Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оптимиста сум дефинитивно. Одиме понатаму ќе видите.

Би сакал уште вечер во голем процент да ја решиме ама и Интер не се вчерашни ќе видиме. Очекував вака и со Фиоре лани уште од прва да ја решиме ама не оди во принцип така лесно во нок-аут. Сепак не исклучувам и победа на гости. Можеме!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYERN !!!

Среќно после момци, типувам нерешено, со гол или 2 у гости мислам дека би било добар резултат за вас.

Kraft
Lahm, Tymoshchuk, Badstuber, Pranjic
Schweinsteiger, Gustavo
Robben, Müller, Ribery
Gomez
ete go sostavot oficijalen ajde so sreka vecer

Pa so prae be ova vGaal dobarlie Pranjic bek pa toj dupka e taa pozicia psssssssss cela sezona igrase Gustavo sega protiv inter Pranjic :A:A::A:A:A:A:A

Pa so prae be ova vGaal dobarlie Pranjic bek pa toj dupka e taa pozicia psssssssss cela sezona igrase Gustavo sega protiv inter Pranjic :A:A::A:A:A:A:A

Од сите годинава што играа лев бек мислам Прањиќ најарен беше. Е сега изборот е дали Прањиќ лев бек или ДМ или па Густаво лев бек и Прањиќ ДМ. Мислам оваа варианта на вГал е малку подобра пошто ќе ја зајакне средината. Густаво е борбен играч и пасуват со Швајни.

абе у пм ко да глеам финалето лани ние нешо се обидуваме они се компактни позади а напред не е*ат во 2 потега имаме срека што е 0-0

Браво, секоја чест. Класично германски, до последниот здив. :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom