Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Робен е ѕвер. ФЦ Робен Минхен.
Олич ни спика еврогол благодарение на глупите тактики на Пеп каде Ноер не смее да ја исфрли топката , место да ја исфрли тој бараше да ја подаде на некој и заврши во аут.

Хахахаха што промаши овој Маланда.:pos::pos::pos:

Бернат (n):tapp:

Овој мора да ја има кец уплатено друго објаснување нема.

Што е со знакот со Т на трибината и сите во бело облечени?

Мизерија, заборавиле да играат преку летово. Робен од на одмор дојде и одма да решава утакмици. :D

Да им дадат на Р€јал уште 25 милиони за царов,бидејќи многу багателно го зедоа.

Auuuu epten me bendisa igrata . Rode koj zver !! Gaudino za 16 godini e prekrasen igrac i mnogu kejf mi napravi sto go ostavi 90 minuti . Imavme dosta sansi e sea so ne realiziravme toa e druga rabota inaku ovoj Baern za 3 godini ke bide mnogu , mnogu , mnogu STRASEN za protivnicite .[DOUBLEPOST=1408741703][/DOUBLEPOST]Rode ke bide idniot lider na Baern Minhen zapomnete go ova sega !

Што е фин Пеп коа не експериментира. :D
Ете му одлична 4231 формација, златен Мулер на 10ка растура а не лажна 9ка кур се тресе.
Зборам за прво полувреме (2 не глеав) у бонус беа Волфзбург, Алаба е топ у средина боље он него Лам.
Доека го нема Хави, после нека си се врати на бек, овој Бернат не е лош ама некако е слаб у напад незнам како играл крило у Валенсија.:confused:
Гаудино ми личи на Шол а и у играта потсеќа на него малце.

Ноер
Лам Боа Бадш Бернат
Швајни Алаба
Робен Мула Рибери
Лева.

Батали 343 не иде.

Ja niednas ne go vidov Lahm na stoperska pozicija.
Толку многу рокади има во еден натпревар,така да ако не изгледаш од почеток до крај нема да знаеш што се случува.Безпотребно ги "саботира".(n)
Почнаа со Лам,Данте,Бадштубер па Лам отиде понапред а Бернат се врати да игра лажен штопер.Па пак си се вратија,па рокада ...и така до крај.:LOL:

Пеп може да игра со 5 штопери,ама максимум тројца може да бидат вистински.

Лам,Алаба,Бернат итн се фудбалери створени за експерименти.Пеп=Тесла

Едно е јасно,сега ќе биде скоро невозможно телевизииве да ја погодат формацијата.:icon_mrgr:

...

Роде со многу малце покажа дека е стварно јако засилување и мора да почне со него од старт.Роде,Хојбјерг и Хави.Тие се тие физички играчи,од кои барем еден мора нон стоп да биде во почетниот состав.Не може да играш со Гаудино,Алаба,Лам,Гетце,Тиаго итн ,бидејќи тие се физички слаби а воедно и во дефанзивните задачи,така што нон стоп мака ќе си мачат одбранбените играчи. More physicality,more physicality.. За една година Баерн се претвори во препознатлива шпанска пичкарска игра.
Дај бе малце жустрина е потребна.

Ај Кедира нека го купат,ако не се договораат веќе бидејќи си дошол без прашање во Германија.:icon_mrgr:

Алаба убер лош.Мислам дека максимумот го достигна,и не може повеќе да напредне.Или тактикава не му пасира:cautious:

Бернат и така и така.Еднаш спаси зицер,другиот пат Маланда му избега и го промаши невозможното.
Искрено ни во напад е добар,ни во одбрана.Малце подобра верзија на Контенто.Ако не се подобри за месец дена,пиши пропало.
Памтам Хави 5-то коло против Хановер им бапна со ножички гол и збудале после тоа.Тие првите 4 натпревари,врска си немаше.Имаше доста нервози.Така да има простор за докажување.Прво треба да се научи подобро да се позиционира.

Нојер имаше трема бидејќи пред натпреварот му ја дадоа наградата за најдобар германски играч,така да тремата си го направи своето и потоа дистрибуираше лоши топки а и Олиќ му го закачи многу јако.Ќе се поправи има време.:icon_mrgr:Да не беше Нојер(одбрани со ногата/раката) Маланда ќе си дадеше гол и немаше да се избламира.:icon_lol:Ретки се ваквите натпревари каде што изиграл лошо.

Бадштубер подобар од Данте секако.

Левандовски кога ќе се подмачка со Рибери,Робен и Милер ќе растура.Има осет за гол,само не го сакаше среќата денес,а и еднаш го имитираше Гомез со лобот.:pos:

ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ,Гаудино истрчал фантастични 12.93км.17 години има човече!:cuc::cuc:Единствено Милер му парирал со 12.09км.

Дефинитивно ги има сите предиспозиции да го замени Крос,а и стилот му е буквално ист.Е сега проблемот е што има 17 години и е доста млад за сениорскиов фудбал.Мозокот му работи добро,мада со овој физикус ќе го разбијат следните противници.Искрено Волфзбург не беа подготвени ич,прво полувреме тренинг натпревар беше.Во второ малце се расонија.

Како што не одеше комбинацијата Крос-Басти,Крос-Тиаго или пак Тиаго-Басти,така да и комбинација во која што нема асален копач со Гаудино во тимот не оди ама ич.

Fun Fact,Баерн го има најнискиот тим.:tapp::eek::icon_mrgr:

Последно уредено:
Неможев да ја гледам....Ја снимав па утре ќе ја изгледам...

Ги видов головите...Ме интересира какви беа у напад,како течеше играта.

Од шансите на Волфсбург дефинитивно е јасно дека одбраната мора да се стабилизира не смее да има експериментирања многу...Мислам дека со носењето на Кедира и Бенатија,ќе може да се напраи стабилна 4ка позади,и динамична средина!

Факт е дека нема многу опции Пеп на располагање и вади максимум.Браво за Гаудино ама не е уште на нивото да му ја остаиш цела средина.

Замер изјавил дека ќе објавата засилување наскоро...Кедира е во Германија,и ако може да се верува на шпекулациите него може и пред Бенатија да го потпишат..[DOUBLEPOST=1408757246][/DOUBLEPOST]Matthias Sammer to German television: "There's a great possibility for us to announce a transfer soon." :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Швајни враќај се,другарчето ти пристига у Баерн....Какво комбо се со Кедира е страшно!

За Бенатиа сум сигурен дека е потребен, ама Кедира шо знам. Не дека нема одлично да ни дојде, проблем ќе биде тогаш Роде, може да се деси Кирхоф 2.0. А според играта до сега дечкото заслужува шанса и тоа како. Чудна ситуација у пм. Јас у Роде гледам замена за Швајни, до толку сум убеден дека има шанса момакот

За Бенатиа сум сигурен дека е потребен, ама Кедира шо знам. Не дека нема одлично да ни дојде, проблем ќе биде тогаш Роде, може да се деси Кирхоф 2.0. А според играта до сега дечкото заслужува шанса и тоа како. Чудна ситуација у пм. Јас у Роде гледам замена за Швајни, до толку сум убеден дека има шанса момакот

И јас исто мислам за Роде.

Ама ни треба Кедира...Моментално Швајни не се знае кога ќе се врати..Али се збори дека 4-6 недели сигурно...Такада за наредни месеци ипол до два го немаме....

Тиаго ваљда брзо ќе се врати.Гаудино е топ стварно,али денеска изиграл пошто е кнап ситуацијата...Стартер нема да е сигурно веќе.

Такада остануваме со Роде Тиаго Алаба Хојбјерг на средина....Со доаѓањето на Кедира нема да треба више Алаба у средина,а и Лам ќе си се врати десно...

Плус и Бенатија ако дојде очекувам стандардна 4ка да се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom