Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Sredno , se popravija , mnogu lezerno vlegoa vo utakmicata.Sanches izguben za sega i premnogu komplicira[DOUBLEPOST=1473453039][/DOUBLEPOST]Neseriozno vlegoa , vtoro se stegnaa i pobeda.
Dobra utakmica..
Ovie kilavi pobedi mnogu kje ni znacat.

Последно уредено:
Bravo za Neuer.:aplauz:Teska pobeda,a Lewa povtorno strelase iako promasuva dosta.Mozese komotno dosega 8 gola da ima vo dvata natprevari.Sve sto promasuva zicer situacii se.

Maliot Kimmich kine.:bravobe::bravobe:

Schalke so ovaa ekipa ako ne se izborat top 4 neka se utepaat.

CsEM7znWEAAQ0cf.jpg

CsENUoEWIAAbHRZ.jpg

Робен, Боатенг и Коман почнале да тренираат со тимот. За вторник против Ростов е рано, но против Инголштад наредна сабота сигурно ќе добијат минутажа.

Ја изгледав сеа со Шалке...

Мартинез МОТМ! Карпа во одбрана,страшен! Коа ќе се врати Боа да игра во средина,не смее да седи на клупа.

На средина Видал и Тиаго се неприкосновени.

Алонсо очајна утакмица изигра.Санчез со многу трема али се трудеше.

Дефанзивно одлично,Шалке немаа сериозна шанса.Потфрли средината на теренот.

SHALKEBAYERN4.jpg

Philipp Lahm makes a movement back towards his own goal, drawing his marker, Baba Rahman, with him. Muller sees the space that opens up behind Baba as a result and quickly makes the run. Thiago is able to play him in and the move results in a shot at goal by Lewandowski.

Ростов имаат доста заебан и талентиран тренер Бердиев, дојден од Рубин Казан...Ги има вратено од отпаѓање и скоро до титула наредната сезона и кфалификација во ЛШ..

Иначе Бердиев со Казан ја тепаше Барса у 2009 на НоуКамп ако не се лажам.

Такада уопште не се за потценување али на домашен терен мора да ги дробиме!!

Ростов имаат доста заебан и талентиран тренер Бердиев, дојден од Рубин Казан...Ги има вратено од отпаѓање и скоро до титула наредната сезона и кфалификација во ЛШ..

Иначе Бердиев со Казан ја тепаше Барса у 2009 на НоуКамп ако не се лажам.

Такада уопште не се за потценување али на домашен терен мора да ги дробиме!!
Ѕвер хаха,талентиран тренер на 64 години.:icon_mrgr::icon_mrgr::pos::pos::pos:

Инаку си замина тој,имаат нов тренер сега.На 9 септември го именуваа за нов тренер.[DOUBLEPOST=1473795479][/DOUBLEPOST]Тврда екипа Ростов или промашена тактиката на Баерн( се двоумам која е вистината).. Милер се извади,врска немаше цело полувреме.Видал се бунеше нешто кај Карло,според коментаторот поради тактиката нешто. 2-0 изгледа голема предност според досега виденото.[DOUBLEPOST=1473797208][/DOUBLEPOST]KIMMICH MI TI SE KUNEMO!!!!!!:oleee::ojeaa::eek:

Последно уредено:
Ѕвер хаха,талентиран тренер на 64 години.:icon_mrgr::icon_mrgr::pos::pos::pos:

Инаку си замина тој,имаат нов тренер сега.На 9 септември го именуваа за нов тренер.[DOUBLEPOST=1473795479][/DOUBLEPOST]Тврда екипа Ростов или промашена тактиката на Баерн( се двоумам која е вистината).. Милер се извади,врска немаше цело полувреме.Видал се бунеше нешто кај Карло,според коментаторот поради тактиката нешто. 2-0 изгледа голема предност според досега виденото.[DOUBLEPOST=1473797208][/DOUBLEPOST]KIMMICH MI TI SE KUNEMO!!!!!!:oleee::ojeaa::eek:

Талентиран во смисла паметен тактичар...И ако се информираше подобро ќе знаеше дека моментално му е асистент на тренерот или у превод он е главен тренер и истотака потпретседател на клубот.

Она беше далеку од пенал. Второто беа некако океј, првото полувреме беше тиња.

Кимих е ПОЛН погодок...купен за 7,моментално вредноста му е 20 милиони евра...Игра со срце со душа за тимот и долгорочно ќе биде клучен за нас...има и одличен менталитет,страшен работник е а и до сеа 4 гола постигна сезонава заедно со тој за репрезентација.

Со Ренато ќе биде страшна конкуренција за место во екипата..Али реално тоа и ни требаше.Чаби Алонсо неможе да биде стартер постојано и се повеќе ќе биде мислам дел од ротација...Во клучните утакмици од сезоната ќе ни треба сила и брзина на средината а Чаби реално неможе да го држи темпото цела сезона.

Ми се свиѓа и тоа што Карло не се плаши да ротира.На Лам ќе му треба исто одмор,бековите играат под Карло со полна пареа и ќе ни треба одморен Лам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom