Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе сликава ми ја испрати @ЧЕНТО , од неговиот iPhone е, присуствувал на претставувањето.
После ова требало да се најдат со @Mario Gómez во Италија и да одат во Мадрид да преговараат за Крос.

@Mario Gómez е во приватна посета на Италија,да не дојде до забуни,пошто гледам медиумите веќе шпекулираат дека Бобан сака да ја руши италијанската лига со носење ѕвезди во Баерн...:pos:

Bild сигурен извор ли се во Германија?

Доколку во недела освои Германија, Ченто од септември со Ајфон 6 (се чека само на презентација на истиот)

Доколку во недела освои Германија, Ченто од септември со Ајфон 6 (се чека само на презентација на истиот)

@Mario Gómez у Италија на одмор е,италијански вина пие,а вие мене ми се обесивте за телефонот...

ИЗБОРИ!!ИЗБОРИ!!ИЗБОРИ!!! :icon_lol:

BsGNODgIgAINN_y.jpg

И Лева да не имал скакулец на рака па сте исфотошопирале? :D Честитки, честитки ај да видиме како ќе се снајде.

Е ова ти е кога и двајцата се во Италија на одмор и си се смешкаат дури пишуваат од ајфонот на Ченто. Избори демек... Педери.

BsGNODgIgAINN_y.jpg

И Лева да не имал скакулец на рака па сте исфотошопирале? :D Честитки, честитки ај да видиме како ќе се снајде.

Има да се снајде и оро да игра...:D

Многу очекувам од него,ни фалеше ваков играч.[DOUBLEPOST=1404913890][/DOUBLEPOST]
Е ова ти е кога и двајцата се во Италија на одмор и си се смешкаат дури пишуваат од ајфонот на Ченто. Избори демек... Педери.

:pos:

Најнеубо е то шо @Mario Gómez ни крив ни должен е внесен во цела приказна. Го нема ни да се одбрани...

Крив е и должен е.

Најнеубо е то шо @Mario Gómez ни крив ни должен е внесен во цела приказна. Го нема ни да се одбрани...

Крив е и должен е.

Кога ќе се врати господинот,ќе треба да објасни многу работи...:icon_lol:

Иначе ако не се лажам ти си од Прилеп?? На свадба сум таму у сабота оваа недела :D

Кога ќе се врати господинот,ќе треба да објасни многу работи...:icon_lol:

Иначе ако не се лажам ти си од Прилеп?? На свадба сум таму у сабота оваа недела :D
Ај, ај, доста се фалиш. На свадба бил Прилеп. А и до душа... вреди да се фалиш. Не се оди секој ден Прилеп на свадба. :icon_lol:

Дајте стрим од линкот на тренингот

@ЧЕНТО дур си во Прилеп ѕирни ги фудбалериштава од форумов, можи има некој за да трча по топки во Баерн :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom