Еееее фала богу некој да ме свати што ми е поентата!!!!
А можности........Има доста:Тулалан,Кедира,Фелипе Мело,Ласана Диара,Мохамед Сисоко,Муса Сисоко........
Ти фали Маскерано:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еееее фала богу некој да ме свати што ми е поентата!!!!
А можности........Има доста:Тулалан,Кедира,Фелипе Мело,Ласана Диара,Мохамед Сисоко,Муса Сисоко........
Боби[Мкд];3421642 напиша:Цело време и со ЧЕНТО се карам на мсн, дека DM нема да земеме година. Го имаме Швајни и Ван Бомел, ќе бидат прва опција, Тимо изјави дека ќе остане и ќе се бори за место во првите 11, плус тука се Алаба и Екичи ако случајно има некоја повреда кај Пиги и кај Бомел. Нема ни Тулалан ни никој да дојде.
Боби[Мкд];3421741 напиша:Oкеј ако вие проблемот во Бомел и Швајни, немало замена, неможеле да трчаат. А замена за Робен и Рибери ако се повредат? Прањиќ и Алтинтоп, кога ги гледам во состав ми иде да го скршам телевизорот, или ќе го шетаме Милер на сите страни, а "телентираниот" Олиќ ќе го играме како крило? Моментално проблемот со Баерн не се Бомел и Швајни туку ова?
Составот треба да изгледа вака:
------Бомел-------Швајни------
Робен------Милер------Рибери
----------Гомеж---------------
А во суштина е вака:
-------Бомел-----Швајни----------
Робен------Голема дупка---Рибери
-------Милер--------Гомез--------
Проблемот е што се нема AM, тоа беше Баумјохан но не го ставаа во игра, кога ќе дојде Крос, тогаш ќе видите како добро ќе изгледаат Бомел и Швајни заедно. Значи замена за Робери, наместо Прањиќ и Алтинтоп(Марин), и нема нервози.
1. Примарно е штопер, како што кажав.
2. Голман
3. Брз AM кој може да игра на крила.
Bidite sigurni vBomel slednata sezona e na klupa Tulalan ne go ostavamo eve 2 godini go barame no sega mu e majkata
Marin?
Боби[Мкд];3421815 напиша:Јесте, ко секој Германец шо сонуе да игра за Баерн, лесно ќе го дрпнеме.
АМ(атакинг мидфилдер) таа позиција досега ја играше Милер, а во Леверкузен ја игра Крос кој сезонава што иде се враќа во баерн, зарем Марин би бил подобра опција од Крос??? па да речам и од Милер, кој сезонава блесна.Боби[Мкд];3421741 напиша:1. Примарно е штопер, како што кажав.
2. Голман
3. Брз AM кој може да игра на крила.
Од кај па ова, знам дека не е германец, туку натурализиран германец, и го консултирав Чика Гугл(Marko Marin (born 13 March 1989 in Bosanska Gradiška) is a German footballer of Bosnian Serb descent).Боби[Мкд];3421815 напиша:Јесте, ко секој Германец шо сонуе да игра за Баерн, лесно ќе го дрпнеме.
Er versichert: „Es gibt noch keine Entscheidung. Ich selbst grüble doch derzeit am meisten. Ich müsste lügen, wenn ich sage, es gäbe noch keine Tendenz.“ Die Tendenz geht zu einem spanischen Top-Klub. Ribéry: „Wenn ich mich gegen Bayern entscheiden sollte, dann werde ich mit Sicherheit nach Spanien gehen.“
Eine klare Absage an Chelsea, die sich im Poker um den Franzosen ebenfalls Hoffnungen gemacht hatten.
Bleiben im Falle eines Wechsels also noch Barcelona und Real Madrid. Bayerns Mittelfeld-Zauberer gibt zu: „Ich bin auch nur ein Mensch. Wenn Du ein Angebot von so einem Klub hast, muss es auch erlaubt sein, darüber nachdenken zu dürfen.“ Und er ergänzt, dass er sich eine langfristige Bindung zu einem Klub wünscht: „Unabhängig davon, wo ich hingehe, stelle ich mir einen Fünfjahres-Vertrag vor.“
Bei seiner Entscheidung spielt auch seine Familie, vor allem seine Frau Wahiba ein wichtige Rolle. Ribéry: „Wahiba ist mit Sicherheit eine Frau des Südens. Sie braucht die Sonne.“ Entscheidet sie am Ende, wohin der Weg der Familie Ribéry führt?
Е ова е веќе нешто. Интервју со Рибс во СпортБилд:
Нема донесено одлука но има јасен тренд накаде што одат работите. Ако би се одлучил да го напушти Баерн опција е единствено Шпанија (Челзи е надвор од трката). „И јас сум само човек - ако имам понуда од други клубови дозволено ми е да ја разгледам и да размислам“. Без разлика на тоа каде ќе играл - сакал 5годишен договор.
И на крај папи моментот: „На Вахиба (жена му) секако и треба повеќе сонце - таа е жена од југот“
Бев пред месец-два умерен оптимиста ама мислам дека сега станува се појасно дека овој си одиАко е Барса нема да ми е криво искрено иако таму и не сум сигурен дека автоматски ќе биде во прв состав. Ако е Реал... :kesa:
Само да не му влезат бубачките на Румениге па да го држи на сила уште една година па да го пушти за без пари после :jaj: