Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Vo polufinale nema lesen protivnik.Atletico se vo najdobra forma,toa e najlosoto.

Interesen dvoboj za oko,ama ke ima tresenje ohoho.So Pep nieden nokaut natprevar ne e dobien lesno,na site tresenje do kraj.Dodusa samo protiv Juve,toa bese walk in the park.Ne ovaa sezona.:oops:

I jas se slozuvam so Lahm deka podobro ke bese prviot natpevar doma da bese.

Sanchez top igrac e,jas sum za.:cool:

Mene mi e rodenden na 27-mi jebes mu mater.Strasno.:shook:

Pa ja mislam bolje e vtorata doma.

Se pokaza i sezonava deka doma sme strasno motivirani i dominantni i koa mozevme od 2-0 za juve da im ja svrtime u 4-2 ke mozeme so sekogo.

Juve go racunam za podobar protivnik od Atletiko sezonava soogled na toa deka ne samo sto imat top odbrana imaat i strasno talentirana sredina i napad.

Takada so pravilen pristap,so Boateng u odbrana ova ke bide dobar duel za nas.

Baska u sekoj slucaj e podobro u 2 utakmici nego li u finale so Atletiko.Finale bi bilo pretesko taka.

Секако дека е подобро втората утакмица дома на Алианц. Како и да е Боатенг пак тешко да стартува на првиот натпревар против Атлетико по само еден одигран натпревар против Херта.

Утре да ги згазиме Шалке.

Секако дека е подобро втората утакмица дома на Алианц. Како и да е Боатенг пак тешко да стартува на првиот натпревар против Атлетико по само еден одигран натпревар против Херта.

Утре да ги згазиме Шалке.
Neka igra ako mislat deka e spremen nema sto da se taktizira realno...On e zivotno i ja mislam ke bide spremen ke go tempiraat za togas taka mi mirisa.Dolgo vreme trenira vise.

I Benatia treba da se stai u funkcija do togas.Visina ni treba protiv Atletiko!!

Neka igra ako mislat deka e spremen nema sto da se taktizira realno...On e zivotno i ja mislam ke bide spremen ke go tempiraat za togas taka mi mirisa.Dolgo vreme trenira vise.

I Benatia treba da se stai u funkcija do togas.Visina ni treba protiv Atletiko!!

Бенатиа само со Боатенг како партнер одигрувал добри натпревари, но мислам дека со Мартинез и Боа ќе се игра против Атлетико.

Подобро е Атлетико во две утакмици отколку во една, го излудуваат противникот со одбраната, само со разноврсна игра во напад и многу прецизност ќе ги победите. Финале најверојатно со Реал, одвај чекам после две години јадење гомна на мадридистите за Пеп, по елиминирањето на Баерн да ги потсети овој какво тренериште е. 4 години глава не кренаа од него, еднаш го победија и просек го направија. Кармата е кучка, ваш е трофејот годинава.

Бенатиа само со Боатенг како партнер одигрувал добри натпревари, но мислам дека со Мартинез и Боа ќе се игра против Атлетико.
Da da,i ja mislam deka ke igra so Martinez jasno e toa...AMA ti treba igrac ko Benatija da bide u funkcija-da igra normalno i ne ko izdrogiran.

Nikad se nezna.Moze u daden moment ke ubaci trojca centralni odnosno Martinez ke bide ko libero i slicno.Sme igrale i takvi taktiki protiv dobri ekipi na kontra ko Dortmund.

Takada ni trebaat site igraci so e mozno na raspolaganje pogotovo ovie visokite.

Нема што да коментирам за ждрепката, сеедно е кој и да беше.

Како може некој тука што навива за Баерн да вика дека е подобро втората да ја играме у гости не ми е јасно.
Очекувам да дадеме гол-два во Мадрид и дома да ја завршиме работата.

Со оглед на тоа дека се очекува враќање на повредените Боатенг и/или Робен, Пеп ќе биде на слатки маки да направи состав. И што е најважно - да се чуваат од повреди некои смешни.

Утре очекувам Лева да се распуца малку за да се врати у форма, спие веќе неколку утакмици. И Милер исто.

Видал :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Од почетокот на сезоната трубам дека он е играч за големи утакмици и дека тоа ќе го видиме во ЛШ нокаут фазата... ме мрзи да барам постови.
Најдобар играч во втората полусезона со тенденција да биде играч на сезоната во Баерн, без разлика напаѓачиве колку гола ќе дадат.
Немам зборови, имам впечаток дека единствено он најпоштено си ја одработува платата секоја утакмица. Го хејтав кога се испичка и отиде во Јуве на скоро договорен трансфер, али се врати уште подобар. Омилен играч, ме освои за една сезона ццццц
Неќна со Бенфика го пцував ќелавиот да го извади за да не добие жолт, али будалава го чуваше, па и Бернат и Лева ги пушта, на картон до суспензија. Која будала, некогаш имам чувство како да ги трола навивачите.

Се надевам дека со Атлетико нема да се испичка и да вади некои чудни формации како што му се дешава во полуфинале веќе две години. Во Мадрид очекувам да биде нерешено и МОРА ДА СЕ ДАДЕ ГОЛ, додека дома да си ја завршат домашната задача.

Последно уредено:
Ако освоите годинава трипле Милер треба да земе златна топка!
Каков играч еј, вака го мислиш врска нема, се влече и од нигде никаде гол дава.

Иначе според мене најјак состав ви е:

Ноер
Лам - Мартинез - Боатенг - Алаба
Видал - Тиаго
Коста - Милер - Рибери
Левандовски​

П.С. Робен не го стаив пошо многу е стаклен :D

Со овој состав и јака мотивација од Пеп што знае да ја извади мислам дека лесно ќе поминете овој пат у полуфинале, а се надевам дека и ќе освоите.

Juve go racunam za podobar protivnik od Atletiko sezonava soogled na toa deka ne samo sto imat top odbrana imaat i strasno talentirana sredina i napad.

.

Јувентус и Атлетико Мадрид имаат километри разлика ,не во квалитет туку во пристапот и играта на двата клубови...на Атлетико Мадрид од 0-2 ниту на сон неможи да му ја превртиш...одбраната што ја игра Атлетико Мадрид е неспоредлива не само со денешните клубови туку да не претерам општо во историјата на фудбалот...доктори се назад

Јувентус и Атлетико Мадрид имаат километри разлика ,не во квалитет туку во пристапот и играта на двата клубови...на Атлетико Мадрид од 0-2 ниту на сон неможи да му ја превртиш...одбраната што ја игра Атлетико Мадрид е неспоредлива не само со денешните клубови туку да не претерам општо во историјата на фудбалот...доктори се назад

Па претеруваш реално :D

Башка да беше така ко што викаш немаше да испаѓаа од ЛШ и цело време ќе освојуваа.

Али фудбалот не е составен само од одбрана.Што им вредеше таа одбрана пример против ПСВ кога у две утакмици не успеаа еден гол да им дадат? На крај на пенали се отиде кај што е 50-50 увек и ќе завршеа неславно за малце и немаше да збориш за најдобрата одбрана у историјата.

Јуве overall ми се подобра екипа.Ко што кажав фудбалот не е составен само од одбрана и Јуве затоа има генерално поквалитетна екипа од Атлетико,подобра средина и подобар напад и повеќе од квалитетна одбрана.

И пред утакмицата со Јуве тогаш ќе кажеше дека 2-0 нема шанси да им свртиме што реално е најлогично да кажеш и јас скоро не верував дека ќе може на полувреме па не само што израмнивме 4 им дадовме.

ЛШ е посебно натпреварување и нема правила.Ливерпул 3 им учука на Милан со каде каде боља одбрана од оваа на Атлетико у 2005 а Ливерпул со каде каде послаб состав од моменталниот на Баерн.Кој би рекол?

Како не бе Џони.Атлетико се губи со противници кои играат високо темпо со брз проток на топка. Тоа се покажа неколку пати годинава(со Бенфика,Виљареал,Селта во купот,ПСВ кој креира доволно шанси но без среќа,Барселона им ја вртеше нон стоп).
Докторски се одбрани последниов натпревар со Барселона што овие некако пребавно градеа игра и со тоа им оставаа доволно време и простор да се групираат,прегрупираат и силуваат на контри. Единствена предност на Атлетико е фактот што одбраната на Баерн знае да заспие на моменти што може да резултира со гол,додека Баерн со кратката пас играта,високото темпо што го наметнува и оној неисцрпен работнички менталитет мислам дека озбилно ќе ги загрози.
Додатен плус им што повратната ја играат дома на Алиенц каде Баерн едноставно нема загуба.
Се надевам ќе гледаме убав фудбал.

Како не бе Џони.Атлетико се губи со противници кои играат високо темпо со брз проток на топка. Тоа се покажа неколку пати годинава(со Бенфика,Виљареал,Селта во купот,ПСВ кој креира доволно шанси но без среќа,Барселона им ја вртеше нон стоп).
Докторски се одбрани последниов натпревар со Барселона што овие некако пребавно градеа игра и со тоа им оставаа доволно време и простор да се групираат,прегрупираат и силуваат на контри. Единствена предност на Атлетико е фактот што одбраната на Баерн знае да заспие на моменти што може да резултира со гол,додека Баерн со кратката пас играта,високото темпо што го наметнува и оној неисцрпен работнички менталитет мислам дека озбилно ќе ги загрози.
Додатен плус им што повратната ја играат дома на Алиенц каде Баерн едноставно нема загуба.
Се надевам ќе гледаме убав фудбал.

Бидејќи се работи за човечки суштества и фудбал пред се,неможи тие секој ебан натпревар да влегуваат со 100% фокус на одбраната и да трчаат како ненормални..фала богу против Бенфика си надокнадија во Лисабон...за Селта Виго се имам изјаснато во Примера Дивизион темата(@Џонтра Волта ќе ти објасни),Виљареал се идентична копачка екипа како нив која се брани перфектно..е јбг ќе изгубат некогаш, не се роботи како сакате вие..[DOUBLEPOST=1460763908][/DOUBLEPOST]
Па претеруваш реално :D

Башка да беше така ко што викаш немаше да испаѓаа од ЛШ и цело време ќе освојуваа.

Некои работи не ги гледате во фудбалот...Атлетико се брани толку перфектно што дури го демотивира противникот да нападни,онака го користат секој можен нефудбалски акт и дури на дупли пасови не отпаѓаат никогаш..само чоек што ги има гледано во Шпанското против останатите екипи знае каква екипа се...Јувентус не се подобра екипа од Атлетико,Атлетико во глобала има подобар тим и поквалитетна екипа во имиња и целовкупно...пази го само нападот..Гризман,Вието,Кореа,Караско и Торес...мислам јасно е дека Атлетико имаат подобра одбрана но кога веќе спомна напад и средина треба да размислиш малце..

Ако играат по технички фудбал не значи дека се подобри

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom