Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
FC Bayern line-up for #FCBFCI :
Neuer - Martinez, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Lahm (c), Vidal, Müller, Badstuber, Coman, Kimmich

#FCBayern bench: Ulreich - Thiago, Alonso, Kirchhoff, Rode

Малце проблем има со нозете,па сега и главата ја пукна.:confused:[DOUBLEPOST=1449933007][/DOUBLEPOST]Не играат многу лошо,не. Катастрофална игра со само една единствена шанса досега.Без Коста,Робен и Рибери(додека беше фит) слабо се креираат шанси.Коман се труди ама сам ништо не може.

Пак Левандовски промаши зицер.:toe:[DOUBLEPOST=1449933229][/DOUBLEPOST]Да не беше Нојер,губеа лаганица 0-2.Лелеле каква игра а-у.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Доминираат гостите.:pijanco:

Последно уредено:
На Боатенг трета асистенција сезонава му е. Секогаш како знае во право време да пушти топка кон Лева и Милер. :cuc:

Уствари трета асистенција во Бундес и една има во ЛШ против Олимпијакос направено (y), сега проверив.

Победа на мускули, браво. Не успеав да ја гледам, Телекабел беше паднат, да паднат на хируршко ега.

1199157468-lahm-lewandowski-bayern-ingolstadt-wlcbOyhxda7.jpg CWCagPHWIAAyVSB.jpg

Демек второто ливче е тоа од погоре, Пеп го пишал.

Со толку многу повреди на Бенатиа тешко ќе биде у ЛШ...

Бадштубер не е во топ форма и мислам дека е најдобро да се даде на позајмица зимава.

Мартинез очигледно се повеќе игра во средина фала богу,а и против Барса Реал да игра како централен ќе биде погубно.

Не е лошо зимава да се земе централен,а Бадштубер да се даде на позајмица.[DOUBLEPOST=1449951190][/DOUBLEPOST]
Победа на мускули, браво. Не успеав да ја гледам, Телекабел беше паднат, да паднат на хируршко ега.

Прегледај го приврзокот 134554 Прегледај го приврзокот 134555

Демек второто ливче е тоа од погоре, Пеп го пишал.

:pos: Нема логика Хеј Филип да му пишува...

Иначе инструкцијата беше он да иде на крило,Рафиња десно Мартинез централен и Бадштубер лев бек.

Mora centralen da se zeme a na leto Benatia da se prodade.Badstuber ne znam kolku e pametno da se dade na pozajmica sega,bidejki e tenka klupata.

Dokolku i Badstuber zadobie uste nekoja povreda,mora da se prodade i cao.3-4 godini po red go iskinaa povredite,m.

Ribery uste nezaigran,se povredi.I so nego da se vidi situacijata,a ako prodolzi so povredite,teska odluka ja ocekuva upravata.Prava legenda,ama povredite si go pravat svoeto.

Thiago dosega vo Baern nema ni pola utakmici izigrano,taka da ,kolku i da e zver,mora da se bara care.Se vide denes kolku fali kreativec vo timot,ama sekoja sezona po pola godina go nema nego.

Götze go zaboravivme veke.Bernat anyone?
Robben i toj od nikomu nisto,go snema mesec dena.
Costa problem so butniot muskul,ko bajagi samo eden natprevar,a zanimaa veke tri nedeli.

Ova e nenormalno sto se slucuva.

Мора да се признае дека имаат страшна тактичка флексибилност...Тоа ми влева огромна надеж.

Само денеска на утакмицава повеќе од пола играчи сменија позиција:
-Коман почна лево смени после на десно
-Милер почна десно,па отиде лево за на крај да игра полушпиц со Лева
-Кимих почна на средина на крај заврши ко лев бек
-Рафиња почна како лев бек заврши како десен бек
-Мартинез почна на средина заврши како централен
-Бадштубер играше централен а едно време и лев бек
-Лам почна како десен бек заврши како десно крило

Тоа се 7 играчи кои играа најмалце на две позиции и на крај успеаа да дојдат до победа без примен гол.И тоа во ситуација со толку повредени моментално.Капа доле,мора да се признае тоа поготово да му се признае на Пеп.Констатно менува во текот на утакмицата кога и да забележи проблем или можност а тоа екипата без проблем го исполнува.

Во полн состав во вториот дел од сезоната и со ваква тактичка подготвеност,екипава може да оди до крај.[DOUBLEPOST=1449971762][/DOUBLEPOST]
Mora centralen da se zeme a na leto Benatia da se prodade.Badstuber ne znam kolku e pametno da se dade na pozajmica sega,bidejki e tenka klupata.

Dokolku i Badstuber zadobie uste nekoja povreda,mora da se prodade i cao.3-4 godini po red go iskinaa povredite,m.

Ribery uste nezaigran,se povredi.I so nego da se vidi situacijata,a ako prodolzi so povredite,teska odluka ja ocekuva upravata.Prava legenda,ama povredite si go pravat svoeto.

Thiago dosega vo Baern nema ni pola utakmici izigrano,taka da ,kolku i da e zver,mora da se bara care.Se vide denes kolku fali kreativec vo timot,ama sekoja sezona po pola godina go nema nego.

Götze go zaboravivme veke.Bernat anyone?
Robben i toj od nikomu nisto,go snema mesec dena.
Costa problem so butniot muskul,ko bajagi samo eden natprevar,a zanimaa veke tri nedeli.

Ova e nenormalno sto se slucuva.

Барса им се повреди Нејмар па одма се осеќа во играта и резултатот конкретно денеска.

Без Робен Коста Геце Алаба можеме да сме презадоволни со резултативе.

Последно уредено:
Малку офф топик, нејќам да го спомнуам ама кејф ми е Крос коа ја грее клупата.

Пс Титула да не види!

Сега во јануари не верувам да земаат играч. Тоа летото еден централен и нов десен бек. Мислам дека по Фабињо од Монако ке тргнат за да го потпишат летото. Друг не гледам некој по актуелен десен бек кој би не засилил добро, а и да биде млад.

Карвахал нема шанси да ги напушти Реал така да не сметајте на него. Знам дека Стелт го спомнуваше.

Данило ботот му го зема местото, не мислете оти е венчан за Реал Карвахал

Данило ботот му го зема местото, не мислете оти е венчан за Реал Карвахал

Повреден им е затоа не игра. Бенитез секако ќе лета дали сред сезоната или на крајот на сезоната така да мислам дека ќе си остане. Инаку сум за него и јас, 24 години има и уште во Леверкузен како позајмен кога играше ми остави добар впечаток, не пак сега во Реал.

Јуве. Мислам ќе биде лесна зделка, само да се вратат таман од повредиве.
За мене лично последниот дуел со нив ми е најдобра партија шо Баерн ја има изиграно последниве 5 години. В џеб ги стаивме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom