Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Нојер :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Даглас Коста човече нема три чуке,леле каква глуперда постана ауууу.

Без Митроглу,Гајтан и Жонас и пак се во водство.:tapp::tapp::tapp:[DOUBLEPOST=1460577973][/DOUBLEPOST]Се спаси Видал сега... Нека го извади Пеп сместа!Сместа! Без овој во полуфинале ќе плачеме. Кимих исто да не ризикува.Лева никако не смее да влезе,а и сигурно Пеп нема да го пушти.Другото си е одлично,за арно за убаво нека е пласманот во полуфинале.:cool::love:

За Даглас веќе ми е мака да пишувам.

Последно уредено:

:aplauz:

Ги сакам Реал или Сити во полуфиналето. :sneaky:

Noer braaaaaaattt....Dali bivase od edinstveniot napad na Benfika u prvo poluvreme da primime gol??? NE MI SE VERUVASE.

Pocnaa kruto,ukoceno,gledaa da kontroliraat ama ne ide toa taka.Eden eden kiks na Noer i gol.

Posle toa se otvorija i gi resija.Se oslobodija nekako.

Martinez Noer Alonso imaa katastrofa utakmica!

Ribery KRAL!!!

U polufinale City ke bide.

Некако одбраната не е стабилна ни треба Боатенг за полуфинале ептен.

Ако ни се падне Реал и Пеп игра со истава спора тактика како до сеа со централните бекови на центар ич нека не играат тогаш. Се надевам ја научи лекцијата од пред две години и ќе ги остави Реал малце со топката пошто кога немаат они многу простор напред немаат некоја игра.

Атлетико би било ептен тешко ќе ни играат ко со Барса апла јако дефанзивно а многу се опасни напред едина предност што имаме е што можеби за разлика од барса вс атлетико ние иаме боље игра на крило и можеме далеку подобро со високи топки во 16тник.

Сити поим неам у англија не се ништо посебно али фудбал е ова и ЛШ сите ќе играат се е могуче.

Се радував премногу кога ги отпаднавте Јуве затоа што сакав финале против Баерн, а сега кога отпадна Барса ќе навивам за Пеп и Баерн да освојат во ЛШ. Со среќа момци понатаму.

Prv favorit za osvojuvanje e Baern sega.Pep neka pravi sto saka,ama realni se sansite da mu ostavi triplete vo nasledstvo na Ancelotti.

Dobro e sto nema suspenzii,a i Boa ke se vrati.Na Javi mu trebaat natprevari za da ja vrati silata,Ribery igra zestoko i se nadevam Robben ke se oporavi.

Drugo e Robbery,drugo e Ribery i Costa.Vcera na dva pati imase mat pozicija i se posra.:facepalm:

Se trudam da veruvam deka City se "najlesnite".:unsure:Atletico najmalku ke ni odgovaraat,ama ako se padnat ,epten ubav dvomec moze da bide.

Nekolku raboti ke se klucni ako sakame do finale i do titula:

1.Boateng mora da go spremat za polufinale.Mora!

2.Mora da se iskoristi maksimalniot kapacitet na timot.Toa znaci i Gece i Benatia i Bernat i site.Ja bi go pustil sea Benatia u Bundes neka jacaat kondicija so Martinez.Znam deka e dupe sezonava ama sekoj igrac ni e potreben i veruvam deka moze da si ja najde formata od porano.Gece,Coman isto.

3.Robben

4.Lewa da raspuka pak.

Pep gi ima sega site elementi za titula.Mora samo pravilno da gi izmenadzira.Kaj nego e ovoj pat topkata.

Со Атлетико ќе се паднете. Мора со нив пошо Реал секако е со Сити и на вас тие ви остануваат. :D

Криво ама ептен криво ми е што Барса не иде понатаму...
Баерн Барса е мегдан еднаш у 50 години... Многу сакав оваа година да се паднат ама ете немало среќа.
Нас ни се вратија скоро сите играчи ама вас ви падна формата.Јбг другата година , се надевам ке освоите Ла лига..

Од 5:50

Вториот гол највеќе по заслуга на Доменик Торент,асистентот на Пеп.Тој ги нацртал акциите за корнерите т.е како да ја искористат зонската одбрана на Бенфика,а пред се офсајд замката што ја прават.Брилијантно.(y)

Имаме и ние тепачи без бриге..
Немиен сосе јајца ке го добијат , го кренаа Атлетико у ваздух ко кузнае кој да е.. А уствари едвај се провлече со ПСВ..
Рутина ке биде ова mark my words..

Boateng naredna nedela pocnuva so timski trening!!!

Vrakjanje protiv Herta pred polufinaleto so Atletiko!!

103 - @philipplahm equals @OliverKahn's record for most #UCL appearances by a German player

Lahm: "They always remain calm, even when defending around their own penalty area. It will be interesting!"

FCBayern play in Madrid first. @philipplahm: "It's wonderful for the fans, but I would have preferred it the other way around." (1/2)

Тоа ми се допаѓа што го играме првиот натпревар во Мадрид. (y)
На 27 април и 3 мај се играат натпреварите.

Bayern Munich and Atletico Madrid face each other for the 1st time since the 1974 European Cup final, Bayern's first Champions League title.
[DOUBLEPOST=1460727946][/DOUBLEPOST]Arsenal’s Alexis Sanchez has emerged as the number one transfer target for incoming Bayern Munich manager Carlo Ancelotti this summer

The Italian is set to to replace Pep Guardiola at the Allianz Arena at the end of the season and is keen to stamp his mark on the Bundesliga by bringing in Arsenal’s key man.

According to AS Chile, the former Chelsea and Real Madrid boss has already handed over a comprehensive transfer wish list to Bayern bosses.

The 27-year-old Arsenal ace, who has netted 13 goals for the Gunners this season, is said to be top of Ancelotti’s list for when he takes over in Germany.

Having only arrived in London from Barcelona two years ago, his commitment to Arsene Wenger’s side is yet to be questioned but a big money move to Bayern may be his best chance of a Champions League medal after it eluded him during his time at Barcelona.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom