Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
сепак 4еститки за Баерн на добар пат сме. А она со го показа судијата не е за коментирање среката за малце ни избега ама јбг тоа е тоа поззз баварци.хофенхајм ремизира !!!!

Кога продолзува сезоната да не знаете? Ме мрзи да разгледувам по страниве.

Кога продолзува сезоната да не знаете? Ме мрзи да разгледувам по страниве.

Ќе се изначекаш, на 27ми Јануари играат 1/8 финале од Купот на Германија со Штутгард на гости, па на 30ти Јануари играат на гостински терен со Хамбург, терминот е вечерен, значи Петок би се играл овој меч.

Малце се имаш збунето. Клинсман во Баерн дојде во 1995 година, а не во 1993.:smir:

И тоа е алтернатива. Али ја се преселив од Автокоманда у Влае у 93 така да сигурно е тоа со 93!!

И тоа е алтернатива. Али ја се преселив од Автокоманда у Влае у 93 така да сигурно е тоа со 93!!

Не бе пријателе, баш убаво се сеќавам дека сезоната 94/95 беа на 6-то место и се пласираа во УЕФА куп. Клинсман дојде во наредната сезона 95/96 и уште во првата сезона во дресот на Баерн, Клинсман освои УЕФА куп и беше најдобар стрелец во купот. Ако не ми веруваш провери на интернет ќе видиш.

Клинсман мојот омилен играч :)
Во Баерн дојде во 1995 година :)

Абе што се карате Клинсман дојде 95 у Баерн, од 88 играше во интер неколку сезони заедно со Андреас Бреме и Лотар Матеус.(Убиственото трио):smir:

Не бе пријателе, баш убаво се сеќавам дека сезоната 94/95 беа на 6-то место и се пласираа во УЕФА куп. Клинсман дојде во наредната сезона 95/96 и уште во првата сезона во дресот на Баерн, Клинсман освои УЕФА куп и беше најдобар стрелец во купот. Ако не ми веруваш провери на интернет ќе видиш.

Добро, добро не реков дека не ти верувам. А и проверив ја сум се збунил, моја грешка.

Момци сте го загледале ли Брено? Мислам дека детето има потенцијал да стане играч како Лусио.

Дај да видиме со Ивица Олиќ ситуацијата да се заврши.Најверојатно е дека Подолски ќе оди во Хамбург а дека Олиќ доаѓа кај нас и тоа уште зимава.И ваљда ќе земат некое засилување.Се шпекулира со доаѓање на Марко Марин од Менхенгладбах.Дечкото е супер-талент.Има 19 години и страва е!!!И ваљда ќе го договорат Тимошчук од Зенит.Па да видиме!!!

За Швајни сум најсреќен, а тој Марин што знам треба да се зема дур не му рипнала цената. А 100% ќе има трампа зимава Подолски и Олиќ, мада викаат дека Подолски ќе остане до крајот на сезоната што не ми се верува.

Дечки не знам што толку сте запнале за Олиќ? Ја не го сакам многу многу. Подобро нека дојде Марин и нека гледаат летоска да го земат Ван дер Варт. Ја поише би сакал да дојде Ван дер Варт отколку Тимошчук иако е добар али Ван дер Варт е класа. Замислете средина у која играат Швајни, Ван дер Варт, Рибери!!! Лудило!!

Ќе биде стварно штета ако не го земат Ван дер Варт,мора да реагираат,ем ќе биде слободен,ем нема многу пари да бараат.Мора зимава да се појачаме.....

Дечки не знам што толку сте запнале за Олиќ? Ја не го сакам многу многу. Подобро нека дојде Марин и нека гледаат летоска да го земат Ван дер Варт. Ја поише би сакал да дојде Ван дер Варт отколку Тимошчук иако е добар али Ван дер Варт е класа. Замислете средина у која играат Швајни, Ван дер Варт, Рибери!!! Лудило!!

Ама не сме запнале ние,него раководоството на Баерн е запнато,ептен се загреани да го земат,пошто е без пари.Ја не се слагам многу сооглед дека е 29 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom