Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку Анчелоти потврди дека Коман ќе биде откупен.

Браво Хенес ја враќаш екипава на 2005 ко што мораше у затвор да главиш 2 години...Носење на германци, тоа е страшен булшит кој ќе ја уништи екипава. Отвараат канцеларии у Кина а политикава ја тераат на носење германци по секоја цена...каков парадокс.

Ако не донесеме летово гејм чејнџер као Гризман, Санчез и слични ондак жални времиња доаѓаат за екипава....

Еее алал ти е. Ова го трубам откако Ули ја даде таа изјава. Се фалат ја исплатиле Алијанц предвреме, а сеа као нешто ќе форсираме германски таленти, а Санчез и остали WC играчи не ни требаат. ОК е Ули, поарно да не се враќаше со ваква глупа политика.

Мада мислам дека ќе изненадиме летово со некоја бомба...

Не е лошо да се земат вака по 10 мил играчи ко брандт и гнабри. Лошо е ако се зимаат ко за први опции у тимот. Брандт според мене никад нема да биде крило у баерн сличен е ко Милер неможе 1 на 1 али затоа е интелегентен знае да игра тимски трча многу има добри пасови во последните 30 метра ме потсеќа на Де Брујн. Мислам повеќе ќе игра ќе ротира позади Лева. За 12 мил е ок се надевам ќе чекаат до 2018 него сеа да фукнат 30 мил пошто 18 мил разлика не е малце може да се додаде да се земе уште еден ова лето

Нема шанси, Карло денес кажа се враќа за со Дортмунд...нема шанси со Реал да не игра, не е тешка повреда али ваљда ради претпазливост му напраиле зафат и ќе одмори сеа две утакмици.
Знам бе па ти, само прво на тоа налетав и имав 5-16 мини срцеви удари дур најдов релевантна вест тогаш.

Не е лошо да се земат вака по 10 мил играчи ко брандт и гнабри. Лошо е ако се зимаат ко за први опции у тимот. Брандт според мене никад нема да биде крило у баерн сличен е ко Милер неможе 1 на 1 али затоа е интелегентен знае да игра тимски трча многу има добри пасови во последните 30 метра ме потсеќа на Де Брујн. Мислам повеќе ќе игра ќе ротира позади Лева. За 12 мил е ок се надевам ќе чекаат до 2018 него сеа да фукнат 30 мил пошто 18 мил разлика не е малце може да се додаде да се земе уште еден ова лето

Брандт нема да е 10, туку 30...

Страшна утакмица. Милер полека си ја враќа формата, баш кога треба. Функционира цел тим, само вака да продолжат.

C81PdI_XsAABJ7e.jpg

:roker:

Само да не се повреди некој......:popce:

Дефинитивно победата е прекупотребна,иако бодовната разлика е голема.

Unsere Startelf gegen den BVB:

26bd.png
⚽️ Ulreich - Lahm, Boateng, Martinez, Alaba - Alonso, Vidal - Robben, Thiago, Ribery - Lewandowski
26bd.png
⚽️

Bank: Starke, Rafinha, Hummels, Bernat, Kimmich, Costa, Coman

:motorce:

Robben namali so drogata be covek...Kakvo sebicenje cccc...

Robben namali so drogata be covek...Kakvo sebicenje cccc...
Ги уби човекот не тропајте глупости.
Си ги реметеше како сака.
Како само си правеше простор за шут

Видал денес најслабо , затоа е 4:1 а не 7:0

Само да не е ништо посериозно со Левандовски, добар ќотек изеде денес.

Пуна гас против Реал

Се чека среда

Би сакал
Ноер
Лам Хумелс Мартинез Алаба
Алонсо Тиаго
Робен Милер Рибери
Левандовски

C86PsupXgAA70QS.jpg

Одличен тест денеска за со Реал...топ утакмица...али со моменти на деконцентрација у одбрана,мора подобро, не смее да се пуштаат шанси, Реал ќе не казни.

Боатенг нема да игра и не треба. Не е у форма за екипа ко Реал. Мартинез и Хумелс у одбрана.

Видал Тиаго и Алонсо ќе е средината по се изгледа.

Да се молиме на Господ дека Лева е ОК. Не изглеаше многу лошо али сепак....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom