Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај не се глупирајте со глупите коментари за обдраната. Барем на вчерашниот меч, одбраната не беше таа заради која изгубивме. Што да прават дечките кога не реализиравме 5000 шанси во прво полувреме???
Ај у курац веќе, јас сеуште сум шокирана.

Остај... ми иде сите со нож да ги избодам!!!
Ај ќе ти ја заборавам кладбата :pos:

Иначе колку имавте шанси вие да поминете, толку имаа и Интер пред почетокот на натпреварот. Одбраната ви е најслабиот дел заедно со партнерот на швајнштајгер. Убаво некој рече дека пола екипа ви е аматерска, освен Робен, Лам, Швајнштајгер, Милер и Гомеш, другите не заслужуваат да играат за Баерн.(ваљда не пропуштив некој). Да, Рибери не го ставив зашто е чудо како толку паднал во формата, не ги следам многу Баерн, но на претходната кажав, еве и оваа утакмица се потврди, покрај него Камбиасо изгледаше како да се препородил а сите бевме согласни дека е слаб оваа сезона.

Освен вие, ниеден друг германски тим не може да направи нешто познајачно во ЛШ, се надевам наредната година ќе се паднеме во групи :)

Не знам дали ви текнува што изјави вГаал после финалето со Интер лани.
"It’s much easier to defend than to attack"!!!
Кај е иронијата во ова? Е не го можам повеќе човеков.

цела кривица за се според мене иде на ван гал. Он го направи овој тим да незнае да се брани ама ич.Ментално овој тим е слаб заради слабата одбрана и заради ван гал. Прво што ги растуривме ги растуривме второ се виде веке од 50 минута дека треба да извади еден од Гомез или Милер и да го стави Тимо за да ја зајакне средината па да идеме на контри а он си седи со рацете во џеб и повторно иако водевме 2-1 пак останувавме со 3,4 души назад интер коа имаше дугачки топки. Не ми се верува Интер не помина еј Интер без никаква игра со тактика дај му ја на Ето .Реков и пак ке речам единствена светла страна е тоа што испаднавме сега барем од послаб противник бидејки ако се паднавме со Барса тешка брука ке глеавме со нашава одбрана. И сеа нашиве пак нека седат со скрстени раце летоска нека не купуваат централни тие 20 милиони што ке ги дадовме за централен сеа ги изгубивме бидејки испаднавме во 1/8 финале. Така да за другата година Ноер, лев бек од светска класа, 1 или 2 централни.

цела кривица за се според мене иде на ван гал. Он го направи овој тим да незнае да се брани ама ич.Ментално овој тим е слаб заради слабата одбрана и заради ван гал. Прво што ги растуривме ги растуривме второ се виде веке од 50 минута дека треба да извади еден од Гомез или Милер и да го стави Тимо за да ја зајакне средината па да идеме на контри а он си седи со рацете во џеб и повторно иако водевме 2-1 пак останувавме со 3,4 души назад интер коа имаше дугачки топки. Не ми се верува Интер не помина еј Интер без никаква игра со тактика дај му ја на Ето .Реков и пак ке речам единствена светла страна е тоа што испаднавме сега барем од послаб противник бидејки ако се паднавме со Барса тешка брука ке глеавме со нашава одбрана. И сеа нашиве пак нека седат со скрстени раце летоска нека не купуваат централни тие 20 милиони што ке ги дадовме за централен сеа ги изгубивме бидејки испаднавме во 1/8 финале. Така да за другата година Ноер, лев бек од светска класа, 1 или 2 централни.
грешка си, не седеше со раце в џеб.... решаваше крстословки цело време........

Ма да им ебам све да им ебам од Ван Гал до аматерската, одбрана ќе ме умреа за малце синојка.

Значи поболен пораз у животов не сум имал на екипа за која навивам, од милијарда причини синојка све ја поебаа и плус ниеден фактор на среќа не беше на наша страна.

Не смееше да си дозволат водство од гости дома да пропуштат, аматери едни. И на колоквиум све испозаебав од нервози.

Боби[Мкд];4158172 напиша:
Ма да им ебам све да им ебам од Ван Гал до аматерската, одбрана ќе ме умреа за малце синојка.

Значи поболен пораз у животов не сум имал на екипа за која навивам, од милијарда причини синојка све ја поебаа и плус ниеден фактор на среќа не беше на наша страна.

Не смееше да си дозволат водство од гости дома да пропуштат, аматери едни. И на колоквиум све испозаебав од нервози.
ЌЕ ТИ ПОМИНЕ ВНУЧКО,ДА МУ ВЕРУВАШ НА ДЕДО!

Ејјј полека Спасо со пцовките веќе. Сите сме шокирани и разочарани ама внимавај малку на речникот!!!

--- надополнето ---

Не знам дали ви текнува што изјави вГаал после финалето со Интер лани.
"It’s much easier to defend than to attack"!!!
Кај е иронијата во ова? Е не го можам повеќе човеков.

Прашај ме мене од кога јас не го можам човеков...:zid:

--- надополнето ---

Ај ќе ти ја заборавам кладбата :pos:

Не мора бе.

и читам поназад спомнувате офсајд за првиот гол...епа драги баварци еве една слика која не кажува така...

и читам поназад спомнувате офсајд за првиот гол...епа драги баварци еве една слика која не кажува така...

Wow мене и ова, како неутрален ме преубеди.. Бев убеден дека Ето е офсајд... Браво за судијата... :) :smir:

Wow мене и ова, како неутрален ме преубеди.. Бев убеден дека Ето е офсајд... Браво за судијата... :) :smir:
абе по старото правило нозете на Ето не се во офсајд..али мислам дека има некои нови правила во кои само раката не се смета во правилото за офсајд...али како и да е...бидна шо бидна,сеуште неможам да поверувам шо ни се случи во 2 полувреме...ван гал направи погрешни измени...на местото на Робен требаше да го убаци Крос...Милер да го премести десно а Крос на местото на Милер...али помина тоа е тоа...

абе по старото правило нозете на Ето не се во офсајд..али мислам дека има некои нови правила во кои само раката не се смета во правилото за офсајд...али како и да е...бидна шо бидна,сеуште неможам да поверувам шо ни се случи во 2 полувреме...ван гал направи погрешни измени...на местото на Робен требаше да го убаци Крос...Милер да го премести десно а Крос на местото на Милер...али помина тоа е тоа...

Не сум некој кој може да кажува за Баерн Минхен, али тотално се сложувам... Го сметам Ван Гал за голем стручнак, но утакмицава, од моја гледна точка, тотално ја утна.. Рибери шо промаши, ах Рибери Рибери... То е

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom