Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Бенатиа е пред портите на Јуве...Проблемот е што они сакаат позајмица а ние продажба...Најверојатно ќе биде договорена едногодишна позајмица со обврска за купување по одредена цена ако одигра одреден број на натпрвари..

Французите денес известуваат дека сме во трка за Матјуди...француски новинар известува на Твитер денеска.

Manchester United & Bayern Munich want to sign Blaise Matuidi "at all costs," according to @PierreMenes.

Donc si j'ai bien compris le Bayern et Man U veulent à tout prix @MATUIDIBlaise . Pas mal pour un tocard

Mи нема логика искрено а и не сум фан баш...

Изгледа Санчес нема 18 туку 24 години. Скоро сите медиуми ја пренесоа оваа вест денеска. :D

Сеоски Тарибо Вест. :D

Изгледа Санчес нема 18 туку 24 години. Скоро сите медиуми ја пренесоа оваа вест денеска. :D

Сеоски Тарибо Вест. :D

Да бе Баерн Интер се па да не го проверат тоа башка денеска у ова време на технологија...:D

Лесно може тоа да се провери и нема шанси да се впуштат у такво нешто ако не се сигурно што е како е.

Народ пати за внимание.

Да бе Баерн Интер се па да не го проверат тоа башка денеска у ова време на технологија...:D

Лесно може тоа да се провери и нема шанси да се впуштат у такво нешто ако не се сигурно што е како е.

Народ пати за внимание.
Брат нема заебанција со црнциве. :icon_lol:
Се заебавам, и мене ми се виде дека е обид за да добие внимание тој ликот што го тренирал доека бил дете овој.

Има само едно решение - нека го пресечат на пола и нека избројат прстени колку има, како на дрвана :icon_lol: :icon_lol:

Се изнервира Бенатиа. Ги прашува „повторно ќе пишувате дека ми е последен ден“? Секој ден ми е последен ден.[DOUBLEPOST=1467916462][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Willkommen Carlo (y)

До вечер или утре официјално ќе се знае за Боатенг колку е тешка повредата, но се шпекулира дека ќе отсуствува околу 3 месеци. :confused:

Willkommen Carlo (y)

До вечер или утре официјално ќе се знае за Боатенг колку е тешка повредата, но се шпекулира дека ќе отсуствува околу 3 месеци. :confused:

Да се појачаме со централен обавезно!

Don't panic! @JB17Official injured his thigh during #GERFRA but WILL be fit for the start of the season!
(y)

The Italian will be unveiled at a press conference at the Allianz Arena on Monday morning. FCB broadcast both the conference from 11.00 CET and the first training session under Ancelotti's auspices from 16.30 live in English on YouTube andFacebook.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom