам. Во Баерн би бил перфектен!

Шнајдер има желба да игра во Валенсиа само што Валенсија не достави доволно добра понуда за разлика од Баерн и беа одбиени.Ова првпат слушам.Од кај ви е?

ЧЕНТО напиша:
Шнајдер има желба да игра во Валенсиа само што Валенсија не достави доволно добра понуда за разлика од Баерн и беа одбиени.Ова првпат слушам.Од кај ви е?

Дулрокс читал во весник ......... прашај го него

ОК.И ја прочитав дека Шнајдер иде у Валенсиа.Не е проблем,има и други добри како него.Битно Баерн да има пари за трансфери,а има(120 милиони евра) и ќе направат топ тим.Иначе мислам дека Шнајдер ќе се сезне у Валенсиа.Во Баерн ќе се вклопеше подобро.Во Валенсиа со Висенте,Хоакин,Виља не знам колку ќе се вклопи

Vlatko_Rusin напиша:
ФАНТАСТИЧНА ВЕСТ ЗА БАВАРЦИТЕ:

И АРИЈЕН РОБЕН Е МНОГУ БЛИСКУ ДО ПОТПИС СО БАЕРН СПОРЕД АНГЛИСКИОТ ДНЕВЕН ВЕСНИК ГАРДИЈАН.ТРАНСФЕРОТ ЌЕ ЧИНИ 18 МИЛИОНИ ЕВРА

линк:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=307862
349719oi4.png
zlochko.gif

- лелеле брат, не да ме возбуди сега ......АААААААУУУУУ!!!!!!! Абе ќе видиме кого ќе купи Баерн!!!!!! Лелеле какви имиња се поврзуваат со клубот. ТОООООПППП!!!!!!

Колега и ја сум возбуден и едвај чекам да видам летово каков тим ќе скројат баварците :zlo: :zlo:

Klose-Abschied von Werder auf der Bank

Von CHRISTOPH SONNENBERG

mfb-6812309-klose-bank-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,width=263.jpg
Klose erlebte die 2. Halbzeit nach seiner Auswechslung von der Bank

Bei Werders 2:0-Sieg in Wolfsburg war für Miroslav Klose (28) nach der ersten Halbzeit Schluss.
Alles spricht jetzt für vorzeitige Trennung und Wechsel nach München.
Werder-Trainer Thomas Schaaf wechselte Krisen-Klose (nur drei Tore in der Rückrunde) aus: „Uns fehlte im Sturm die Durchschlagskraft. In der zweiten Halbzeit war es besser.”
Da saß Klose auf der Bank und musste mit ansehen, wie ausgerechnet der für ihn eingewechselte Markus Rosenberg (24) per Doppelpack zum Sieg traf.
Für Klose dürfte sein 89. Spiel (53 Tore) für Werder das letzte gewesen sein.
Mit dem FC Bayern ist er sich einig.
Bei rund 15 Millionen Ablöse wird ihn Werder wohl aus dem Vertrag (bis 2008) entlassen.
Zwischen Werder und Klose ist viel kaputt gegangen...

Klose vorzeitig zu Bayern: Bringt das die Formwende bei beiden? Sagen Sie uns Ihre Meinung und diskutieren Sie mit in unserem Forum!

Anzeige: Trikots Ihres Lieblingsvereins finden Sie hier bei Ebay!

Според ова што прочитав и малку разбрав Клосе изглеа се одлучил за Баерн.Ако знае некој добро германски нека преведе

линк:http://www.bild.t-online.de/BTO/spo...1/bremen-klose-abschied/werder-miro-bank.html

Vlatko_Rusin напиша:
Брат, не работи линков ......... ај ќе пробам покасно пак

ај иди на страната на македонски спорт таму пишува во бројот од петокот или саботата мислам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom