Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ебаго додека пишував ни дадоа гол. Уште еден го лапаме.Raphael Honigstein @honigstein 2 min
Javier Martinez might have torn his ACL, report @SkySportNewsHD
Да дојде и кога некој ќе ја освои топката и наместо да ја пушти напред ја враќа назад да му ја исече ногата. Лоша е работава, плус Мартинез ќе е аут најверојатно подолг период. Ајде нека изненадат ќе видиме, ама како денес никогаш не сум се изнервирал.Мислам дека е редно Клоп да се земи![]()
Го имаш најдобриот деструктивец , а го играш одбрана.
Го имаш најдобриот десен бек го играш средина.
Доаѓа нов играч кој игра средина го играш десен крилен бек.
Најдобриот млад лев бек, кој држи цела игра за репрезентација за која игра средина го играш одбрана.
Еден од најперспективните играчи на средина и идна замена за Швајни го ставјаш крилен бек.
Средина играш со Гаудино ?
Играш 2ца играчи што почнаа пред нецела недела со тренинзи , а на клупа седат Пизаро и Бадштубер што ги играа сите подготовки.
Излегнуваш со 3-4-3 против најбрзата екипа у свет.
Посрање сме и од крајот на ланската сезона.
Без Робен и Швајни(да Швајни) сме срање. Плус и Крос го нема.
Ули ќе го стресе уште еден удар кога гледа што стана со неговиот Баерн.
Мислев дека ќе се смени нешто ама после денешната утакмица и глупавоста и инатот на Гвардиола полека полека губим и таа мала надеж дека го бива за нешто.
Сакам да ни се падне најјаката можна група во ЛШ. За да видиме дали не бива или станавме срање за една година.
@Uli Hoeneß
Можеби не бил крив Пеп , можеби до играчите ?
Па цел тим беше срање со исклучок на Ноер, шо кур правеа цело лето зарем не требаше да е воиграна замислата на Пеп. Ко само на нас ни фалат играчи, Дормунд беше без Хумелс, Суботич, Вајденфелер, Бендер(да влезе при крајот), Гундоган, Сахин, Ројс, Блаџиковски и Кобилата. Не боли толку поразот, играта ни е срање и негледам ни подобрување од минатата сезона. Инаку потсети се како ги тепавме Дортмунд во финалето од купот, во продолжетци.
Се понашате како од вчера да го следите Баерн.
Ако ова е точно што читав по немачки медиуми за Хојберг или Роде да бидат десен бек наместо Лам и покрај се... нека си оди ќелавицата, немам што повеќе да додадам. Точно дека Хојбјерг играше и лани десен бек и тоа финалето во Купот мислам, ама не не не, не бива така
Најдобриот млад лев бек, кој држи цела игра за репрезентација за која игра средина го играш одбрана.