Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум многу за Хамес али ај да им веруваме на управава. Иначе да успеат некако и да има некоја можност да се земат Хамес и Санчез ова лето ќе имаме страшен тим догодина и таман ќе бидеме 90% покриени со пензионирањето на Рибери и Робен. Со Хамес и Санчез и доколку Рибери и Робен двајцата се пензионираат после оваа година следната година може комотно само Брандт и Горецка да ги зееме за 12 мил заедно(Горецка безпари,Брандт има клаузула 12.5 мил)

Хаха или ептен ќе фрлат пари за позајмицава нешо 20 мил за двегодишна позајмица па после и да не го купат Реал да го продаде 40,50 мил пак ќе му ги извадат парите. Како и да е со опцијава за откуп и да е 20 мил пак одлична зделка за Баерн ако случајно испадне да не се покаже.

boy-that-escalated-zop93h.jpg

Во сабота нема да игра на Телеком Купот, но во недела ќе патува со тимот за Кина

Уште Санчез да биде паметен да прифати 15мил годишно и ќе имаме страшен тим. Нема да се осети многу пензионирањето на Робери

Игорче Толисо и Хамес се играчи за амбициите на баерн или и тие не ги бива ?

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Леле леле Хамес, Толисо и Тиаго на средина.. Ќе има фудбал за гледање следнава сезона :)

Ме интересира дали е чисто на Баерн одлуката дали ке го купи по 2 години, или мора и Реал да се сложи на тоа?

Ме интересира дали е чисто на Баерн одлуката дали ке го купи по 2 години, или мора и Реал да се сложи на тоа?
Мислам дека е ист договорот како со Коман што беше, после 2те години позајмица Баерн одлучи дали ќе го купи или не

Значи сигурно само од Баерн зависи, ако беше да бараа дозвола од Реал ќе беше чиста само позајмица за 2 години и толку.

Инаку утре му е роденден, полни 26 години. :icon_lol:

Лева - Робен
Хамес
Видал - Толисо - Тијаго

Нека трепка тука!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom