Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Ништо бе, не си оди Швајни, само онака шпекулации.

Инаку Ван Дер Вил е дупка, му се тресат нозете, назад слаб, напред не помага. Се надевам дека Ван Гал и Кајзер гледаат внимателно од трибините.

M

Mario Gómez

Гостин
Милер најдобар млад играч и најдобар стрелец... :vozbud::vozbud:

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Милер на овој светско ме имресионира , инаку кога играше Баерн во Лига на шампиони го сметав за дрво големо али сеа ме предомисли.

Инаку почнаа тие холанѓани да доодат у Баерн у пм. Едно не ми е јасно ЛУСИО го продадеме , Hummels го продадеме кој стана најдобар млад дефанзивец во Германија(според мене), а остави ме ги Демикелис,Ван Бајтен а и ќе го забравеше Бадштубер. Трансфер политиката за дефанзивци ни е за никаде.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
THOMAS MULLER-Toor machine секоја чест ѕверко,го има сенсот за постигнување голови нек сибе матер.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ako ne se zemi stopper od svetska klasa ovaa sezona ke bide propast za Bayern.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Imame prilika da odbereme stoperi nekolku od niv si najdoja timovi slusam Carvalo ce si odel vo inter pa zasto nie da ne go zememe eftin iskusen bi bil super tandem so Breno

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ako ne se zemi stopper od svetska klasa ovaa sezona ke bide propast za Bayern.
Тоа е и повеќе од јасно.
Ме фаќа страв од почетоков на првенствово,сите се преморени немаат доволно време за одмор и за припреми,а имаме многу тешки противници на стартот.

P

PoisonLady

Гостин
Милер на овој светско ме имресионира , инаку кога играше Баерн во Лига на шампиони го сметав за дрво големо али сеа ме предомисли.
Исто :) Пред да почне СП јас сакав Милер да иде негде на позајмица 1-2 год. па да го вратиме назад под услов ако се покаже во новиот клуб,ама сега не сакам такво нешто да се случи !!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.225
Исто :) Пред да почне СП јас сакав Милер да иде негде на позајмица 1-2 год. па да го вратиме назад под услов ако се покаже во новиот клуб,ама сега не сакам такво нешто да се случи !!!
Дајте го кај нас :pos2: мајтап бе....тој е створен за кај вас...едноставно кога го видов прв пат знаев дека е талент невиден...само нешто осцилираше со формата ама сепак........исто и Швајни....се сеќавам на неговите почетоци......него сега видов Мехмет Шол ви е менаџер на вториот тим или така нешто.....и тој бил роден во Германија а??????

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Дајте го кај нас :pos2: мајтап бе....тој е створен за кај вас...едноставно кога го видов прв пат знаев дека е талент невиден...само нешто осцилираше со формата ама сепак........исто и Швајни....се сеќавам на неговите почетоци......него сега видов Мехмет Шол ви е менаџер на вториот тим или така нешто.....и тој бил роден во Германија а??????
Да роден е во Карлсруе каде што ја започна кариерата и од 1992 до 2007 ми се чини играше во Баерн.
Легенда на клубот:vozbud:

M

Mario Gómez

Гостин

Компилација на голови, асистенции и акции, amazing. :vozbud:

В

Вори

Гостин
Дечки,прееска си мислев,и ми текна на Себастијан Дајслер.
Дали го памтите добро и ме интересира зошто на толку млада возраст се пензионираше од фудбалот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom