Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
NIsto seriozno ama kako e mozno odma da se "povredi" znaci utre bi trebalo da se znae definitivno dali ce igra protiv Mainz ako ne igra togas ce bide fit za natprevarot mrotiv inter :zlo:

Значи нема везе ова,поише е превентивно отколку што се работи за било каква повреда.И гомез го напуштил тренингот порано.

Би сакал за со Маинц да го видам и Крос бар второ полувреме!

Една ваква формација

.............................Крос...........Швајни..........................
Робен.........................Милер..............................Рибери
................................Гомез..........................................

Леле ќе се обесам Арсенал има асални централни ние немаме :kesa: Кој кур е овој Кошчикакосевикајански ебаго? Не знам дали е чудо за два дена или стварно е солиден ама денес одигра како што нашиве централни може да сонуваат...

Кроос тешко дека со Маинц ќе се врати, веројатно 2-3 недели ќе почекаме да го видиме тек сега се врати на тренинг. Со Интер реваншот ако може да е прва би било топ. А викендов јас би им дал бар 30-40 мин пауза на Робен и Гомез страв имам во коски некој пу пу да не се повреди...

Леле ќе се обесам Арсенал има асални централни ние немаме :kesa: Кој кур е овој Кошчикакосевикајански ебаго? Не знам дали е чудо за два дена или стварно е солиден ама денес одигра како што нашиве централни може да сонуваат...

Кроос тешко дека со Маинц ќе се врати, веројатно 2-3 недели ќе почекаме да го видиме тек сега се врати на тренинг. Со Интер реваншот ако може да е прва би било топ. А викендов јас би им дал бар 30-40 мин пауза на Робен и Гомез страв имам во коски некој пу пу да не се повреди...

Страв ми е само колку гола ќе им напукаат на Маинц во задникот(голот)!!!!

Онака една тренинг контролна утакмица пред Интер!

п.с.

И ќе биде одлично да продолжат со клин шитот!

И мене ме фаќаат будалите... ова со Маинц ќе буквално тренинг... адреналинов во нок-аут фаза на ЛШ е незаменлив... ко ќе ми текне лани на втората на Олд Трафорд... :vozbud:

И мене ме фаќаат будалите... ова со Маинц ќе буквално тренинг... адреналинов во нок-аут фаза на ЛШ е незаменлив... ко ќе ми текне лани на втората на Олд Трафорд... :vozbud:

Осечајот непоновлив!!!!

Гол во мрежата на противникот-без коментар!

^^ Не ми будете спомени :pipi:."Неповторливи" моменти,се до натпреварот со Интер,па ако одиме понатаму,а ќе одиме,во 1/4 финале уште пожестоко,па во 1/2 финале....па ФИНАЛЕ... Ахххх

КН сака да го продолжи договорот со Кроос до 2015. Ова веројатно ќе се случи веднаш откако ќе спласне прашината околу овие важни следни 4 недели (значи после реваншот со Интер). Кроос ќе е четвртиот по Лам, Швајни и Рибс кој ќе продолжи до 2015. Планираме за иднината дефинитивно ми се допаѓа. И Милер и Бади имаат долги договори никаде не одат да не се лажеме, исто мислам и Гомез. Одличен костур на тимот.

Се шпекулира и околу Ивичевиќ од Кајзерслаутерн како бек-ап за Рибери (и евентуално ако Хамит не продолжи како нов олрауд офанзивен џокер) и за Кеита и Адриано од Барса. Солидни резерви би биле и би ја зголемиле конкуренцијата во тимот. Адриано веројатно би бил и реална опција за лево ако Контенто не напредне малку. Само и за ова ќе се расправа повеќе после двомечот со Интер.

Во Сабота истрчувама со полн состав (минус Олиќ, Контенто и Кроос нормално).

----------Карфт
Лам--Тимо--Бади--ЛГ
-----Прањо--Швајни
Робен--Милер--Рибери
----------Гомез

Во суштина ова се играчите кои ќе ги гледаме во наредните 4 недели, плус Хамит и коа ќе оздрави Кроос. 13 играчи ќе го носат товарот.

Овој Карфт ви е многу добро голманче,ме интересира од кај го лапнавте,и да секад германците имале добари голмани.А инале Олиќ ви е повреден или?

За овај Коентрао ви бараа 25м Евра? Овој ни пола не вреди и секако е голем глауч и глумец значи не за во Баерн. Добро што не го зедовте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom