Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
а како ше следам нема многу шо да се гледа...тапа групаа некако

0-1 па тоооооооооооооооооооооо

Овој Милер саглам е, или слабо? Браво за него и за Баерн!

детето игра ли игра...неверојатен е со головиве...ај нека ни е честито победата

п.с. Јувеее идемееееее :vozbud:

Mилер ѕверу, Гомез може да оди таксист да работи, Милер пред 2 дена што наполна 20 години е најперспективен играч. Очекувам повик од Лоеб за деби во Елфот.

Може ли официјалниот состав со кој настапивте денеска ?

П.С честито нека ви е победата,Милер фантастичен

Милер која ѕверотина еј...мајкооо :) Каков играч имате, за 2-3 години детево ќе биде ѕвериште (не значи дека не е и сега) :)

Браво, супер почеток.
Баерн никогаш немал проблем со „ситните“ екипи од група. Ако го плеснеме и Јуве дома, тогаш сме спремни да одиме далеку.

Браво за Милер звер е чоекот...Честитики!:smir:

Одлична одработен натпревар.Тешко гостување,ама момците поштено си одиграа и освоивме 3 бода,први сме на табела,такада топ!
Ќе ми биде задоволство во следното коло да ги акнеме Јувентус на Алианц,малце Робен и Рибери да ги пробушат по страните!!!
RESPECT за Mилер.Томи е ѕвер,имаме фантастичен талент во нашите редови,4 гола на две утакмици,тоа е екстра!!!

Еве јас предвидувам дека утакмицата ќе заврши 0-3.
Понекогаш се надминувам себеси :)
Милер втора утакмица по ред дава по два гола и мислам дека секој нов одигран натпревар станува се подобар.
И колку што разбрав Тони сакал да игра за II тимот против Регензбург, и вели дека ќе се бори на секој начин за место во I тим. Е овој потег на Тони ми се допаѓа. Браво

Понекогаш се надминувам себеси :)
Милер втора утакмица по ред дава по два гола и мислам дека секој нов одигран натпревар станува се подобар.
И колку што разбрав Тони сакал да игра за II тимот против Регензбург, и вели дека ќе се бори на секој начин за место во I тим. Е овој потег на Тони ми се допаѓа. Браво

Тони ќе напушти во Јануар според мене.Он ќе сака да игра на светското,а овде тешко да добие шанса.Изглеа Баерн ќе го даде на Милан.
Него читам друга работа.Се зајакнува спонзорството меѓу Баерн и Ауди,и најверојатно АУДИ ќе земе учество во АД Баерн,каде се шпекулира со учество од 100 милиони евра,кои Баерн би ги пренаменил за ѕвезди во тимот од типот на Робен.
Реално гледано Ван Гаал за оваа сезона изјави дека претставува Утопија да се освои ЛШ,што е многу реално.Имаме доста нови играчи кои првпат играат заедно,и тешко дека може толку добро да влезат во ритам,за да стигнат бар до финале од ЛШ,каде имаме екипи како Барса Манчестер Челзи Ливерпул,екипи чии играчи се долги години заедно.
Според мене важно е да се продолжи ова партнерство со Ван Гаал.Тој е правиот тренер за Баерн.И ако се оди како треба,со овакви спонзорства и добро инвестирање,мислам дека од следната сезона ќе може да се наметнеме како едни од фаворитите за ЛШ.
Долго време се гради оваа нова екипа на Баерн после Кан Ефенберг Елбер.......,а тоа започна со Рибери Тони Клосе наравно.И еве оваа сезона дојдовме до тој стадиум да имаме навистина квалитетен тим,кој со одредени корекции во одбрана и уште некое светско појачање од типот на Робен,реално догодина ќе се наметнеме како прави фаворити.

Овој Милер ќутенката и си пука голови. Него од Јануари да се појачаме со некоја ѕверка позади и ќе бидеме топ.
Негооооооо го видовте ли златен Лусио како изигра вчера бе. Како можеше да го дадеме за џабе ејјјј,уште ме боли срце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom