ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Ziti se????Бидејќи се работи за човечки суштества и фудбал пред се,неможи тие секој ебан натпревар да влегуваат со 100% фокус на одбраната и да трчаат како ненормални..фала богу против Бенфика си надокнадија во Лисабон...за Селта Виго се имам изјаснато во Примера Дивизион темата(@Џонтра Волта ќе ти објасни),Виљареал се идентична копачка екипа како нив која се брани перфектно..е јбг ќе изгубат некогаш, не се роботи како сакате вие..[DOUBLEPOST=1460763908][/DOUBLEPOST]
Некои работи не ги гледате во фудбалот...Атлетико се брани толку перфектно што дури го демотивира противникот да нападни,онака го користат секој можен нефудбалски акт и дури на дупли пасови не отпаѓаат никогаш..само чоек што ги има гледано во Шпанското против останатите екипи знае каква екипа се...Јувентус не се подобра екипа од Атлетико,Атлетико во глобала има подобар тим и поквалитетна екипа во имиња и целовкупно...пази го само нападот..Гризман,Вието,Кореа,Караско и Торес...мислам јасно е дека Атлетико имаат подобра одбрана но кога веќе спомна напад и средина треба да размислиш малце..
Ако играат по технички фудбал не значи дека се подобри
Karasko so neznaese deka postoi sea mi go kazuvas ko najbolji ili Vieto so nema stapnato na teren.
Ne zaebavaj ne mi go sporeduvaj toj napad so Dibala Morata Mandzukic.
Samo Grizman e svetska klasa tuka nema zbor.
A ako tolku gi demotivirale protivnicite i ako tolku imale jak napak nemaa da imaat utakmica izgubeno ne bidi smesen.
Deka se jaki se jaki,strasna ekipa,lideri,fizicki zivotni se.
Ali samo u sezonava LS izgubija od Benfika,na PSV gol nemozea da mu dadat izgubija i od Barsa ali dobro posle gi dotolcija-realno u strasno loso izdanie koa bese barsa ja gleav tekmata.
A tek ke igraat so nas so nemaat nikad igrano.Ke bide interesno.