M
MrzaRules
Гостин
имаше и многу шо не дојдоа на собиров во Велес...али за реваншот ве чекаме скопјанишча да ни дојдете....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оптимиста сум дефинитивно. Одиме понатаму ќе видите.
Би сакал уште вечер во голем процент да ја решиме ама и Интер не се вчерашни ќе видиме. Очекував вака и со Фиоре лани уште од прва да ја решиме ама не оди во принцип така лесно во нок-аут. Сепак не исклучувам и победа на гости. Можеме!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYERN !!!
имаше и многу шо не дојдоа на собиров во Велес...али за реваншот ве чекаме скопјанишча да ни дојдете....
кој ти е па тој МикиСе договоривме сеа. Мики ни е посредник он чекаме да ни каже во колку и каде точно да се нацртаме на 15ти во Велес! Па се гледаме Велешани за лагано да го проследиме реваншот! :tv:
Не може да не го знаеш. Уствари може али битно он ве знае вас :baeh: Битно за реваншот сме во Велес :salut:
Ви реков?
Ај вака, јас се стабилизирав.
1. Позз за сите Интераши кои спортски ни честитаа. Спортски е и да се надевата ама да не се лажеме без 2-3 комада не си одите од Алијанц а ако успеете покрај тие примени да дадаете доволно за да не елиминирате прв ќе ви пружам рака.
2. КРАААААААААААААААААААААФТ !!!!!!!!!! Мајсторе тоооооо!Ти ебам и рефлекс и осет и се!
3. Ж‘тата ми легна
4. Робен топ, Густаво ѕвер, мора да поработи на пас играта. Гомез стандард, Лам чиста 10ка. За борбеност сите медал заслужуваат, не заборавајте на гости ова го одиграа. Не знам дали беше приморана или тактичка измената Брено за Прањо ама беше 100% успешна. Бади против Ето беше за греота да се глеа, Брено подобар беше како централен одбранбен. Е сега има конкуренција во екипа тек, Тимо одигра безпрекорно, ни една грешка немаше, секогаш на место беше. Дали Брено не заслужува место во прва а пак Бади ќе се сели лево само за да игра, па Прањо на клупа... тоа само вГаал знае. А и Кроос е тука да не заборавиме и сериозна конкуренција му е сега веќе Густаво. Има алтернативи тоа е топ.
5. И точеното ми легна
6. Рибс ме разочара тамам го пофалив дека научи да не ја тупи со дриблинзи вечерва едно чудо топки изгуби без врска. Швајни тапа 70% од натпреваров во офанзива - назад ок покриваше ама лошо ја отвараше играта.
7. БААААААААААААААААААААААААААААААААААААААЕРН !!!
Незнаев дека во Велес има доста баварци,иначе денес ве немаше во Ајриш ке беше напнато!Уствари добро што не бевте,ја ке трпев ремет со другарот!Боби[Мкд];4114612 напиша:Немој па ти да кажуваш ќе дојде Кире ќе вика ни ги крадете идеите, ко за маиците лани.![]()
Да не заборави нешто?
8. Кладбата.
Еве беЕј да подазаборавив иако го зобревме ова на маса фала што ме потсети :tv:
Крафт и Гомез е комбо за потпис и аватар а?