Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Некако тимов веќе неколку години ко психички да има проблем во ЛШ ко исплашени незнам како да кажам истите играчи покажуваат огромни разлики, Тиаго незнае кај тера цела утакмица, Боатенг откако се врати од првата повреда на почетокот на сезоната коа се гллупираше две три утакмици нема изиграно асална утакмица. Рибери и Алонсо веќе немаат сила за вакви утакмици да прават разлика.

И покрај се пак можеше оваа утакмица да биде многу различна ова беше многу слична ситуација ко со Атлетико лани коа утна Милер пенал пред прво и на крај ни дадоа гол.

Многу мала шанса давам втората утакмица сепак Реал ќе си изигра пак тактички цврсто во одбрана и ќе бара шанса на брзи проигрувања а со оглед на нашата ранливост ќе дадат некој гол.

Малце управата се подлажнува со игрите во БЛ но ако не се заменат Рибери,Робен,Алонсо и Лам соодветно тешко ќе иде во ЛШ. Сеа барса реал за некоја година ќе ги испособерат Мбапе,Верати и компанија

АЈ сега нека каже некој дека на Баерн не им требаат играчи//// Сто пати сакав уште од лани да пишам тука ама и онака слабо сум активен и си викам ај нека е....ама сега....
Значи како прво тиаго алкантара е пичка тоа се покажа и денес.И лани во најбитните мечеви не е ништо посебно.Добар е со Дармштад и Дортмунд(ај да кажеме и појак тим од бундесот-која не е ни лига бај да веј).
Второ Бадштубер на позајмица.Бенатиа на позајмица. Кој кур.Мартинез принудно си игра на позииција централен дефанзивец(али добар е не велам не-нека играа).Само шо сега да видам кој ке игра во Мадрид.Моѓеби КИМИХ оти имаше некои тука велеа па и да се повреди некој ете го алаба е тука кимих.Бре бре бре .....
Трето. Бек Бернат го имаш.....имаше некои тука велеа шо бек сме купиле лелеле....па неможе така.Полани заради него прв гол паѓа против барса ...итн итн за други мечеви и нема потреба да се коментира.
Друго. Немаш втор напаѓач :O епа добро ај немајте. Ова се шо зборам е за оние кои велеа дека Баерн имал комплетен тим на сите позиции....оти имам нешто слично пишано и порано па ми нафрливте.
Шо купи баерн летото. Хумелс (добар играч и беше потребен некој дефанзивец) и кој друг-Санчес (ај млад нека е) а друг???/ Кој?/ Не треба. Е сега треба.
И на крај жал ми е Милер.Жал ми е шо е играч оти е сигурно со врски па така игра хахаха.Бегај таму ....(знам дека неможе да игра како шпиц никогаш ни не играл ама бил нешто посебно некојпат?)-само немој некој да ми каже оти лани даде 22 и кусур гола таму колку и да беа против бундеслигашките екипи -немојте....
Ај некој нека ме дематира за се шо кажав Поздрав лека ноќ

Au kako mizerno izigravme, duri sum srekjen so rezultatov.

Ne e mozno. Miler ne e za napagjac, momentalno ne e ni za niva kopanje. Ne izleze od ofsajd ni topka ne primi. Ne deka ke pobedevme ako igrashe Lewa posho pak mizerno ke igravme i nemashe da dobiva topki.

Ribery, Alonso out, ne se za vakov fudbal vekje. Ne se za vakvi utakmici. Od sekogash vo Baern vo vakvi natprevari samo Robben i Neuer imaat jajca i pobednicki mentalitet.

Martinez imashe jaki dueli ama ja posra, i ostaj toa na naredna utakmica nema da igra.

Se shto mozeshe da odi u kurac otide. Povredi na Hummels i Lewa, losa igra.

A bash optimist bev.

Мислам дека полоша игра од она вчера не можи. Затоа сум оптимист за реваншот дека ќе одиграат подобро.

Мислам дека полоша игра од она вчера не можи. Затоа сум оптимист за реваншот дека ќе одиграат подобро.
Исто и Реал, полошо прво не е имал, и оптимисти за реваншот. Како и да е, Хумелс се враќа ?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Исто и Реал, полошо прво не е имал, и оптимисти за реваншот. Како и да е, Хумелс се враќа ?

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Не знам, ќе видиме деновиве и за него и за Левандовски.

C9SzHEcXoAADDrN.jpg

Мене не ми е јасно што правеше одбраната на Баерн при првиот гол на Роналдо... На цел свет му е јасно дека играч ко Роналдо не смееш ниту секунда да го оставиш сам, а не пак како она вчера кафе да си се напие и да шутира како на тренинг. Нон стоп Роналдо ја прави таа промена на движење при центаршутеви ама барем да се обидеше некој од дефанзивците да го следи... Искрено повеќе очекував од Баерн вака ко неутрален навивач, знаејќи дека на домашен терен се скоро непобедлива тврдина.

Коа му потпорасне брадата што останува, Give Up? :)))

Ти песимист си дека немаме веќе шанси и дека ќе му потпорасне брадата, а до вторник нема повторно да ја среди?

Ти песимист си дека немаме веќе шанси и дека ќе му потпорасне брадата, а до вторник нема повторно да ја среди?

Не сум, никогаш песимист, само смешно ми падна за тетоважата

Оставете ги сите нека се ситат.
Ние ке си го чекаме вторник..
Тишина до даљег

Мене не ми е јасно што правеше одбраната на Баерн при првиот гол на Роналдо... На цел свет му е јасно дека играч ко Роналдо не смееш ниту секунда да го оставиш сам, а не пак како она вчера кафе да си се напие и да шутира како на тренинг. Нон стоп Роналдо ја прави таа промена на движење при центаршутеви ама барем да се обидеше некој од дефанзивците да го следи... Искрено повеќе очекував од Баерн вака ко неутрален навивач, знаејќи дека на домашен терен се скоро непобедлива тврдина.

Се ти е на место....сосема логичен заклучок.

Али Хумелс е командант у одбрана цела сезона заедно со Мартинез. Многу не уништи неговата повреда пред утакмицава затоа што Боатенг кој тек се врати и нема играно 3 месеци мораше да игра со Мартинез кој цела сезона нема играно со него. Боатенг има лоша сезона, лош беше и пред повредата и плус мораше со Мартинез да игра со кој не играле ич сезонава.

Бар што се одбраната тиче поготово кај нас сезонава Хумелс и Мартинез се тие кои ја држеа цела одбрана до сеа.

Просто кажано се што можеше да тргне лошо вчера, тргна на лошо....Немоеж да промашиш пенал у ЛШ, неможеш да добиеш таков глуп црвен против екипа како Реал.

Отсуството на Лева да не го спомињам...10 играчи искочија на терен. Милер никад не бил и нема да биде 9ка.

У суштина сум запрепастен како на крај заврши се ова 2-1 за Реал....можеше да биде гадноооо грозноо. Али Ноер и бог, и бар колку толку ќе може да се гледа втората текма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom