Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Некој погоре пиша Со здрави Рибери и Робен, Милер ќе игра шпиц, а Лева ќе седи на клупа.

И ја ќе пишам дека Марсовци ќе слетаат утре што не мора да значи дека е точно нели...

Нема потреба од дебатава за Лева,нема логика...

Лева е со Суарез најдобрата деветка у фудбалот моментално.Има пад во формата последните неколку утакмици али реално ги постави критериумите високо сезонава па сега две утакмици без гол се катастрофа.

Да не заборавиме дека не ни игра ни Коста ни Робен веќе две утакмици по ред плус Алкантара Алаба...Мислам дека се и веќе малку уморни али маестрално го одработија првиов дел од сезоната.

Лева во клучните утакмици до сега беше на висина на задачат.Го даде првиот гол со Арсенал во Минхен,со Дортмунд беше страшен,Волфсбург сам го потопи итн итн...Не е фер после две утакмици без гол одма да се критикува.

[DOUBLEPOST=1449693138][/DOUBLEPOST]Улрајх.:shook:А Бенатиа пак се повреди,тој треба што побргу да го продадат.Бетер од Бадштубер е.:popce:

Последно уредено:
Ги сакам Јуве или Бенфика во осминафинале. Немам некоја причина зошто, но така некако сакам еден од тие два тима за противник во осминафиналето.

Инаку најверојатно Гранит Џака ќе го ангажираме летово како замена за Алонсо. (y)

Најлесни противници се Рома,Гент и ПСВ.Еден од нив најдобро.

Единствено ПСЖ ми се непожелни за противник,бидејќи се стварно јака екипа.Тие мислам со Сити или Челзи ќе се паднат.

CV0WdmiUAAA88fb.png:large

What a season @lewy_official is having! Fastest foreign player to score 100 BL goals & already 22 goals in 23 games!

15 points, 19 goals scored and just three conceded - a new record for #FCBayern!

Guardiola has recorded his 100th win in all comps as @FCBayernEN coach. #UCL

Phillip Lahm wins his 300th competitive match for @FCBayern.

f084da12b13def2006893cb00912ee67.jpg

1853ebf703b9b8d8d3d4d3e4cce7dc5d.jpg

ce9b7c064c0880c40b683538747b41e7.jpg
[DOUBLEPOST=1449768555][/DOUBLEPOST]Mилер утна вчера и треба да олабави малце со пеналите....Утна неколку пати и мислам дека е крајно време да му се остават на Лева...

Вчера имаше шанса за хет трик и требаше он да шутира гарантирам ќе погодеше.Такада мислам дека го тупат малце со тој принцип Милер да шутира,со Лева Видал Робен имаме бољи шутери на пенали од него.

Последно уредено:
Реално Милер ги изведува пеналите стварно чудно,ама му успева.Притисок е непознат збор за него.Мада досега едно 4-5 има промашено.
За мене Робен е најдобар изведувач ама тој ги промаши двата најбитни,против Челзи и Дортмунд.Рибери има промашено,Левандовски мислам дека погоди статива или цел гол го проамаши итн.Видал е исто добар пеналџија,мора да се испроба.

Има стварно добри техничари во тимот.
А за вчера и мене не ми се свиѓа тоа што не му дадоа на Лева да го шутира пеналот за хет-трик.И Арсенал имаа таква ситуација,аЖиру си постигна хет-трик.

Инаку Даглас Коста со својот брат имале сообраќајка,а се лупнале во трамвај!Заминале на црвено,возел брат му.Почнаа малерите и повредите како секоја година.:([DOUBLEPOST=1449772829][/DOUBLEPOST]Лажна вест било тоа горе.

12359835_935646893182730_3674542833701090606_n.jpg

Последно уредено:
Реално Милер ги изведува пеналите стварно чудно,ама му успева.Притисок е непознат збор за него.Мада досега едно 4-5 има промашено.
За мене Робен е најдобар изведувач ама тој ги промаши двата најбитни,против Челзи и Дортмунд.Рибери има промашено,Левандовски мислам дека погоди статива или цел гол го проамаши итн.Видал е исто добар пеналџија,мора да се испроба.

Има стварно добри техничари во тимот.
А за вчера и мене не ми се свиѓа тоа што не му дадоа на Лева да го шутира пеналот за хет-трик.И Арсенал имаа таква ситуација,аЖиру си постигна хет-трик.

Инаку Даглас Коста со својот брат имале сообраќајка,а се лупнале во трамвај!Заминале на црвено,возел брат му.Почнаа малерите и повредите како секоја година.:([DOUBLEPOST=1449772829][/DOUBLEPOST]Лажна вест било тоа горе.

12359835_935646893182730_3674542833701090606_n.jpg

Me нервираат со пеналите...Ко пичиња некои се.

Нема беее многу мислење тука демократија сакам нејкам,зимаш шутираш и крај.

Се знае кој може да шутира,неколку души се у екипа и тоа е тоа.Предност на Лева и Милер пошто се напаѓачи и гладни за голови увек.Робен исто.

Нека се одреди листа прв втор трет,и кој како ќе утне препушта даље.Сеа по мене не треба више Милер да шутира,Лева треба да иде.

Нека се одреди листа прв втор трет,и кој како ќе утне препушта даље.Сеа по мене не треба више Милер да шутира,Лева треба да иде.

Има листа на изведувачи и тоа прв е Милер, па Робен и трет Алаба. Но, листата е на начин доколку Милер и Робен не играат тогаш третиот на листата шутира, а тоа е Алаба.

Инаку мое мислење од Милер нема подобар изведувач зашто за таа работа треба да си решителен, а по решителен од него во такви случаеви нема. Е сега дека требало вчера да го даде пеналот на Лева тоа можел да го направи без разлика дали Лева тоа го барал од него или не. Во такви ситуации треба исклучок да прават, при големо водство и да не важи таа листа тогаш. На пример и во натпреварот во сабота против Инголштад доколку се досуди пенал за нас може без многу размислување на Рибери да дадат да го изведе да добие поголема самодоверба зашто долго време нема играно.

Има листа на изведувачи и тоа прв е Милер, па Робен и трет Алаба. Но, листата е на начин доколку Милер и Робен не играат тогаш третиот на листата шутира, а тоа е Алаба.

Инаку мое мислење од Милер нема подобар изведувач зашто за таа работа треба да си решителен, а по решителен од него во такви случаеви нема. Е сега дека требало вчера да го даде пеналот на Лева тоа можел да го направи без разлика дали Лева тоа го барал од него или не. Во такви ситуации треба исклучок да прават, при големо водство и да не важи таа листа тогаш. На пример и во натпреварот во сабота против Инголштад доколку се досуди пенал за нас може без многу размислување на Рибери да дадат да го изведе да добие поголема самодоверба зашто долго време нема играно.

Ја мислам сеа треба да му се пушти на Лева обавезно...Брка рекорди брка топ листи едноставно нека го остават...Напаѓачите се такви,егоисти и им треба тоа,ги пуни со самодоверба.

Милер може да одмори,и така дава немогучи голови не му требаат пенали.

ffb552babfd16b5fcb3af74bd24e9dd3.jpg

Debeliot na slikata e Giovanni Branchini,vlijatelen agent i dolgogodisen prijatel na Henes i Rumenige i covekot koj kako posrednik go ima dogovarano transferot na Guardiola.

Slikata e na banketot posle utakmicata so Dinamo,prema Bild okolu 40 minuti trael muabetot i spekuliraat deka veke se pocnati razgovori megju Baern i Guardiola za nov dogovor.Zaradi toa e i prisuten navodno Branchini.

Ke vidime so ke bide....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom