Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, абе планираат вашите да го даваат Шаќири, или ќе го чуваат како бесна замена? :D

ЧИтам по медиумиве дека Јуве е заинтересиран за него, а од ваша страна сеуште ќутат. Ај ако може во кратки црти што викаат медиумите во Германија за Шаќири :)

Дечки, абе планираат вашите да го даваат Шаќири, или ќе го чуваат како бесна замена? :D

ЧИтам по медиумиве дека Јуве е заинтересиран за него, а од ваша страна сеуште ќутат. Ај ако може во кратки црти што викаат медиумите во Германија за Шаќири :)
Ќе го даваме, ама не го бива веруј. Дегресира у кариерата.

Љоренте да беше па до сега ќе го договореа...ај денес ваљда.

Sent from my iPhone using Tapatalk

26+4 padna dogovorot, :pipi:iako samo edna noga mu vredese 31 milion.
Platata 4 neto izgleda..

Toa sto go saka Baern,toa i go dobiva.:гик:

Утре изгледа прегледот. Да почекаме на официјалната страна.

Ќе го даваме, ама не го бива веруј. Дегресира у кариерата.
Лошо однесување, незалагање, повреди? Уште кога не срозаа Базел сите го величаа Џака ама според мене Шакири беше ѕвездата тогаш, баш зимата и тоа мислам го договоривте. Штета ако му тргне се надолу.

Лошо однесување, незалагање, повреди? Уште кога не срозаа Базел сите го величаа Џака ама според мене Шакири беше ѕвездата тогаш, баш зимата и тоа мислам го договоривте. Штета ако му тргне се надолу.
Повреди и недоволно играње у прв тим за тие години. Шаќири не е светска класа, ама многу поубаво ќе беше да играше у друг клуб у бундеслигата, ќе растураше. Сега кога влегува како замена има многу лоши додавања, и лоши одлуки носи секој пат. Сигурен сум дека ќе си оди и барем на почеток замена ќе е Грин оф ди ЈуЕсЕј.

Да немаа толку повредени играчи,најверојатно и ќе си заминеше ама сега не ми се верува.Талент имаше но клупата и повредите си го направија своето.
Моментално е непрепознатлив и игра ептен лошо.

5 godini dogovor, bravo majstori. Ebati majstorite shto sme za transferi. Bravo za noviot sportski director.

Ајдееееееее лапај си...Браво за управа!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom