STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.735
- Поени од реакции
- 14.858
До пред 2 недели Лева најјак шпиц у свет, денес ќе седи на клупа ц ц ц.
Каква клупа, прва постава играше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До пред 2 недели Лева најјак шпиц у свет, денес ќе седи на клупа ц ц ц.
Некој погоре пиша Со здрави Рибери и Робен, Милер ќе игра шпиц, а Лева ќе седи на клупа.Каква клупа, прва постава играше.
Некој погоре пиша Со здрави Рибери и Робен, Милер ќе игра шпиц, а Лева ќе седи на клупа.
Реално Милер ги изведува пеналите стварно чудно,ама му успева.Притисок е непознат збор за него.Мада досега едно 4-5 има промашено.
За мене Робен е најдобар изведувач ама тој ги промаши двата најбитни,против Челзи и Дортмунд.Рибери има промашено,Левандовски мислам дека погоди статива или цел гол го проамаши итн.Видал е исто добар пеналџија,мора да се испроба.
Има стварно добри техничари во тимот.
А за вчера и мене не ми се свиѓа тоа што не му дадоа на Лева да го шутира пеналот за хет-трик.И Арсенал имаа таква ситуација,аЖиру си постигна хет-трик.
Инаку Даглас Коста со својот брат имале сообраќајка,а се лупнале во трамвај!Заминале на црвено,возел брат му.Почнаа малерите и повредите како секоја година.[DOUBLEPOST=1449772829][/DOUBLEPOST]Лажна вест било тоа горе.
![]()
Нека се одреди листа прв втор трет,и кој како ќе утне препушта даље.Сеа по мене не треба више Милер да шутира,Лева треба да иде.
Има листа на изведувачи и тоа прв е Милер, па Робен и трет Алаба. Но, листата е на начин доколку Милер и Робен не играат тогаш третиот на листата шутира, а тоа е Алаба.
Инаку мое мислење од Милер нема подобар изведувач зашто за таа работа треба да си решителен, а по решителен од него во такви случаеви нема. Е сега дека требало вчера да го даде пеналот на Лева тоа можел да го направи без разлика дали Лева тоа го барал од него или не. Во такви ситуации треба исклучок да прават, при големо водство и да не важи таа листа тогаш. На пример и во натпреварот во сабота против Инголштад доколку се досуди пенал за нас може без многу размислување на Рибери да дадат да го изведе да добие поголема самодоверба зашто долго време нема играно.