Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Овој ајде нека го утне трансферов,али да не ги утне главните у одбрана и на средина....[DOUBLEPOST=1405077882][/DOUBLEPOST]Ни треба еден бомба трансфер,и на Пеп му треба,да ги крене очекувањата пред новата сезона...

Последно уредено:
FCB-Mediendirektor Markus Hörwick hat den kolportierten Wechsel von Costa Ricas KeeperKeylor Navas zu den Bayern dementiert: "Navas ist ein interessanter Spieler, aber ein Wechsel steht derzeit nicht bevor." Getwittert wurde das Ganze von einem Kollegen der "Sport Bild". Die Verwirrung bleibt also bestehen und wir warten weiter, denn "derzeit" heißt ja nur "nicht jetzt"

Демантира дека се е договорено, но потврди дека Навас е интересен играч што значи стварно се интересираат.

Навас
Лам - Боатенг - Ноер - Бернат
Швајни - Мартинез
Робен - Тиаго - Алаба
Лева

Рибери на клупа :icon_lol:

Навас
Лам - Боатенг - Ноер - Бернат
Швајни - Мартинез
Робен - Тиаго - Алаба
Лева

Рибери на клупа :icon_lol:
10442946_694410383965512_2501630658007274618_n.jpg

10 милиони за резерва голман :facepalm:
И тоа пак некој од циганската лига.
Колку и да ме нервира Игорче е во право, кога мачката ја нема глувците оро играт. Овие глупости немаше да ги има доколку Ули не отидеше во затвор.

А демек Ули ништо не знае, у тотална изолација е и кој го ебе... Колку сте грешка

Без разлика дали знае или не знае,Ули нема никаква функција моментално,така да моzат да прават што сакаат.

Абе како малите деца сте наивни, немал функција и ништо не е :facepalm:
Не е Нерлингер ова бе ало, човекот е ФК Баерн

Не ми делува логично Ули да дозволи 10 милиони да се дадат за втор голман. Па Ноер ако ми текнува беше 20 милиони зарем овој вреди половина од таа сума , а ќе дреме на клупа.

А ако се повреди Нојер имавте соодветна замена ?
Барса почувствува што значи да немаш втор квалитетен голман , со Пинто го истеравме крајот на сезоната.
Така да Навас е одлично решение за замена на Нојер.

А ако се повреди Нојер имавте соодветна замена ?
Барса почувствува што значи да немаш втор квалитетен голман , со Пинто го истеравме крајот на сезоната.
Така да Навас е одлично решение за замена на Нојер.
А па првиот што па квалитет има :pos:

Па реално и ние неколку пати осетивме што значи да си со тапа втор голман...

Мене ми е зашто мора 10 милиони за Навас,може и некој германски за поефтино,али ако мислат дека он е соодветно решение ондак ок.

Побитно ми е у одбрана што ќе купат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom