Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е првиот бундеслигашки натпревар на Баерн што не го гледав,но добро е што победивме.Се подобро играме.Се враќаме на старите патеки.Рибери влегува во ритам и не би требало да се грижат навивачите на Баерн кога Рибери игра добро.

Се погласни се гласините дека Подолски ќе си замине во Јануари.Бордот на Баерн се повеќе го критикува за неговата лоша игра.Според мене челниците на Баерн прво треба да купат некој класа напаѓач,а потоа да го продадат,ако веќе го продаваат.Ако го продадат,а Баерн не земе некој добар напаѓач би било многу лошо.Двајца напаѓачи тешко дека ќе можат да го издржат целиот товар.

Денес Баерн игра со Арминиа Билефелд. На полувреме натпреварот беше 1-1. Клосе го дал голот, а гостите израмниле од пенал. Се надевам Баерн ќе дадат уште некој гол наскоро...

Баерн поведува :vozbud:! Кој друг ако не Рибери :)!

ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!
4-та во серија!Идеме само напред на табела,па ај за некое коло да се искачиме на врвот!!!!Клосе,Рибери,Подолски за победа на Баерн од 3-1!!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Честито победа нека се множат победите :smir:

Клинсман им докажува на скептиците дека си ја знае работата!

:bravo::bravo: нова победа на Баварците, овојпат против Билефелд.

Работите полека почнаа да си доаѓаат на место ...

Клинсман им докажува на скептиците дека си ја знае работата!

Е тоа друже,и ја тоа викам!!!Тоа е главната работа, им докажа на скептиците дека 3-тото место у свет со Германија,не беше случајно,и дека со Баерн ќе има има мноогу поголеми успеси!!!Ај сеа у вторник да ја акнеме Фиорентина на домашен!!!!

Еј осеќам у Среда,дека ќе ја акнеме Фиорентина на домашен......Некако ептен влеговме у форма.Многу битна утакмица,а важно е да не изгубиме,пошто така ќе се пласираме понатаму!!!!

se zboruva deka podolski ke napusta zimovo, na negovo mesto da dojde gomez (sto ne e realno pred krajot na sezonata) a kroos da bide iznajmen na stuttgart.....

vcera citav ali ne go najdov sega linkot

Ке биде интересно во Фиренца сепак се надевам да има голови и нерешено ви одговаре само да не загубите е битно! :)

Ај вечер да ја решиме Фоирентина,па мирно да се пласираме понатака......Очекувам најмалце нерешено,ама поише победа!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom