Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Neuer, Lahm, Hummels, Martinez, Alaba, Alonso, Vidal, Thiago, Müller, Ribéry, Lewandowski

Auuuuuuuuuu GOLCINA!!!!:oleee::oleee::oleee:

Druze Karlo mi te se kunemo!:oleee::oleee:

Kakov direkten fudbal se igra pa pa pa :ojeaa::ojeaa::ojeaa:[DOUBLEPOST=1472237397][/DOUBLEPOST]Ратататататата :uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Лева сезонава лупа 50 гола како од заебанција.:sakasuste:

Заеби ги титулите , сами ке дојдат.
ШТО ПРАВАААТ АУУУУ[DOUBLEPOST=1472239333][/DOUBLEPOST]Тотал , ТОТАЛ ФУДБАЛ СЕ ИГРААА

Attachments

• Screenshot_2016-08-26-21-19-52.png
    Screenshot_2016-08-26-21-19-52.png
    106,4 KB · Прегледи: 43
Вердер е реално на ниво на цвајте и со оној состав реално требаше да испаднат греота се ептен мада вчера ни Пизаро ни Крусе не играа али исти кур...

Како и да е се видоа неколку битно и големи промени у играта.

Лева ќе ја има најдобрата сезона...втора утакмица втор хет-трик со Карло...Страшно му прија промената,помалце праи пресинг напред,не влече на лево глеа да остане отворен на средина слободно движење има и тоа е тоа што му треба него.

Страшно ми се свиѓа што Карло вади максимум со играчите кои ги има на располагање.Вчера игравме со едно крило и со Милер како десно крило...тоа со Пеп беше огромен проблем.Вчера тепаа 6-0.

Izgleda Gnabry e dogovoren!:eek::bravobe: Se spomnuva ednogodisna pozajmica vo Werder.Posle Olimpiskite,Gnabry mi bese golema zelba.Uste da se oficijalizira.:semolam:

Werder se dogovorile so igracot. Uste so Arsenal da se dogovorat ostanuva. Nie nikakva veza nemame so Gnabry

Kalakurnica transferot postana.Zgresija Bild,tie prvi objavija od sabajle.

Kicker believes that Gnabry will have a special clause in his Werder contract that will allow him to transfer to Bayern next summer for 5 - 6 million euros.

Којзнае што се дешава.

Инаку имаше некоја шпекулација за Јулиан Брандт.Е тоа е веќе играчиште.Ги одбра Леверкузен пред Баерн пред две години,сега треба да дојде кај што треба.:icon_mrgr:Нема време за да се донесе сега,ама мислам дека наредна сезона обавезно ќе го купат.Тој е замената за Рибери,страшен играч во најава!:cool::cool::uzi:

coman_fcb_010916.jpg

КИНГСЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈ КОМОООООННН ИС БЕК!!!

Се очекува да биде спремен за со Шалке или најдоцна утакмицата после таа.Очигледно не е толку страшна повредата и ни треба што побрзо ви тимот...сакам да игра константно пошто е змај.

:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:[DOUBLEPOST=1472731223][/DOUBLEPOST]
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

ФАЛА ТИ ШЕФЕ ЗА СЕ!!!

Последно уредено:
Карти за ЛШ на Алијанц има ли шанси да се купат? :D Ако некој бил до сега и има искуство со купување карти нека ми објасни подетално ако не му е проблем :)

Utre so Schalke. Mozno e Renato da igra. Vidal deneska pristignal vo Minhen.
Ancelotti: "Douglas Costa is ready. He trained well this week and is ready, but tomorrow we will play with Ribery, Müller and Lewandowski."

Ancelotti: "Robben & Boateng trained well this week individually and on Sun. they will train with the team." #S04FCB
Ancelotti: "Renato Sanches is 100%, he has no problems. I expect he can give his best." #S04FCB

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom