Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
CsUZrUcXYAAOuFo.jpg

CsUUjHBXgAAqWr6.jpg

[DOUBLEPOST=1473871322][/DOUBLEPOST]
Кимих е ПОЛН погодок...купен за 7,моментално вредноста му е 20 милиони евра...Игра со срце со душа за тимот и долгорочно ќе биде клучен за нас...има и одличен менталитет,страшен работник е а и до сеа 4 гола постигна сезонава заедно со тој за репрезентација.

Со Ренато ќе биде страшна конкуренција за место во екипата..Али реално тоа и ни требаше.Чаби Алонсо неможе да биде стартер постојано и се повеќе ќе биде мислам дел од ротација...Во клучните утакмици од сезоната ќе ни треба сила и брзина на средината а Чаби реално неможе да го држи темпото цела сезона.

Ми се свиѓа и тоа што Карло не се плаши да ротира.На Лам ќе му треба исто одмор,бековите играат под Карло со полна пареа и ќе ни треба одморен Лам.

Започна да ротита веќе уште сега. Кажа и самиот дека тоа ќе го прави. Играме секој трет ден. Во сабота против Инголштад па вторник Херта итн. Сега Лам го одмараше, во сабота можеби Алаба и Милер одмор ќе добијат. Тиаго исто нема одмарано како Милер. За Коман кажа дека го спремаат за во сабота па можно е со Рибери да бидат стартери. Потоа и Боатенг се враќа па Мартинез ќе добие пауза кој е во одлична форма како и Кимих.

Kингсли викендов се враќа конечнооо.

Лам имал некоја стомачна инфекција и не е сигурен за Сабота.

Робен и Боа се многу блиску до враќање,тренираат веќе со тимот такада по подолго време ќе имамо целосен ростер ако не го рачунаме Бадштубер.

Леле старово какви бомби шутира!:vozbud::vozbud: Рибери две асистенции.:bravobe:

Санчес и Коман дупки,три чуке немаа/немаат.Тоа е поради што не се воиграни најверојатно,има време да се поправат.[DOUBLEPOST=1474123245][/DOUBLEPOST]Одбраната дупка!!Фала богу што го имаме Нојер!:oleee:

Koман само што се врати од повредата и немаше најсјајна утакмица ама мора да добива минути за да ја врати формата.

Ренато изигра подобро отколку против Шалке и неговата форма иде нагоре али ќе му треба време додека целосно се прилагоди на тимот.

Тиаго изигра феноменално откако влезе и многу ја раздвижи играта.Рибери исто беше заедно со Ноер најдобар играч денеска.

Незгодни се Инголштад секогаш,и имаа и многу среќа односно Ноер ги спасаваше...али до негде и очекувано сооглед дека Рафиња и Бернат беа у одбрана а Кимих место Хумелс или у превод очај одбрана.Рафиња е жива беда у одбрана исто и Бернат.

Има ли некој тука поупатен на кој начин е најлесно и најдобро да се дојде до карта за Баерн Минхен !

Да бидам поконкретен се работи за утакмицата со Келн што ќе се игра на 1 Октомври .

Unsere Startelf gegen Hertha:

⚽️ Neuer, Lahm, Boateng, Martinez, Alaba, Alonso, Thiago, Vidal, Müller, Lewandowski, Ribery ⚽️

Bank: Ulreich, Rafinha, Hummels, Kimmich, Sanches, Robben, Coman

..[DOUBLEPOST=1474481931][/DOUBLEPOST]Franck majstore

Последно уредено:
Тиаго изигра одлично вчера и заедно со Франк беа најдобри на теренот.

Мартинез стандардно одличен и незнам што ќе прави сега Карло кога се врати Боатенг...Мартинез никако не смеее на клупа да седи игра во страшна форма.

Робен ис бек!!!!

p.s.

Лева е пред потпис на нов договор со Баерн....ќе биде најплатениот играч во Бундес.

Cs-ErgDWAAIMrN6.jpg

Последно уредено:
Од Коман леб нема бидејќи дечкото нема три чуке во таа главата.Онаа брзина да не можеш да ја искористиш...:notworthy: .Иста прича е побратимот негов од Дортмунд,Дембеле.Чути ,барем не го зедоа него. Пушти фор 10 метри и трчај си.И двајцата сакаат да измислат топла вода.Рибери си е Рибери,за него замена нема

Санчес е криминален,ќе ја грее клупата ако продолжи вака.На Видал топ не го вади од прв состав,Тиаго е стандарден,а со здрави Робен и Рибери,Милер ќе конкурира во средината.

Апсолутно ништо не прави,веќе трети натпревар,а нема пуштено ни пас асален,ниту да шутне или да нафрли.Многу е слаб моментално.

Алаба треба малку да учи од Марсело за офанзивни задачи.Добива претерано многу шанси во нападот,ама не е ич убитачен.Марсело да игра заедно со Рибери,нема да е под 15(голови+асистенции).Не е тука веќе Пеп,многу ја дупи.

Многу слабо играат,се чуваат за Ат.Мадрид,ама во второ Рибери мора да влага.Робен ако е спремен,Милер надвор.Оваа сезона убедливо најслаб играч,иако статистички е доста ефикасен.

Тиаго му пушта на дедо Лам неколку паса во фор,ама гзот не држи више,толку силата.:icon_lol::ROFLMAO:

Коман мора да оди десно,лево кога игра е исто како да нема играч.Прав дух.Доста е брз,им бегаше во првово ама узалуд.

ХСВ ништо не изиграа,ама за малце гол ќе ставеа.

Мартинез е класа играч,си гази стандардно.[DOUBLEPOST=1474727939][/DOUBLEPOST]Хумелс пак се повреди!Аман бе човек,од што си правен ти ? :mad:[DOUBLEPOST=1474730722][/DOUBLEPOST]Рибери,каков крал си ти!:aplauz::aplauz::aplauz::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Кимих алал вера,гази детето.Прва постава обавезно со Видал и Тиаго.Тиаго каков пас!:shok2::bravobe:

Алаба и Левандовски.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Последно уредено:
Очекувам во среда
Ноер
Лам Боатенг Мартинез Алаба
Кимих Видал Тиаго
Робен Левандовски Рибери

Хумелс не е ништо страшно изгледа но не верувам да биде стартер во среда

#LetstaketheRevange #Atleticoisfirst

Робен место Алонсо ..
Очајни Алосно Лам и Милер таа страна утепани сме.

Mizerii belosvetski.Bravo za Kimmich!
Lewandowski zasluzuva dva meseci vo karantin da go piknat.Nemoguce kolku e kilav.Iako ofsajd bese,sto uspea da promasi.:tapp:

Солидно,интензивно прво полувреме,ги напикаа во шише,го амортизираа нивниот притисок-проблемот беше РЕАЛИЗАЦИЈАТА....ПРЕМНОГУ,премногу прилики се пропуштаат и тоа не кошташе 2 бода.

Лева моментално е во ОЧАЈНА форма заедно со Милер!! Карло мора да најде решение за тоа,ни треба Милер како полушпиц или како втор шпиц со Лева и уште едно крило по десната страна.4-3-3 со Милер на крило против озбилни екипи нема да има успех.

Зимава по секоја цена да се донесе напаѓач/крило со реализација!

Одбраната верувам дека ќе ја среди за тоа не се секирам толку.Ако италијанец неможе да ја среди нема никој ондак.

Исто на Рибери и Робен договорите не треба да им се продолжат...Тоа е тоа,фала им за се али под итно наредно лето ни треба бар едно светска класа крило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom