Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јувентус? psy: Лмфао која е таа будала шо сака од коњ на магаре? :kesa:

Швајни има договор до 2012 нема потреба од продолжување сега. Рибери реално може да си го дозволат (или може некој да ги напумпа со пари за да може да си го дозволат) се на се 3-4 екипи од Англија и Шпанија и се знае кој е најзапален.

А овие од Јуве изгледа не скопчале нешто... му фали на Рибс титула во ЛШ а не во Куп на УЕФА... :baeh:

David Alaba ne igra ista pozicija kako Toni Kroos. Kroos igra ponapred odnosno AMC dodeka Alaba e nesto slicen kako Ze Roberto odnosno moze da igra MC a moze da igra i levo.

Во моментов таа улога му припаѓа на Швајни. Таман човекот се пронајде на таа позиција откако цела средина ја помина од лево на десно.

А од догодина со Кроос ќе имаме опции глава да те фркне во средина...

FC%20Bayern%20Logo.gif
VS
177px-Borussia_Dortmund_Logo.svg.png

Уфф секогаш се радувам кога играме со Дортмунд, ќе биде интересен натпревар и се надевам дека барем ќе се потрудат да ни извадат нерешено. Можен тим за нас:
Ribery, Mario, Robben, Müller, MvB, Schweini, Badstuber, DvB, Micho, Lahm, Butt ...

После ако водиме многу сигурно ќе го одмори Робен а може и Рибери за дуелот во ЛШ со Фио.

Дортмунд ни се редовни муштерии што си купуваат петарди, па нема да ме изненади и една 5ка со кромид :)

Утре после незнам колку време,односно после утакмицата со Јуве на Алианц,Робен и Рибери пак ќ заиграат заедно од првата минута!!!

Леле ќе биде луна-парк утре на Алианц,детска радост!!!Едвај чекам!!!!

Ќе ги јадеме?????

Ќе ги мачкаме????????

НАПРЕД!

Ова е дерби кое највеќе го сакам на свет,и после незнам колку години ќе биде вистински празник за очите со оглед на тоа што и Дормунд се некаде на врвот на табелата(4) Едвај чекам 13.02.10 (18:30) :vozbud::vozbud::vozbud:

Дали треба утре да се ризикува со прв состав? Мислам дека треба да газиме све пред себе. Утре треба да излеземе со прв состав и да ја напумпаме самодовербата. Рибери сигурно ќе стартува утре и баш ме интересира како ќе се однесува. Се надевам дека нема да се повтори тоа од средата кога Ван Гал станал од клупата да му пружи рака а Рибери одбил. Знам дека се исфрустрира од повредата ама треба да сфати дека не е Бог во тимот и да почне да се однесува како играч на Баерн. И секако сега треба да се врати уште посилен и помотивиран со оглед дека Робен му го зеде местото како најголема ѕвезда во тимот.

baern baern baern

Нема лабаво утре, нема чување има да се гази за самодоверба... плуси и Робери мора да се воиграат барем уште малку пред ЛШ. Секој натпревар што го почнуваат заедно е плус... очекувам експлозија следниве два натпревари. Едноставно да се збрише се што ни е на пат па одиме напред...

------------Бут
Лам--вбајтен--:kesa:--Бади
-----вБомел--Швајни
Робен--------------Рибери
------Милер
-------------Гомез

Рибс треба да сфати дека се темпира за ЛШ. Ќе му помине не се сеќирам за таа реакција иако ја приметив. Моментална и импулсивна ништо друго...

П.С: само што видов - пациентиве немале победа во Минхен од 1991 :tv:

Нема лабаво утре, нема чување има да се гази за самодоверба... плуси и Робери мора да се воиграат барем уште малку пред ЛШ. Секој натпревар што го почнуваат заедно е плус... очекувам експлозија следниве два натпревари. Едноставно да се збрише се што ни е на пат па одиме напред...

------------Бут
-----вБомел--Швајни
------Милер
-------------Гомез
ХАХАХАХААХ местото на MIcho одлично си го спакувал.

Боби[Мкд];3307780 напиша:
Дали треба утре да се ризикува со прв состав? Мислам дека треба да газиме све пред себе. Утре треба да излеземе со прв состав и да ја напумпаме самодовербата. Рибери сигурно ќе стартува утре и баш ме интересира како ќе се однесува. Се надевам дека нема да се повтори тоа од средата кога Ван Гал станал од клупата да му пружи рака а Рибери одбил. Знам дека се исфрустрира од повредата ама треба да сфати дека не е Бог во тимот и да почне да се однесува како играч на Баерн. И секако сега треба да се врати уште посилен и помотивиран со оглед дека Робен му го зеде местото како најголема ѕвезда во тимот.

baern baern baern

Точно! само заби покажување за сите што не отпишаа после првите 10-15 кола

------------Бут
-----вБомел--Швајни
------Милер
-------------Гомез

Рибс треба да сфати дека се темпира за ЛШ. Ќе му помине не се сеќирам за таа реакција иако ја приметив. Моментална и импулсивна ништо друго...

П.С: само што видов - пациентиве немале победа во Минхен од 1991 :tv:
:pos2::pos2: а ја вака би го означил :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom