Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Гвардиола уште од старт не го сакам, и се надевам дека нема да потпише плус некоја година. Две години по ред живците си ги искинав у полифинале и се од уср*ните шпански екипи. Годинава мислам дека нема да можам ни да изгледам евентуално полуфинале. За разлика што оваа година конечно неако успеа да свати дека на Лева напред му треба помош и неможе со 4ца дефанзивци околу него. И дека неможе прдни подај цела утакмица. Немаме ние играчи метро и желба за растење ко Барса па да имаме потреба од таква игра. Се надевам на финале, и ја очекувам Барса. Пошто и реално нема кој друг. Реал се беди сезонава, Англичаниве да не ги ни спомнувам. Едино Јуве да изненади како лани, мада мн. тешко. Е со Барса, руски рулет. Само да не извади овега тактика тиња.
А Бундеслигата уште наредни 10 години е наша :)

И моите очекувања се слични.

Финале обавезно годинава.За титула неможеш да очекуваш сооглед на тоа што ЛШ е рулет и ништо не се знае меѓутоа пласман у финале е реално да се очекува.

По моменталнава ситуација Барса е најреален конкурент за титула во финале меѓутоа долга е зоната и тука би се стрпил.Лани имаа очаен прв дел од сезоната а фуриозен втор дел.Нема гаранции дека годинава неможе да се деси на пример обратно.

Такада ќе видиме,а што се однесува до нас очекувам стварно да дадат се од себе и годинава да гледаме пак финале.

Гвардиола околу новиот договор: „Wir werden nach Hannover (19.12., d. Red) sprechen und die richtige Entscheidung für den Verein und mich treffen."

Што значи после последната утакмица со Хановер таму некаде пред Божиќ треба да се знае неговата судбина.

Последно уредено:
Edinstveno sto ne mi se sviga e toj sto ja dirigira momentalnata situacija.Rummenige tri pati pogresi so procenkata deka ke se resi "problemov".Sega Bozik,pa posle 1/4,pa koga ke ja proslavat titulata vo BL itn.:)Ne znam sto moze da znaci vakvo odolgovlekuvanje.

Ribery se vraka protiv Ingolstadt,15 minuti ke igral.Izjavil deka e spremen za tolku ama kojznae sto ke bide.

Edinstveno sto ne mi se sviga e toj sto ja dirigira momentalnata situacija.Rummenige tri pati pogresi so procenkata deka ke se resi "problemov".Sega Bozik,pa posle 1/4,pa koga ke ja proslavat titulata vo BL itn.:)Ne znam sto moze da znaci vakvo odolgovlekuvanje.

Ribery se vraka protiv Ingolstadt,15 minuti ke igral.Izjavil deka e spremen za tolku ama kojznae sto ke bide.

Не требаше да искачаат со констатации,требаше да ги средат прво работите па после...

Вака сеа има големи очекувања дека ќе продужи а реално може и да не се деси тоа.Ќе видиме..

И моите очекувања се слични.

Финале обавезно годинава.За титула неможеш да очекуваш сооглед на тоа што ЛШ е рулет и ништо не се знае меѓутоа пласман у финале е реално да се очекува.

По моменталнава ситуација Барса е најреален конкурент за титула во финале меѓутоа долга е зоната и тука би се стрпил.Лани имаа очаен прв дел од сезоната а фуриозен втор дел.Нема гаранции дека годинава неможе да се деси на пример обратно.

Такада ќе видиме,а што се однесува до нас очекувам стварно да дадат се од себе и годинава да гледаме пак финале.

Гвардиола околу новиот договор: „Wir werden nach Hannover (19.12., d. Red) sprechen und die richtige Entscheidung für den Verein und mich treffen."

Што значи после последната утакмица со Хановер таму некаде пред Божиќ треба да се знае неговата судбина.
Утакмица со Барса и тоа финале ке биде дуел каков што до сега немало.Во полн состав и Баерн и Барса е спектакл над спектаклите,финале какво што до сега немало.Ако нешто сакам годинава , тоа е тоа - шанса да покажеме кој е кој.Баерн не дава гас сеуште и се надевам нема да даде.Видов само на неколку меча до сега да нагазат барем на 15 мин , ама успоруваат темпо после тоа.Таму крај на фебруар ако се склопат коцките со фулл состав очекувам да почнат фуриозно да мелат без запирање.А ако почне Баерн агресивно нема излагање од половина , поготово на Алианц.

Има време , ама стојам позади тоа , сезонава се лути и бесни за предходните две и имаат најголем мотив до сега.

^ Со жена му и тој терористот братучед му. :D

Фала богу Рибери!!!!
А Милер, ако Милер си отиде ќе се поубију. Он е најбаварското нешто во Баерн моментално.
Ако стварно продолжил договор што не верувам дека нема ОД.ЛИ.ЧНО!

Овој @ЧЕНТО ко не дава од тоа ајфоните, ќе дремиме уште на nokia 3310, и нема да ни се отвараат линкови, нормално.

Достааа бееее со таблети сте сите опремени ја сум со половен самсунг моментално...:D:D

Иначе ќе ги бодрам у Загреб конечно у живо![DOUBLEPOST=1449186625][/DOUBLEPOST]
Се отвора бе, на машина за куцање да не седиш? :D

Не е на машина за куцање него којзнае шо чудо има таблет некој и не му отвара застарен е форматот сигурно од линкот...:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom